18

Може

преди 1 година

В затвора

17

Анонимен

преди 1 година

Правилното място на паразита е в козината на гостоприемника. Факт от живота! Прислужниците на чужди интереси да са си заедно, те са си на един акъл.

16

ПО ТОЧНО

преди 1 година

НАЙ ПРАВИЛНОТО МЯСТО ви Е В КАНАЛА........!

15

Анонимен

преди 1 година

Мекот-ели! Героически се пребоядисаха и пак са в играта. Важното е да са близо до властта и вътре в парламента, а средството за това е ГЕРБ. Така че ще им лижат подметките.

14

ПП

преди 1 година

Тези на снимката са почти цялото СДС. Липсват им само Иван Костов и Петър Стоянов. Както и приятелят им Герб Бойко Борисов. Станаха за посмешище на България с тяхната коалиция.

13

Мутри ВЪН

преди 1 година

Мафиозите от сДС много отдавна отидоха на бунището на историята, от много години сДС не съществува!!! Останалите неколцина престъпници от сДС се обединиха с мутрите от мафията ГРОБ за да продължават да крадат!!!

12

Анонимен

преди 1 година

Какви 90 000 гласа? Те ако 10 000 имат би било добре. Клоуни. Не знам защо коалицията се казва ГЕРБСДС след като СДС осигурява процент равен на статистическата грешка, около 0.00001%. Освен ГЕРБ да им краде историята, за друго не стават.

11

Българин

преди 1 година

Да мошеници при мутри- ок комбинация

10

Анонимен

преди 1 година

Отново сме в коалиция с ГЕРБ, тъй като имаме много допирни точки, които дават основание да бъдем заедно///////Единствените допирни точки са езика на Румен Христов и зад ника на Боко.

9

Един там

преди 1 година

СДС са срам и позор! Излъгаха и предадоха хората през 90те години. Почти всички се оказаха крадливи комунисти прикритие на демократи...

8

дедко

преди 1 година

абре.. къде сте "времето е наше" :) а сега се слагате на мутри, за да влезете в парламента, мятото ви е на *** на историята. хората преди години ви гласуваха доверия, а вие се оказахте същите алчни ***.

7

Мхм

преди 1 година

Лично познавам двама от ПП, които са деца на номенклатурчици. И тези познавам аз. А за родителите на ДБейци какво да кажем? Та, Герб са комунисти, а останалите какви са? Републиканци? И по-лява и то тъпо-лява политика от пп не помня някой да е водил. И БСП не са. Да говорят в кампанията си колко пари ще раздадат. Да не сме емирство?

6

Мария

преди 1 година

Невежества вие още ли си фантазирате,че ,променкаджиите ще управляват?!

5

Асан

преди 1 година

Правилното ти място е на село с мотиката :)))

4

И дпс,дост,БКП,

преди 1 година

БСП,СДС,гербАЛА,БЗНС,НДСВ,и останалите османски партии директно във Белене на бригада за лечение с АК-47.

3

нашенски тЕрикат

преди 1 година

Зора ти е ти да влезеш!Герб ви държат щото им давате демократичен гланц на тия комунисти!И ако си мислиш,че лъжете западняците,значи си в голяма грешка!

2

Анонимен

преди 1 година

Боко Тиквата ке се връне на бел кон!

1

Изправи се.

преди 1 година

Мястото на СДС е като брошка на ГЕРБ.