29

Анонимен

преди 1 година

Просто им артисаха помощи. Хората в началото даряваха наистина много за украинските майки с деца и се събраха ненужно големи количества нови дрехи, обувки, стоки от първа необходимост. По-добре е да отидат при нуждаещи се, отколкото да стоят така.

28

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Браво украински приятели.

27

Анонимен

преди 1 година

Всичко е разплатено до стотинка, но дигите са ремонтирани също като пътищата закърпени са криво-ляво и разкриват тресавището по високите места в държавата. И няма изчистване. Затова сега отново газим в кал.

26

Анонимен

преди 1 година

То само с дарения не става. Пострадалите от наводнението са изгубили дома си. Трябва им петзвезден хотел и добри условия за достоен живот! И по 40 лв. на ден за ежедневни разходи.

25

Анонимен

преди 1 година

Намусените русофилски чичаци с шкембаците и на това се мръщят. Така е, не е лесно цял живот да са ти обяснявали, че само россия, россия, а сега да се сблъскаш с реалността и да те е срам да си признаеш, че точно россия,россия НЕ е.

24

Анонимен

преди 1 година

Даряват дръжки! Не вярвайте на днес.бг. Това им заповядва запада да пишат,това пишат. Но то не е вярно. Всичко което снася запада е лъжа!

23

Анонимен

преди 1 година

Русия губи войната. Яд ли те е, Йоана Цонева? Хехехе

22

абе

преди 1 година

киро , импексова и ицо ше дарят ли по една заплата или просто са съпричастни пред камерите ?

21

Анонимен

преди 1 година

От първи октомври жените в украйна също подлежат на мобилизация. Да се връщат да помагат

20

Анонимен

преди 1 година

Ельоменат ли си, елементар ли си, не знам, но определено си фашист. Първо, никой няма право да гони българи от България, второ, всеки позволяващ си подобни изказвания е тоталитарист (избери си комунист или фашист, не че има разлика де), и трето украинците дето им е на душата България са българи с украински паспорти, демек безарабски. Така че ние не ги считаме за украинци, ако ти ги считаш за такива, твой проблем. Айде Хайл! Чакам да ме пратиш я в Белене, я в Аушвиц!

19

Ельоменат

преди 1 година

Русоробите ще се пукнат ит яд. Това им беше опорката, но се срина. Чакат нови заповеди ит Масква. Между другото русоробите ще празнуват ли утре, или им е забранено от Масква да го правят, както на времето Александър забрани на Батемберг да осъществи съединението?

18

Анонимен

преди 1 година

От кумова срама даряват...

17

ПроСоТо

преди 1 година

дали са подарили и некой "Майбах" или "Мерседес",с които налазиха в Територията ни?...Колко трогателно!..-Не щат да напуснат луксозните хотели по черноморието,обаче като селскихитруши "давали помощи"...."ДА ИМ ИМАМ НОМЕРАТА!",както се изразяваше бай Ристьо../но не оня с брадата!/..

16

Анонимен

преди 1 година

Добрите хора ще оценят постъпката на украинките. А останалите...те са безнадежден случай.

15

Да

преди 1 година

Браво. А ми е интересно колко точно са дарили или помогнали форумните мишоци тука с български паспорти.

14

Анонимен

преди 1 година

като ги гледам с татуировките и изписаните вежди как се прибират от МОЛА и дори не си плащат паркомяктото за мерцедеса кубче от автокъща в Киев,в нашият затворен комплекс, ви повярвах, само наема им е 1000евро на месец.горките бежанци..

13

Анонимен

преди 1 година

Виц на деня! Дойде есен, свърши сезона и взех да даряват! По 40 лв на ден ли са дарили, или боб и леща с изтекъл срок?

12

Анонимен

преди 1 година

Стига лъжи! Тия богаташи дето ни дърпат парите като бежанци, можете да ги видите по морето с ланци и супер надути.Такива хора дълбоко се стмнявам да отделят и 1 кирлив лев за нашенец.

11

Край

преди 1 година

Е естествено-това са най добрите хора на светаПитате дойче веле и Инджев.

10

Съвет

преди 1 година

Да се обяви национална дарителска кампания. Какво чакат служебните ?