62

wolf

преди 15 години

очилат той си го каза че отиват на ГЕЙ парад

61

fd

преди 15 години

maikavi narkomanska

60

преди 15 години

Те СА селски тийнейджъри с основно образование.

59

преди 15 години

Щe ме извинявате но клипа нито е аматьорско направен нито хората в него са напушени, пияни и всякакви там, каквито ги изкарвате. Заснето е приключението на тези хора и е яко, че може да се насладим на части от него. Не търсете професионализъм от ранга на бТВ или обективност от ранга на агенция Фокус.Това е мултимедиен сайт!

58

fenata

преди 15 години

чудо юдо риба кит,както би коментирал един виден общ познат :)

57

vazmuten

преди 15 години

Напълно подкрепям 56. - 20:46 - "Тия напушени деградета ли са. . .журналистите в dnes.bg? Не стига, че явно за първи път през живота си хващат камера в ръка, а и говорят като селски тинейджъри с основно образование."Да не говорим, че засниманият материал е по-лош от много аматьорски филмчета и не е свързан със съдаржанието!? Просто представя, как полу-ЕНТЕЛЕГЕНТНИ младежи се правят на (според моето скромно мнение) ... "кефещи се на Запад" маймуни!!! Жалко за парите на dnes.bg похарчени за този "кьор-фишек"!

56

Cиготури Haкура

преди 15 години

журналистите в dnes.bg? Не стига, че явно за първи път през живота си хващат камера в ръка, а и говорят като селски тинейджъри с основно образование.

55

преди 15 години

Музиката в клипа на кой изпълнител е ?

54

преди 15 години

Това си е чист youtube клип.Поне за споменатия фест в Роскилде ще пуснете ли клип, или сами да си търсим в youtube?

53

bi

преди 15 години

защо махнахте името, снимката и мейла на автора на "материала"?

52

хахаха

преди 15 години

Освен "Вижте ме къде съм" и пак "Вижте ме къде съм" това клипче никакво друго словесно послание не вдява в игленика на интернета. А наистина по онези земи има за снимане доста хубаво и уредено природосъобразяване.

51

bircho

преди 15 години

пияни и напушени да карат кола ?май от идея и зор да плюете не сте гледали, а само ей така по инерция. Ако не разбирате трайте си, то е хубаво да има и недоволни, ама това вашето си е вече чиста завист или грозна простащина...

50

баро

преди 15 години

пияни и напушени до безобразие и карат кола......вижда се че са от българия, кажете ми какъв пример се дава на младите хора, какви пътища показвали и каква реалност, показват единствено че са наркомани нещастни

49

Георгиевица

преди 15 години

най накрая разбрахме че от днес.бг са наркомани и одобряват наркоманията БРАВО!!!!

48

:)

преди 15 години

Явно у нас хората разполагат с твърде много свободно време през работните дни, ако бях работодател щях да намирам повече работа за консервираните мозъци на моите подчинени. Престанете да плюете, това е супер грозно и страшно натоварващо за читателите, които не искат на всяка цена да покажат колко са "извисени" интелектуално. Пичовете са си изкарали добре, пуснали са неангажиращо и приятно видео, в което са себе си и толкова. Не мога да разбера как трябва да изглежда "журналистът" - може би да седи някъде в скъп кабинет и да носи вратовръзка...я моля ви се! Журналистите са живи хора и изглеждат нормално, голяма част от тях са съвсем непринудени, което според мен е задължителна характеристика за тази професия. Иначе трябва да работят само и единствено в БАН.

47

sofiot

преди 15 години

тук не виждам нищо от WEB 2.0, тва е просто лошо направено аматьорско филмче. Скучно е даже ако познаваш хората, пък не мога да си представя ако не ги знаеш защо ще го гледаш:) Пичове, стига бе, със сигурност трябва да е било доста по-интересно!

46

Hahaha

преди 15 години

"Най-хубавото обаче е това видео обръщение ..."Объркали сте сравнението "най-хубавото" с "най-***", ама нейсе...не от всеки става интересен репортер. Най-лошото за един грозноват слепец е когато сам си вярва, че е най-красивият, разтръбява го повсеместно, а зрящите само му се подсмихват тихомълком от благопристойно съжаление, но той не може да види това. Ако заменим слепец с журналист-недорасляк ще се получи точната оценка за клипчето ви.

45

maslinka

преди 15 години

Нишо друго освен, че "журналистите" от Днес-а са пропадняци....

44

Baj Ganjo

преди 15 години

Но защо се държат като ненормални?

43

баща ти

преди 15 години

МЕГА , КАК МОЖЕ ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ДА ВА ПУСКАТ ТУКА НЕЩАСТНИЦИ