36

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

На бензиностанцията на околовръстното на "Овча купел" не зареждам повече нищо.Газовата бутилка на МПС- то ми е 25 л."Напълниха"я с 36л газ и ако не бях обърнал внимание на смрадливката,която държеше пълначката,можеше да ми зареди и 100л.Отнесох касовия бон с документите за вместимостта на газовата ми инсталация на Комисията за метероло гичен контрол.Преди това си прехвърляха топката разни други комисии И нали се досещате какъв е крайния резултат?А извода:НикогаПовече СДС-Чума!

35

анализатор

преди 1 година

Бензиностанцийте не се спирали да ни лъжат.Ние,българите,бидейки народ крадлив,лъжлив, и мързелив,това явление никога няма да изчезне.

34

alabala

преди 1 година

интересно защо продължават да карат коли, а не тръгнат пеша

33

Алекс

преди 1 година

Газостанцията на SNG в "Овча купел" *** сериозно с количеството.Нивомера ми е блокирал и на останалите газостанции бутилката събира 12л.Там заредиха 20л. и след това пробега ми беше като за 12л.

32

Анонимен

преди 1 година

Бутилка за газ 25 л. ми сипват 28 л. газ, макар, че в бутилката има поне 3-4 л. газ.Никой не контралира малките бензиностанции и ако има контрол има и сумички под масата - такса затворяне на очи.

31

можеее

преди 1 година

12години работих в петрол,мога най подробно да ви информирам как става измамата с количеството.тва че в бензина се слага вода са пълни глупости.слага се дизел.колонката (протокомера)се свива и на всеки 20л.ви се сипва 50-100-150гр. по малко в резервоара но колонката отчита 20л.натрупва се един плюс който си се продава.има уред наречен лейка,калибрирана за 20л.поискайте да ви сипят тези 20л.в нея и ше се убедите че не са 20л.само че едва ли ше го направят , нали се сетихте защо:) а има и др.начин

30

Анонимен

преди 1 година

Гьоторе.

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 33 -и бензина е много по-качествен от този на Лук Ойл - разходът ми пада, а колата сякаш е "по-свободна"

28

Анонимен

преди 1 година

Може ли да ни излъжат на бензиностанциите с количеството гориво?" - правилното заглавие е "ЛЪЖАТ ни на бензиностанциите с количеството"

27

Анонимен

преди 1 година

В северна България най добрата нафта е на Ромпетрол. Внос от Казахстан. В Южна България не знам дали е така. Може там да я карат от друго място.

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 31 - Лукойл Велико Търново-до бившия ДАП - 45 литра в 40 литров резервоар, в който имаше поне 5 литра остатък

25

Анонимен

преди 1 година

До До 21 ... само дето сондата дърпа от дъното и ако има вода, тя не гори...

24

Анонимен

преди 1 година

До Потомствен политик === бе тя, Те3лата, е добре, ама внимавай само с дръжката. да не стане некой сакатлък..

23

Мишо

преди 1 година

Мен не могат понеже карам колело.

22

ъхъъъъ

преди 1 година

Могат разбира се!Преди години карах камион и на едно зареждане на Шел, понеже гърловината на резервоара е широка и се вижда какво и как влиза, натискайки спусъка на пистолета горивото тръгна, но след малко усещам като, че ли спря.Поглеждам към резервоара и наистина не течеше...........но паричките на колонката си въртяха!На колко ли леки коли преди мен са ''заредили'' така, при положение, че там не се вижда?

21

Анонимен

преди 1 година

Не зареждам на бензиностанции където има два вида нафта - евтина и скъпа.

20

Анонимен

преди 1 година

Lukoil успяха да сипят 85 литра в 65. Една от бензиностанциите Бургас към Приморско.

19

До 20

преди 1 година

Ей така смело я наливаш, тя се разтваря и толкоз, колата до 5% няма и да я усети

18

Samo minavam

преди 1 година

Изгорях на OMV Казанлък, за 100лева дизел на джип, за 150 километра, като карах с 80 100, ги нямаше, резервата, светна в Елена. Минах през Хайнбоаз

17

Боби

преди 1 година

Лукоил го прави наи редовно и з това не зареждам там.