57

do 57

преди 1 година

защото как тогава братския хамерикански народ ще ни продава втечнен газ?

56

Не бойте се

преди 1 година

Деца. Все ще се намери някой генповреденяк да сложи парафа и да одобри, както това стана с АЕЦ-а ни. Да видите тогава колко богати ще станем. Предатели, престъпници и наивници на тая територия-бол.

55

Поправка към пост 59

преди 1 година

До Прав си!Грешка при писането. Да се чете "Вече ИМА". Има статия по този въпрос на професор Венко Бешков от 2012г., като в статията става въпрос за производство на ел. енергия от сероводорода.

54

Прав си!

преди 1 година

До Анонимен 57: Нещо повече, преди години японци са предлагали на България технологията за извличане на сероводорода от Черно море и съвместното му използване.Само чеее.. "Тати каза, че ще ми купи колО, ама друг път!" Та ако имаме политици, сега е моментът за реализацията на такъв проект. Освен това, вече имам проучване по въпроса от 2012 та. Количествата в нашата акватория биха задоволили вътрешния пазар за 200 години!!! Въпросът е - има ли пилот в самолета?!?

53

Аноним

преди 1 година

И защо да не се добива шистов газ КОЕ е по важно България ли икономиката ли ни или шепа антита мразещи отричащи всичко

52

Анонимен

преди 1 година

В Черно море има сероводород, който също е гориво и е в огромни количества, защо никой не говори за това и защо не се опитаме да го ползваме.

51

До Анонимен 53

преди 1 година

То този натиск от щатите с изпращане на висши чиновници, настоящи и бивши, пращане на такива експерти като този от видеото и т.н. долни прийоми не е с безкористната цел да се помогне на България. Успеят ли(дано не) да пробият съпротивата, директно ще се намъкне тяхна компания тук да унищожава и да печели, а за нас я има някоя троха, я не. Виж колко печелим от златото например - и там ни ограбиха най-брутално и тук ще е същото. От тези никой нищо добро не е видял.

50

Анонимен

преди 1 година

Ако застрашава природата -категорично НЕ, ако е преди правосъдна реформа категорично НЕ, но поне едно проучване да се види с какво разполагаме. Говори се за 500 милиарда кубика, което може да направи България богата

49

Анонимен

преди 1 година

Напишете домашният Адрес , телефон и номер на кола на този експерт / Димитър Иванов/ който иска да добиваме Шистов Газ !

48

До Колония

преди 1 година

Скръндзи идват нещо янковците. Съдейки по нивото на коментарите, са обрали само утайката

47

Колония

преди 1 година

Все се пише за платени в копейки драскачи, но като чета някои коментари, изглежда преобладават платените в центове продажници, същите, като дъртия експерт от видеото. Не е добре работата

46

За 49

преди 1 година

Що да не пробваме? То нас българите са ни оставили живи заради експерименти. Или още не си схванал, че сме в капан. Територията на САЩ е твърде голяма в сравнение с нашата. Място за експерименти няма!

45

До 48

преди 1 година

И какво пречи да се добива шистов газ, а в същото време да се отглежда пшеница и слъчоглед другарю ***? В САЩ се добива масово шистов газ и петрол в райони като Добружа и нищо не е станало, но както знаем американците са много прости, а кремълските *** пръщат от мозък.

44

За 46

преди 1 година

Чисто научно, чисто на теория ... резултатът ще бъде съвсем реален - внос на пшеница и слънчоглед /ще искаш да не е от Русия/. Впрочем заради борци за независимост от Русия на всяка цена сме на тоз хал.

43

Анонимен

преди 1 година

Също така трябва да се форсира търсенето на газ и петрол в Черно море.

42

Анонимен

преди 1 година

Кремълската пета колона плащат на мекерета като Симеон Горов за да бъде България във вечно зависима от Русия. Чисто научно риск за от замърсяване и да не говорим за земетресения, при добив на шистов газ няма, а при сегашната ситуация добива е повече от икономически обоснован. Хипи зелените политики, поставиха Европа в тази тежка енергийна зависимост от Русия и това трябва да спре.

41

Анонимен

преди 1 година

Изтървете ли Добруджа , изтървали сте всичко

40

къв газ

преди 1 година

ще добивате вие бе?! питали ли сте Кремъл?! а????

39

Анонимен

преди 1 година

Да не се правят на *амави, 30-тина процента от природния газ в света се намира от другата страна на Черно море.

38

ТВЪРДО ЗА!

преди 1 година

ВСЕ СЕ ПРАВИМ НА ТАРИКАТИ, НИЕ ЛИ СМЕ НАЙ УМНИТЕ? СИГУРНО АМЕРИКАНЦИТЕ СА ГЛУПАВИ? ШИСТОВИЯ ГАЗ ЩЕ НИ НАПРАВИ БОГАТИ И НЕЗАВИСИМЕ И ТОВА НЕ СЕ ХАРЕСВА НА МОНОПОЛИСТА ГАЗПРОМ И РАША! ТЕ НИ СПИРАХА ДО СЕГА!