7

Анонимен

преди 1 година

Е тия как уцелиха баш сюжета на ларс фон Трир едно към едно, ама с евтини актьорчета, вместо с Дженифър Лорънс и Хавиер Бардем? Много трудно му е било на сценариста, понеже името на режисьора не му е познато и е решил, че може да изплагиатства това филмче малко от малко.

6

Евгени Георгиев

преди 1 година

Maйко мила...

5

Иванов

преди 1 година

Друго си е да турят някой уважаван член на партия председател на журито, дето и *** за зеле не става от него. Например като Л. Дилов и тем подобни урапляци дето ги въртят по телевизиите.

4

Анонимен

преди 1 година

Защо "актрисата" чиято роля беше да си покаже будката и да говори нецензурни нелепици сега оглавява някаква си комисия? Да покаже актьорски умения - да я сложат за председател. А сега защо?! И после същите тези актьори ще муфтят 50 милиона за театрите от нас, нали? Ами другия път помислете, актьорчета! Ако снощи са те давали в реклама за дигири-бигири и си се кълчил като шимпанзе с бълхи - не може да ми муфтиш 50 милиона в ефир! Ако си си показвала гугутката - също!

3

Ваш'та майка!

преди 1 година

Бе стига сте ни навирали тая провалена пишман-актриса Мария Бакалова бе! Не ви ли светна лампичката че връзкарството не върви в нормалните държави? Искам да гледам филми с Весела Казакова и други като нея, които не са връзкари, а истински артисти!!!

2

Анонимен

преди 1 година

Малката Мара с една посредствен роля в Холивуд стана разбирачка и кинокритичка!

1

Анонимен

преди 1 година

Напета джанка.