36

Анонимен

преди 1 година

Ужас! Пред портретите на Ботев и Левски! Грях!

35

Анонимен

преди 1 година

Какво се е размучала тази Корнела!? Нещо й припари под лъжичката,А?Корнело,пак ли някой друг е виновен за твоите машинации?Добре ви беше миналата година когато уволнявахте и съсипвахте наред,а сега не било редно,защото правителството било служебно!Твоите Приятелчета Продажниците направиха преврат,нищо,че бяха служебни-тогава можеше , а сега не,така ли?Защо ли се чудя,като всички знаем,че за вас няма закони,няма Конституция,всичко е лъжи при вас,Нинова,Петков,Василев,Лорер,Рашков,Лена,Иванов,Атан

34

Анонимен

преди 1 година

Радев се превръща в Пеевски. Работи с ДПС и ГЕРБ.

33

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ и Радев събориха тютюневите складове. Неговият министър се правеше на ревящ за културата, пълен менте измамник. Гугутко Донев не кацна да спре най-силната личност в България - "Багеристът" на ГЕРБ и Радев.

32

ПП ВЪРНА КОМУНИЗМА

преди 1 година

ПП =БСП =ДБ........ ОТКРАДНАХА ПЕСНИТЕ НА СДС ОТ 1990......

31

Анонимен

преди 1 година

Не се позовава на членовете,алинеите,разделите от Конституцията определящи основни и допълнителни,извънредни дейности на служебните правителства,които да не са им приоритетни,дозволени за разглеждане и изпълнение поели Изпълнителната власт,институция,а да са приоритетни само на редовните правителства съставени след парламентарни избори и съгласувани за одобрение от новосформирания Парламент с указ на Президента,а те като напусто не направили нищо.

30

пияница мистик

преди 1 година

Тази има комунистически манталитет, нищо че беше човек на Костов и бивша седесарка. Едно към едно е с джуджето убиец Пyтлapаx. И той така уж в началото се прави на демократ и сложи Медведа да го замести един мандат и все за избори говори, че каквото гласува народа това ще е, а пък все той на власт без значение от изорите. И тази е така начело на БСП. Несменяем диктатор

29

Анонимен

преди 1 година

Патологичната лъжкиня Корнела се жалва,че някои от служебните министри разпространявали лъжи и клевети срещу нея?! А става въпрос за изнесени достоверни факти отново за далавери,извършени от нея,докато беше министър на икономиката. В хистеричното си драпане за власт и келепир се е самозабравила напълно,след като се опитва да дава заповеди на президента все едно,че нарежда на нейните послушковци Свиленски,Божанков,Вигенин и т.н.! Жалка,смешна неадекватна нещастница е! Вън от властта!!!

28

Анонимен

преди 1 година

Само ПП на следващите избори. Трябва да се отървем и от БСП.

27

Член на БСП

преди 1 година

Абсолютен жалък предател! Надяваше се да бъде запомнен като голям държавник, а се оказа най-обикновен тарикат и измамник!

26

Анонимен

преди 1 година

това се казва да отправиш писмо до арменския поп..

25

Анонимен

преди 1 година

Работата на служебното правителство е да спре газовата връзка с гърция и да ни завърже отново с Газпром. Рубладжията радев излъга целия български народ.

24

Жоро

преди 1 година

До кога бе Кори.....Всички са ви виновни само ти и Свиленски не.съсипа Кирил Добрев, Крум Зарков, Станислав Владимиров, и т.н. Но те ще се оправят, а историята ще помни теб когато БСП не влезне в парламента

23

Анонимен

преди 1 година

Радев,сложи ръка на сърцето и признай с какво те заплашика мютрите от герп???Или се откажи от поста.Постъпи като достоен мъж!

22

Така е ..

преди 1 година

До Анонимен 20 Без ГЕРБ стабилно правителство няма да има.Набийте си го в кратуните.

21

Ха-ха

преди 1 година

На другарете все някой им е виновен

20

Я па я..!

преди 1 година

До Офффф 13 Лошите изборни резултати на БСП нещо лошо ли е ?

19

Анонимен

преди 1 година

Мъка им е,че служебния министър спря износа на зърно от България.Щом си отвори устата и от нея започват да излизат змии и гущери. И двамата на снимката са в цайтнот от предстоящите изненади.Лятото свършва и се задава голямото измиране на бройлерите.Нема изход от дупката в която ни набутаха самозабравилите се политици.И нови спонсори и консултанти да си намерят,пак ще сме в дупката десетилетия наред.След тези избори,най-ветоятно ще има нови.Невъзможно е да се състави Правителство от7партий.Фалит

18

Анонимен

преди 1 година

Ако някой озапти Нинова и Свиленски, може и да мирясаме малко. Аман от тия двамата, нагли, нахални, шумни, не знам какво си въобразяват, че постигат.

17

ПроСоТо

преди 1 година

Ниновица категорично се дефинира като женска версия на БокоТиквата..На Тиквун все президента му е виновен,сега и тая започна да пее същата песен..