9

Анонимен

преди 1 година

Да ви го т ура на всички е***и пожарникари,милиционери и тем подобна из ме т,дето "познавате" работата си само около бюрата си и тежки те софри които и не плащате от собственият си джоб.Парашутисти назначени от герб сдс, канцеларски мишки.Собственоръчно ,с голи ръце трябва да чистите.Кяк пък за токова време не направихте задължителни мероприятия по превенция-почистване и поддържане на реки и канали.За дърводобивя не ми се мисли...

8

Анонимен

преди 1 година

Некадърниците на ГЕРБ-СДС са на почти всички ключови места в държавата и потопа беше очакван.

7

Анонимен

преди 1 година

Всичко това се случва, понеже всяка институтция е абдикирала от задълженията си, освен от събирането на пари. Отдавна коритата на реките са превърнати в сметище, не се поддържа нищо, оставено на доизживяване (то май и цялата държава е така). И като стане трагедията, чиновниците (които дори не са специалисти) почват оправданията с "климата", времето, изненада станала. А "специалистите" са такива, само на маса.

6

от бузлуджа

преди 1 година

е нали другарката нинова нареди на членовете на бсп да отиват и помагат където има нужда , цел банкет отложиха

5

Анонимен

преди 1 година

Кметът направил чудеса,щото му е съпартиец-крадец от ГЕРБ,а другите не си чистят деретата.

4

В.Узунов

преди 1 година

Да се оправят. Аз пак намерих и душа на инищата бельото . Много е възбуждащо. С годините като стана по възрастна още повече ,или като иде до по нужда влизам след нея да дишам феромони. Къде го измислиха тва фемин хелп ,та и спря неволното изпускане.

3

Анонимен

преди 1 година

Извинявам се за леко глупавия въпрос, но на доброволците подсигурява ли им се нощувка някъде и с кой трябва да се свържем?

2

Анонимен

преди 1 година

Няма обяснение защо общината или държавата не вкарват тежка техника да разчистят поне улиците

1

Асан

преди 1 година

Нашите диги са изчислявани на стогодишна вълна, а тук говорим за 200-500 - годишна вълна, допълни гл. комисар Николов. :)))