55

Анонимен

преди 1 година

Трябва ни партия с идеалите на Орбан. Но няма такъв човек на хоризонта.

54

ГЕРБ

преди 1 година

БРАВО НИНОВА БРАВО ПРОДАНОВ И БСП !!! КРАЖБИ ЗЛОУПОТРЕБИ ДРУГО НЕ ЗНАЕТЕ А БОРИСОВ БИЛ ЗЛОУПОТРЕБЯВАЛ !!!АААААААААААА НИНОВА ЗА ПРОКУРОРА МАЙ!!!!! САМО ЗА 7 МЕСЕЦА ТАКИВА ПОРАЗИИ А ИСКАХА ЦЯЛ МАНДАТ !!!АУ ХА ХА ХА!!!!

53

П.К.

преди 1 година

Тия, от коментарите, са застре-ляли червено-пембяните от упор. Така им се пада...

52

Българин

преди 1 година

А ти какво искаш,бе , червено недоразумение ? Искаш съвсем да се срине държавата ли ? Нали ти и крушовската *** управлявахте икономиката ? Е, какво стана с тази икономика , че цените на храни, горива, ток .... на всичко скочиха десетки пъти ? Защо при вас станахме още по-бедни ????? Защо , бе, комунисте мръсен ???

51

toti

преди 1 година

Ами и Рдаев разбра ,че с голия патриотизм, накрая ще си иде с голия си *** и като четете публично ,какво той и какво Бойко декларира се разбира ЗАЩО !!!

50

Анонимен

преди 1 година

Този проданов е изръсил маса глупости от серията политически фантасмагории! Истината е, че тяхното лицемерие и жалко управление убеждават избирателите за необходимостта връщането на ГЕРБ в управлението на държавата, защото държавата работеше до преди две години, а сега е в ступор! Радев има управленски мераци, но не знае как и се омотава като пате в кълчища!

49

Анонимен

преди 1 година

Ама моделът ГЕРБ си беше супер.Какво ме плашите с него. Строяха се пътища, магистрали, олио 2 лева, сирене 6 лева, бензин 2 лева. Заплатата ми стигаше. Вие комунистите сте некадърни крадци, лъжци и манипулатори. Цел свят го знае. Където сте отишли, нищо добро не се е случило. Лаладжии и локумджии. Ама и старците по селата не ви вярват вече. Искрено се надявам на тези избори да ИЗЧЕЗНЕТЕ вече.

48

Анонимен

преди 1 година

Слава Богу, че не върна този на БСПППДБ

47

Анонимен

преди 1 година

А дано се върне модела Герб. Че за 8 месеца тия ни докараха до дъното на мизерията и разсипията. Такова чудо и през луканово и виденово време не е било. Дойдат ли позитанковците на власт няма какво друго да се очаква.

46

Анонимен

преди 1 година

То пък като че ли петковистите го бяха разрушили. Тия вече май не се усещат и какво пишат...или не са въобще в час с времето.

45

Анонимен

преди 1 година

Проданов по време на предишната предизборна кампания беше казал, че ПП са "поредните политически шрлатани - естествено преди да стане министър в кабинета на Петков. Кога да му вярваме

44

Анонимен

преди 1 година

До Nick ТЕХНИЯТ МОДЕЛ Е ЗЕЛЕН ЧОРАП- 17.4% ИНФЛАЦИЯ, НА ХРАНИ 40% ЕВРОЗОНАТА НЕ НИ ПРИЕМА А ПОСЛЕ В ЕВРАЗИЯ ЕТО ТОВА Е ЦЕЛТА НА ЦИРКОВЕТЕ С МИЛИАРДИТЕ НА ЧЕРЕПИТЕ - РОЖБИТЕ НА КРЕМЪЛ СЛУШКАТ ЗАЩОТО ВИДЯХА КАК ИЗЧЕЗВАТ В НЕБИТИЕТО НЕПОСЛУШНИТЕ ОЛИГАРСИ С ЦЕЛИТЕ СИ ФАМИЛИИ...

43

Nick

преди 1 година

Стига с този модел ГЕРБ ами кажете какъв е вашият модел? Щото освен, хаос, разруха и галопиращи цени друго не видях.

42

Анонимен

преди 1 година

Не го е върнал. Модела Герб значи нови строежи, санирани сгради и добър икономически растеж, достъпни цени на горивата и енергията. Да виждате нещо такива сега?

41

Анонимен

преди 1 година

От няколко години плутокрацията налага пълзяща цифровизация която поробва хората, но няма партия която да е против поробването.

40

Анонимен

преди 1 година

Повече от месец вашето продажно правителство беше свалено с импийчмънт и въпреки това протакахте даването на властта до последно.

39

Анонимен

преди 1 година

За кратко имаше мутринска демокрация през 90год. След влизането на Бг в Нато и особено в ЕС няма демокрация. Има плутокрация. Само за елитите.

38

Анонимен

преди 1 година

30 години вместо да работят за средна класа работят за създаването на бедни и богати. Обаче ние да сме бедни народа а те да са богати депутати. За 30 години изгонихте енергоемкото население на страната около 3 млн бг. Вие съе национални предатели и трябва да бъдете съдени от Народен съд.

37

Анонимен

преди 1 година

Служебното правителство е на президента който е от БСП. Обаче това не е онова БСП а гербаджийското шуробаджанашкото БСП. Напротив служебното правителство прави каквото прави ПП ДБ Герб и ДПС и БСП. Тези партии са неприемливи. Трябва партия с идеалите на Виктор Орбан.

36

хахаха

преди 1 година

тия от сега почнаха да се оправдават за предстоящите поредни изгубени избори :)