59

Анонимен

преди 1 година

Тия пушки немат ли ве кво се порят с ножове като индиянците

58

Анонимен

преди 1 година

Съскечуан това звучи китайско не канадцко

57

По принцип

преди 1 година

Северна Канада не е за бели хора.

56

Дер Фюрер

преди 1 година

Аве ся кат са замисля, точих зъби на Руснаците кат моя авер Наполеон. Пропагандирах как ша ги пратя в Азия и после на Луната и ко? Спряха ми тока, газта..... оставиха ми 2 туби бензин колкот да са запаля..... не правете като мен

55

Арктик

преди 1 година

Тия не могат да се справят с 2 пияндета а са тръгнали да плашат Россия в Арктическия регион.... Трюдо може само вода да носи на Путин както Канадския отбор по хокей носеше на СССР и Руснаците все им слагаха отличен 6.... 7......10 :)))))

54

Лицемер!

преди 1 година

Джъстин Трюдо мислил за ранените и убитите....

53

Анонимен

преди 1 година

Трюдо политиките са отоговрни за случващото се . Тези сеят бури и сега ще жънат такива.

52

Анонимен

преди 1 година

Не скалпират ли жертвите не са истински индианци.Да пратим бившия премиер той е чел само книга за Винету - много ги разбира нещата пък и английския много го шпреха.

51

Анонимен

преди 1 година

Що не се пробват в САЩ тия команчи? В Тексас за предпочитане, ако имат късмет може и да убият двама-трима преди да ги направят на решето.

50

На тези двама

преди 1 година

"команчи" няма ли кой да им каже, че в България има едно голямо гладно стадо овце за клане, че да ги отърват от простотията им ? Защо се занимават там с успели хомосапиенс да си навличат гнева на съдебната им система, да отидат в България където дори няма и да ги преследват за престъпност !

49

Анонимен

преди 1 година

Смятай онея където искат да всят мир сами се изяждат . Америка сама ще погибне скоро от гражданска ВОЙНА !

48

Анонимен

преди 1 година

Когато населението няма оръжия е още по-зле, защото няма с какво да се защитава срещу откачените.

47

Промит мозък !

преди 1 година

Аз пък мисля да гласувам за Дж*ндъpcкa България или Продължаваме Пeд*pacтиятa щото съм промит евроатлантически мозък. Може и на студено да седя и да не се къпя, но важното е да не подкрепям "Клутин" и да имам кръв по ръцете си !

46

Анонимен

преди 1 година

Време е да се изземат всички ножове. Ще си купувате само нарязани храни.

45

до 56

преди 1 година

НЕ, сега ще започне една миграция към Русия и България от Запад към Изток, че в тези *** кошари най-добре се поддържа живота на добитъка ! Хайде сега помагайте с минуси овце тъпоглави от порода "българска умствено изгладняла" !

44

Анонимен

преди 1 година

Нас в България какво ни интересува какво се случва в блатистата облачна тундра?

43

Анонимен

преди 1 година

Сега канадските либерасти ще поискат ли да се забрани притежаването на ножове от населението?

42

Бреййй

преди 1 година

многознаещата ОВЦА и за тази трагедия има разбиране и познания, обаче само за едно не е компетентна за БЕДНОТИЯТА СИ, а целият свят знае, че беднотията е символът на ПРОСТОТИЯТА !

41

Анонимен

преди 1 година

Това са потомци на индианците, които де факто са истинските американци, преди там да акостират сегашните евроатлантици. Каквото е останало от индианците са в резервати, за по- благозвучно наречени племенни общности,. Там цари мизерия, безработица, тия хора не могат да живеят както са правели дедите им, но не могат и да ги "интегрират", както получават нас. Резултата е такъв. На някои им писва и вадят ножове те. Ако беше в САЩ щяха да извадят пищови и пушки

40

Анонимен

преди 1 година

Канада е Утвърдена Демокрация .... и както във всяка демокрация по света , престъпниците си убиват и грабят на воля ... обикновенните граждани са съветвани да се крият като ммишки а управниците ВИНАГИ правят по едно стандартно изказване как тъгуват за загиналите и как случилото се е ужасяващо и недопустимо... докато се крият зад армия от телохранители в масивни имения опасани с камери и зад високи огради ..... Демокрация е, разбииш ли........