22

Анонимен

преди 1 година

До Май 1945 - Май 2023: Еми има фашаги = има партизани :) Сега други ще си стискат ръцете с американците, но няма да са руските бандити със сигурност :) Хихихихихи

21

Анонимен

преди 1 година

До Яяя: Мен пък ми мирише на руски бандюги :)

20

ано26

преди 1 година

Когато Запорожката АЕЦ не беше окупирана от чуждестранни руски войски и не беше превърната във военнна база никой не я обстрелваше. Този проблем изобщо не съществуваше и на никой не би му минал през ум. Към момента проблема с обстрела стои така: Ако стрелят укреинците, то те стрелят по войската, войсковите складове и артилерията, които се прикриват във АЕЦ и се опитват да го "откраднат". Ако стрелят руснаците по АЕЦ, то целта е да се шантажира Украйна и Европа със радиоактивна опасност

19

Ламята

преди 1 година

Всъщност единственият полезен ход на МААЕ е да каже ясно,че ЗАЕЦ е обстрелван от украинска страна.Констатацията че ЗАЕЦ е с нарушена цялост,има нулева полезна стойност.

18

Анонимен

преди 1 година

Ами тя тази електростанция е строена от гадните съветски комунисти. Токът от нея е лош, тоталитарен. Сега, без него, укрите ще могат да се избавят от тежкото съветско наследство.

17

Анонимен

преди 1 година

Храбрият руски народ е в трудния момент е солидарен със своя цар и подкрепя войната, защото в украинската пръст лежат десетки хиляди младежи от поробените народи в руската федерация! Но обяви ли Путин всеобща мобилизация, храбрият руски народ ще нададе оглушителен рев, който ще проглуши целия свят! Все пак мисля че кавгата не му се е разминала!

16

Анонимен

преди 1 година

Тя е и най-голямата не само в Европа,но и в Азия с тези 15 блока от които са останали само 6,а другите 9 са опусошени заедно с корпуса продадени за ново изградени,както и тези ще бъдат използвани по тези схеми един след други изключвани и тези 2 щом са попаднали в ръцете на вагнерските мародери,а пък викат,че с друго гориво щели да бъдат пробвани да работят на место,то и горивото отишло.

15

Дп Ламята

преди 1 година

МААЕ нямат отношение кой стреля или не, тяхната работа е техническа и за безопасността на станцията. Той и Зелето се надяваше да кажат кой стреля, но поне за сега странят от политически заигравки. Работата им да инспектират техническата цялост на съоръжението.

14

r3v0lv3r

преди 1 година

Мда, руснаците са построили електропровод към Крим и по него никой не стреля, но виж злите украинци как стрелят по собстените си електропроводи. Вчера и злите украинци са унищожили и газ станция, която естествено захранва Украйна, но виж тръбата към Унгария нищо и няма. Мислете с главите си.

13

Айде бе

преди 1 година

Ко праим като льотчика току що продаде тока от нея на макетата. Как ще я изключвате бе. Веднага да пращаме Ф16 самолетчетата на артия в защита на АЕЦа. Отде ще има ток за макетата.

12

Анонимен

преди 1 година

До 16Дърва в Сибир има много. Обаче ги продават в рубли.))))))Не е вярно продават ги за БЕЗ пари на китайците.

11

мак

преди 1 година

Наскоро зеления се перчеше, че ще спаси Европа с украински ток. Как ще стане? Или искаше в замяна на това обещание още оръжия и друга помощ?

10

Анонимен

преди 1 година

Дърва в Сибир има много. Обаче ги продават в рубли.

9

Анонимен

преди 1 година

жалко. тъкмо зелената фанелка обеща на германците ток за зимата..

8

свещи бол

преди 1 година

Свещоливницата в Илиенци работи на три смени!Така де,трябва да подсигурим хохалите със свещи!Няма ток,няма парно,вода,но свещи ще ви дарим хохали гнусни!И за погребения също!На юдите не са им необходими!

7

Българин

преди 1 година

Ще бъде тежка зима за Украйна ...

6

Ти си мега зле

преди 1 година

До моментар 1. Руснаците са я построили бе тoлyп. Мисли преди да пишеш тьпотии.

5

Исторически парк

преди 1 година

Крайно време беше!

4

Талибан

преди 1 година

Слава кокаина,ние талибаните цял живот сме без ток,без газ,важното е да има опиум и хашиш,и калашници и стингери да си се стреляме с комшиите,много ни плюха ама американските рамновци избягаха като .......Слава кокаина....

3

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще внасят дърва от Сибир. Платени в рубли.