12

без значение е

преди 1 година

може- вече видяхме как група хора почиват без пари- така наречените украински бежанци- 90 % от тях са заможни- организира ги един от тях- Максим Комаров- даже в интернет е направил сайт- кой хотел какво предлага- организира цели групи- взима им по 1000 гривни и ги доставя на групи в избрани хотели от тях- всичко им е безплатнонямам нищо против ама те нали са със статут на бежанци- такива са и сирийците и другите бежанци- араби , африканци и прочее. защо за другите бежанци - лагери , а за укра

11

:)))))

преди 1 година

Да бе, да, и бак шишите киселеят:))))

10

Анонимен

преди 1 година

Това е удобно за страни без корупция и с правов ред. Електроните пари лесно и бързо се блокират, както и картата. Така на мен без правно основание измислиха ми че дължа на Топлофикация пари за сградна инсталация. ЧСИ ми прибра 100лв и блокира картата. Сега съм свободен всичко в брой.

9

Анонимен

преди 1 година

И в момента има лимит от 5 хиляди евро за кешови плащания, какъв е този зор да следите хората и да знаете дали са си купили кафе или са ходили в обществената тоалетна. Големият проблем са стотиците милиони които въртят олигарси, оръжейни търговци, дилъри, сводници и т.н, а не дали Гошо си е купил сладолед с монети или с карта.

8

Джордж Оруел

преди 1 година

Ако нямате кеш и излезете на протест, държавата ще ви измете от площадите без полицията да удари и една палка! Достатъчно е на всички протестиращи да им запорират картите! Модерни времена! Дигитално робство!

7

Джордж Оруел

преди 1 година

Целта на електронните пари не е само да ви следят - това е най-малкото! Целта е държавата да може да ви запорира сметките и да ви спре парите веднага щом поиска! С кеша това не може да се случи!

6

Анонимен

преди 1 година

Винаги има начин. Ако забранят парите в брой ще заменяме стоки бартер. Кого си мислите че ще следите бе?

5

Анонимен

преди 1 година

'Парите трябва да се управляват, а не да им се слугува' --- пари се изкарват, за да се дадат на магазина. така че искаш или не, си слуга на магазинера

4

Анонимен

преди 1 година

да, вчера един зареди за 300 лв и избега

3

Това е целта

преди 1 година

В Скандинавия не си познават парите. Отдавна ползват револют, часовници и карти само. Дори нямат да ти върнат в магазина. И тук ще стане така. Така могат да следят за какво харчиш до стотинката. И на момиче да отидеш, ще може да се проследи по всяко време.

2

Мате Матиков

преди 1 година

С тези кризи, които връхлитат човечеството, кешът ще стане все по-популярен.

1

Анонимен

преди 1 година

Да, с една палатка на плажа, две щайги домати и малко джобни пари.