181

Анонимен

преди 1 година

Каквото искате дрънкайте и възхвалявайте западните "технологии",ама без енергоизточници,технологиите са мъртви железа - природен закон!!!!Хайде,***,пляскайте минуси - и сто трильона долари да ви дадат,без енергия,не можете да произведете и една гайка!

180

Стига глупости!

преди 1 година

САЩ произвеждала това , Русия имала онова, ама неможела! Хайде стига глупости! Кой кавото има и каквото може! Хората сме едни и същи същества! Господ дал навсякъде по нещо! Хора сме и трябва да живеем единно! Стига войни! И ще ви кажа една птичка пролет не прави! За войната са виновни и Запада и Изтока! Завистта, злобата нямат граници! А за Алчността няма да говорим! Занаете какво е казал НАПАЛьОН Пари пари и пак пари и ето това е в оснвата на всички войни! Глад за пари и то за много пари!

179

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

ДО ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТОНе си прав, все пак Русия ни донесе социализъм, комунизъм (нещо като фашизъм), народен съд, изтрепване на интелигенцията, селяния в милицията, терористи на власт, и всичко това с любов от Москва!!

178

иван

преди 1 година

колкото по - нагла е една лъжа, толкова по декиш лови... а ако не спираш да ръсиш лъжи от сутрин довечер ставш велик ... е на това разчитат тия... а и наливането с водка помага..

177

Дедо

преди 1 година

това беше целта, с Covid-a не успяха, ама с украинците случиха ... сега чакаме рецесията и сметките :)

176

Глей ся,

преди 1 година

Г- н Кучкарски,както винаги си самонадеян и самодоволен! Виждаме ви колко сте велики в Украйна.Хайде сега римувай си думичката Украйна и ще ми разбереш мнението и намерението

175

Анонимен

преди 1 година

ТРЯБВА ДА СПРЕМ ТАЗИ ВОЙНА,НЕ ЗНАМ КАК,НО ТРЯБВА ДА Я СПРЕМ! УКРАЙНА ДА СЕ ВЪРНЕ ПРИ МАЙКА СИ РУСИЯ, ЗА ДА НЕ СТРАДАТ ХОРАТА, ТЕ СТРАДАТ ГОДИНИ, ЕВРОПА ДА ВЪЗСТАНОВИ ДОБРИТЕ ОТНОШЕНИЯ ПОМЕЖДУ СИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И С РУСИЯ, КОЯТО Е ЧАСТ ОТ ЕВРОПА,ДА СИ ВЪРНЕМ ВЗАИМОИЗГОДНИТЕ ТЪРГОВСКИ ОТНОШЕНИЯ И РАБОТИМ ЗА НАСЕЛЕНИЕТО СИ,А НЕ ДА РЕКЕТИРАТ ДЪРЖАВИТЕ НИ ЗА ОРЪЖИЯ И ПАРИ В БЕЗСМИСЛЕНА И НИКОМУ НЕНУЖНА ВОЙНА. ПРЕДСТАВЕТЕ СИ МОЗАЙКА, КОЯТО СМЕ ПРЪСНАЛИ И СЕГА Е ВРЕМЕ ДА Я НАРЕДИМ ОТНОВО В ХАРМОНИЧЕН РЕД

174

Наблюдател

преди 1 година

Дано никога да не разберем кой с какви оръжия разполага. Живота е един и ние сме длъжни даго пазим. Намерете начин да се разберат големите играчи. Истината е някъде по средата. Нали всички се пишат пазарни играчи, ами спазарете се. Защо ние които не сме в играта трябва да ви сърбаме вашата попара. Айде седнете и се разберете като хора.

173

КаскетЯ

преди 1 година

Досега рашисткия режим в Масква плашеше с хиперсуперкАсмически орУжия,като не им мина номера сега почнаха да изнудват света с енергоносители!Жалки рашистопитеци! Живеят в най богатата страна в света а гладуват заради простотията си и алчноста,зависта към нормалните държави!

172

Бате Иво

преди 1 година

Извинявам се осемдесетТа става деветдесет и осем

171

wseki

преди 1 година

Никакви технолигии не могат да заменят липсата на ресурси. Но Русия макар и да не се хвали много, притежава свои технологии. Част от тях помагат на целия свят- както за общо ползване, така и за супер технологичните уж постижения.

170

msm

преди 1 година

Фашисткият режим в руССия е в задънена улица. Никой няма да толерира и да приеме имперските им амбиции. Украйна е на украинците и блато за руССкия национал-фашизъм. Въпрос на време е технологиите в енергетиката да заобиколят изкопаемите горива.

169

Наблюдател

преди 1 година

Така е СССР фалира, ама оня дето помогна затова и той наскоро фалира. Не че 30 г. не се радваше на щедри благодарности за услугата която направи на щатите. В днешно време обаче Русия не е СССР и нямам намерения да чакам две поколония да видя дали ще фалира. Просто войната трябва да спре. Но никой и не си мръдва пръста в тази посока. Напротив един през друг наливат бензин в огъня.

168

Алекс

преди 1 година

До Наблюдател СССР имаше несравнимо повече ресурси от Русия,но фалира.

167

Анонимен

преди 1 година

Европа ще я избута зимата. Ама Просия не я чака нищо добро.

166

Наблюдател

преди 1 година

А защо запорират сметки на фирмирегистрирани на запад, които наемат хора и плащат данъци там и по забадните закони. Само защото някой счел че бил близък до Путин. Няма ли закони които да пазят бизнеса в своята държава още повече ако е направен с външни инвестиции. Защо европа прилага икономически санкции за политически цели. Тогава защо се чудите защо има реципрочен отговор с газа. Не само газа но и тока ще ви спра ако се отнасяте така с мен. Каквото повикало, такова се обадило.

165

Разберете

преди 1 година

има колективна вина САЩ(знаят го дори ЕС) и персонална вина - Путин (той показа болни амбиции и слаби нерви)

164

това е пълна лъжа

преди 1 година

До Война можеше да нямаОще по време на ОИ в Сочи-2014 Путин директно заяви мераците си за Донбас, неглижирайки вероломното нахлуване в Крим

163

да ама не

преди 1 година

на крив крепостник запад му виновен.ако не бяха използвали газа за изндване като енергийно оръжие нямаше да освободят пазар за азери ,араби и Сащ и като се казва На сърдит Путин -празна му торбата.

162

Слава на Украйна!

преди 1 година

Вероломно нападнати от диктатора решил да възстановява Руската империя! Героично се отбраняваха, спряха настъплението и вече контраатакуват! Вън варварските орди от Европа!Китай ще ги потълне като боа!