9

Анонимен

преди 1 година

Бас държа, че не месеци а с години ще продължи разчистването и нормализирането на живота в засегнатите населени места.Сега заради изборите се "разтичаха"но след тях всичко ще затихне.А идва и зима.Господ да им е на помощ на пострадалите.

8

Анонимен

преди 1 година

Бас държа, че не месеци а с години ще продължи разчистването и нормализирането на живота в засегнатите населени места.Сегаьаради изборите се "разтичаха"но след тях всичко ще затихне.А идва и зима.

7

Някого да са

преди 1 година

Настанили в хотел, м? Илу те са сами за туристите с Лексуси от Украйна? Не за българите от наводнените села и градове?

6

Българка

преди 1 година

Помощ от ЕС? Не, нали. Изсипват милиарди за укрите, а те не са в ЕС, съответно не внасят в бюджета му.

5

Опаа

преди 1 година

Гълъб Донев какво казва по въпроса, Газпром ще помогне ли?

4

Анонимен

преди 1 година

Щетите били за милиони левова - верно е когато никой не си е на местото от кмето да министъра и шефовете на агенции разни - къде беха за да се предотврати този ужас. Сега държавата ще плаща на фирми за почистване на наводнените села, за корекции на коритата на реки и дерета, за диги . Отново голема далавера за некои , на гърба на народа.

3

Анонимен

преди 1 година

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААПак ли ти бе Хаха

2

Къде е ЕС солидарнос

преди 1 година

Защо ЕС не прояви солидарност и съпричастност с нас българите? Защо американските войски в България не помогнат с техника и личен състав? Значи за украинците може,а нас българите ни приравняват със сирийците! Ааа,не така,няма да стане! Трябва да последваме Великобритания и заедно с Полша и Унгария да написнем това гнездо на ЛГБТ държавите!!

1

Анонимен

преди 1 година

Милиони левове, ами обръщайте джобовете, толкова години крадене, сеч, и далавери, барем сте ги събрали.