23

Ха ха ха

преди 1 година

Заминава си Съливан, идва F 35!

22

Закуска при посланик

преди 1 година

Американският посланик в Русия е просто посланик, а този в България качва и сваля правителствата. Затова тукашните журналисти си мислят, че заминаването на Съливан е новина от първостепенно значение.

21

Майна

преди 1 година

Просто ще бъде сменен с друг. Това новина ли е???!!

20

Анонимен

преди 1 година

Руският посланик обаче не бърза да напусне САЩ,да не е луд да се връща в матушката! От хубаво никой не си тръгва!

19

баба мара

преди 1 година

цялото посолство да напусне това е шпионско котило няма никаква работатам западът е скъсал всякакви отношения с русия за какво стоят там иготвят непрекъснато интриги всички да се махат когато свалят санкциите ще севърнат

18

Анонимен

преди 1 година

До 29 То по- скоро има желаещи да влизат в Северна Америка,а не да излизат.САЩ и Канада са мощни икономики с висок стандарт на живот.Бройката на живеещите в САЩ руснаци е огромна.Виж някой да се натиска да влиза в Русия- едва ли,хората гледат как да избягат от Б.латная.

17

Анонимен

преди 1 година

Костя да почерпи!

16

Анонимен

преди 1 година

Пиндоският посланик в Русия напусна РФ. Той заемаше поста през последните три години и не можа да реализира главната цел - цветна революция и преврат срещу Кремъл. На лицето му на снимката се чете единствено инат.

15

Днес не сте

преди 1 година

в час! Я си прочетете статиите, все едно второкласник ги е писал, пълни с грешки и изядени думи и срички!!!Коментарите са по-смислени и грамотни! Явно доста сте препили през уикенда и цял ден ще изтрезнявате! И ви се плаща доста пари за това...

14

Анонимен

преди 1 година

"ПП, ГЕРБ, ДПС, ИТН, ДБ и Радев как да ни ограбват през зимата. ... Който и от тях да "управлява" след 2-ри е ясно едно - "ваксини", високи сметки и съсипване на икономиката, следвайки стриктно указанията на ЕС и Козяк" ..................................... Страх ги е от "Възраждане" и правят всичко възможно да не ги допуснат до власт.

13

Анонимен

преди 1 година

Вътре в автобуса е все едно влизаш в такова пространство където хората гледат прасета.

12

Анонимен

преди 1 година

Ще съда столичният електро транспорт заради немърливост и нелоялност,заради неспазване на хигиенни норми,вътре все едно влизаш в *** едно време имаше обществени тоалетни по 50 стотинки,може да хванеш хепатит А,по мръсно е от водното бедствие където има кал и фекалии.

11

Анонимен

преди 1 година

На ромите.

10

Анонимен

преди 1 година

По-важно руският посланик да не реши да се върне у дома, защото не след дълго САЩ ще бъде радиоактивно стъкло.

9

Русия=Психиатрия

преди 1 година

Явно в близките няколко седмици Москва ще се превърне в една купчина радиоактивен пепел. Съветвам нашите сънародници да напуснат незабавно този обречен град.

8

Xaxa

преди 1 година

Сигурно ще дойде у нас да "съветва" ПП, ГЕРБ, ДПС, ИТН, ДБ и Радев как да ни ограбват през зимата. По-горните yтpeпляци сега се надпреварават кой е по-голям лъжец. Който и от тях да "управлява" след 2-ри е ясно едно - "ваксини", високи сметки и съсипване на икономиката, следвайки стриктно указанията на ЕС и Козяк.Ако някой случайно си позволи да кривне от "правият път", веднага ще му се организира компроматна шумотевица от "медиите" и ще бъде изритан от властта(естествено в затвор няма да влезе)

7

Анонимен

преди 1 година

Ако и руският посланик си замине от САЩ, това означава война.

6

Русия чао чао!

преди 1 година

Всички напускат потъващия кораб Русия

5

Анонимен

преди 1 година

Пропагандните новини са прекрасно оформени с удебелен шрифт и ясно разграничени абзаци, а истинските са подпъхнати в телеграфен стил и само с прости изречениия.

4

ОНЗИ

преди 1 година

Абе що така бе - напуснал Русия !?!?!? Сигурно е почнал да дава акъл на руснаците - ама там в Москва не като тук в София !!!