27

Бангеев

преди 1 година

Абе лузъринищастни,пилетите станаха 1000лв тона...от въздух ли да ви ги направа??/Ша сичем докат можем,тва е

26

безплатен редактор

преди 1 година

Думата сеч (сечта, ж.р.) няма мн.ч. - сечите е грешно.

25

Анонимен

преди 1 година

А не уе ? Швепс!!! Даже от репортажите се вижда как едната машина си обира само трупите :))) Боли ги гАза :)

24

До 23

преди 1 година

БРАВО, БРАВО, БРАВО! ТАКА СЕ ПРАВИ! РОДОЛЮБЕЦ И ЧОВЕК!

23

999

преди 1 година

ДОКАЗАНО Е НА ПРАКТИКА, ЧЕ ИМЕННО ОБЕЗЛЕСЯВАНЕТО, КАКТО И " ПЪТИЩАТА" В ГОРИТЕ, СА ИМЕННО ОСНОВНА ПРИЧИНА ЗА НАВОДНЕНИЯТА В ПО- НИСКИТЕ ЧАСТИ ПОД ТЯХ! Също и Непочистените корита на реките. Сега е рев след дъжд качулка!!!

22

Анонимен

преди 1 година

Пичаги, звъннах на общината за да ги питам дали подсигурямат нощувки на доброволците и успях да стигна до една любезна дама на име Люба и се оказа, че има легла в Карлово. Който иска да се запише доброволец може да се обади на: 089 333 4662 и да се разбере с нея. Тази седмица се разчистват улиците другата седмица вероятно започва помощ по къщите на хората. Аз лично заминавам за няколко дни в началото на идната седмица, който иска да свърши нещо полезно в почивните си дни - сега е момента.

21

Анонимен

преди 1 година

Във Вършец водата придойде юни месец,отнесе няколко моста,други повреди.Водхващанията в планината също бяха отнесени.Всеки ден на разклона на главната улица за местността Бялата вода се товарят по2 огромни тира с дърва,но това няма нищо общо нали.Взима се само едро, клоните се зарязват и никой не може да си взима защото се пише акт.

20

Анонимен

преди 1 година

В Своге водата спря,доста хора представиха доказателства че вековете на петрохан крадът водата.Но се изправи един мощен държавен експерт и отрече всичко,и о чудо на другия ден водата се върна.А петрохан и околностите са изкупени от един хидроинжинер с партия...

19

Анонимен

преди 1 година

Според екоталибана голям специалист /по какво не е ясно/ трябва върнем мулетата и конете, колко прогресивно - добре дошли в новото зелено средновековие.

18

И без да съм

преди 1 година

"ИкспертЪ" ще ви кажа, че е виновна "дървената" мафия на тиквуня, доганя и др да не ги изреждам, все убавци от "прехода" към тая пуста демокрация, дето все не идва...

17

Анонимен

преди 1 година

Пак ще започнат с предизборните си обещания и след това всичко си е по старому че и по лошо.Тези лешояди ги интересува само да се наместят във власта и да влачат.

16

Анонимен

преди 1 година

До Do 13 - Някое свястно, кеоот си знае лимита и къде точно, трябва да се поправи. За съжалние, днес живеемв ситуация, в която грешките се наказват от опизицията, в опит да се вземе властта, а не да се подобри положението на хората, а овцете следавт.

15

Анонимен

преди 1 година

Знае се коя партия изсича дърветата (ДПС), знае се кой областен кмет и от коя партия го покровителства(ГЕРБ), знае се кои партии се преструваха на невидяли и нечули докато управляваха(ПП, ДБ, БСП, ИТН). Въпроса е колко едноклетъчни ще продължат да гласуват за онези, които ни оставиха безгласни свидетели на тяхната наркоманска оргия продължаваща повече от 3 десетилетия.

14

Do 13

преди 1 година

Адекватен, да ми кажеш, кое правителство щеше да си признае?

13

Анонимен

преди 1 година

10, 'Прочети, информирай се преди да показваш интелектуалното си ниво' --- мьлчи уе, кореняк шопски!

12

Анонимен

преди 1 година

Българска класика , Дончо Донев тримата ***.Скъпо гориво , затова изсичаме горите за отопление следва наводнение защото сме махнали защитата , предполагам следващата стъпка ще е бързо поточни канали които бързо да отвеждат водата , ще следва суша поради незадържане на водата.Тогава отново ще се върнем на скъпото гориво за да си дестилираме вода от морето.

11

Анонимен

преди 1 година

В служебното правителство са неадекватни. Веднага бързат да обявяват кое не било причината, освен те да знаят че е точно това и да се опитват да го прикриват, което от своя страна води до извода че и те участват в далаверата.

10

Да така е

преди 1 година

Сега дървосекачите влизат в горите с булдозери и верижни багери. А за превоз на дървесината се използват бракувани руски военни камиони оборудвани лебедки с подемни кранове за извличане на дърветата.

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 11: Корените на дърветата задържат водата и тя не се стича и събира. Като започнеш да сечеш и разреждаш дърветата те задържат все по малко вода и тя започва да се стича и събира причинявайки наводнения. Като изсечеш дървета водата не се задържа, но и я няма защото дърветата чрез листата нея връщат в небето. Където има дървета има дъждове, където няма е пустиня. Всичко е баланс. Прочети, информирай се преди да показваш интелектуалното си ниво.

8

bgreality

преди 1 година

България от едно от много малкото райски кътчета, ще стане една тотална пустощ с грозни изоставени бетони от презастрояване, защото народът е п рост и недълновиден. все гледа на другия паницата и все Германия видиш ли колко е хубаво, а тук какво е. Няма явно лек за българската простотия и тесномислие идващо от неграмотност.