30

Щерю

преди 1 година

Реваха и плюеха по Джитко-Бибитко, че правел пътища и крадял, но самите от т.н. "промяна" нищо не направиха - нямат нито кадри, нито потенциал за обещаните на думи промени. Радев и шайката му върнаха икономически и социално българите 10 година назад.....

29

Емо

преди 1 година

Защо пишете такива работи? Хората вече не са прости, като преди 30 г. кога ги лъжехте с антикомунизъм, БСП - СДС. През тези 30 г. се видя, че и държавата е само една от мафиите в БГ, но такава, разполагаща със законодателна, съдебна и изпълнителна власт. И когато една сериозна част 20-30% от работещите с тези държавни институции са корумпирани, все едно цялата държава е корумпирана. Липсата на доходи и бедността сега са следствие от множество престъпни деяния на държавната власт.

28

факт

преди 1 година

всички разбраха че при Борисов беше най добре но по силата на навика много хора го отричат .

27

Анонимен

преди 1 година

Възраждане е последната ни надежда.С тези темпове на обезлюдяване,България до 30г ще изчезне-а може би това целят нашите покровители-обезлюден военен полигон

26

Анонимен

преди 1 година

Лидер-спасител? И Христос да дойде българите пак няма да са добре. Ще го изгонят.

25

П.К.

преди 1 година

Твърдо БЕЗ крадците, лъжците, демагозите, мръсниците. Знаят се от всички кои са...

24

до 29

преди 1 година

Аз съм много добре, но нали знаеш какво е казал поетът: "У нас свестните...." Елементарна логика. Няма друг ход. Но ние го разбираме все "от после"

23

свети буда мъченик

преди 1 година

е пак насреща да помогне на хората в очакване да ги отърве от лъжливото овчарче и да тунингова хазната

22

Анонимен

преди 1 година

Единственият вариант е ПП плюс ДБ. По-хубави нямаме. ГЕРБ няма с кого да направи правителство. Възраждане - също. Но ако някой е решил да се самоубива, не можеш да го спреш.

21

когато гласуваш

преди 1 година

за крадци ставаш съучастник в кражба , съответно ако гласуваш за предатели или за педофили ставаш техен съучастник. то май други не останаха, та на кого си съучастник?

20

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане!

19

Анонимен

преди 1 година

Криворазбраната демокрация. Чалгария търси талант! Гласувайте със СМС за Кукубенд Парламент! Румен Радев диригент на Кукубенд! Слава на Съветска диригентска република Чалгария! Има ли в Европа другаде такъв цирк?

18

родител

преди 1 година

Дойде ли боко на яслата , над два мил. българи ще избягат на запад като от чума !!!

17

У станата

преди 1 година

на шопарите спасител е Гуци Пеевси, месия е каскетски а ковчежник е Биби. Сокола режи порциите, гълаба носи мирни послания на путин, а копейкин кърти копейки. Бивши и сегашни бкп/бсп номенклатури , номенклатурят в лукоил, газбас, карабас и въобще дето може да се *** яко. Софрата е разпределена отдавна, за тва гледайте как полжението става- всяка коза за свой крак. То отдавна така де

16

негласуващ

преди 1 година

Балсъм ги у партиите!Пак няма да ви гласувам!Мухаха!

15

Анонимен

преди 1 година

Га нй о все търси някой да Управи ако може бързо. С двеста с триста в час.

14

Асан

преди 1 година

Тиквата е месията :)))

13

Анонимен

преди 1 година

Не очаквам НИЩО и за това не гласувам ! Мисля че 32 години са прекалено много и за най големите обещания и съответно ЛЪЖИ ! Тридесет и две години стигат- помните ли песента ?

12

Анонимен

преди 1 година

Гледайте само служебното правителство какви бокл... уци са и си правете изводите за всички други единия нямало незаконно изсичане а хиляди кубици нарязани дърва по улиците на наводнените села другия пък да застрахосаши къщите ами бок.. ук смотан коя компания ще застрахова в рисков район като тоя който се е наводнявал няколко пъти

11

Анонимен

преди 1 година

Щом очаквате лидер-спасител ,Рамзан Кадиров се освобождава .Можем него да го вземем за министър-председател.