19

Анонимен

преди 1 година

И как се озовават на българска територия 50 човека.Абе ние граничари и граница имаме ли.Ами ако са терористи и въоръжени могат да избият цяло едно село и пак да си се приберат.Министерство на отбраната има ли Взимат ли заплати.А кой ги храни?

18

Анонимен

преди 1 година

Тиквоня беше кофти нали?

17

179

преди 1 година

Вуйче номер 23 по времето на бай ти Тоше нито един от арабският свят или Африка не му беше нужно да минава границата на България незаконно. Идваха със самолети напълно законно като студенти. Тези които бяха убивани са българи които са се опитвали да се спасят от ужаса във който са живели....

16

А юридически?

преди 1 година

Някой може ли да прокоментира дали тайното пресичане на границата извън КПП-тата в момента се явява криминално престъпление или административно нарушение? Или въобще не се явява нарушение на законите на РБ?

15

Бау

преди 1 година

Напливът е сериозен! Французите са ,,спасили" стотици в няколко случая последното денонощие, които се опитват да преминат с лодки през Ламанша към Англия! Идат на талази. Отчитат 68% ръст спрямо миналата година за времето януари - юни! И Путин като ви спре отоплението - финиш Европа!

14

мЕгрант

преди 1 година

Сред тях има жени и деца на възраст на около 5 години...... И колко жени и деца има сред тези 50 мигранта хванати точно докато са пресичали държавната ни граница някъде около Бургас ? Две жени и едно дете .... ? Аууу , колко сърцераздирателно. Дори и храстите в гората разбраха че когато в държавата на която се пресича границата надигнат вой против ордите "сирийци" към групите нарушители се добавят по няколко жени и едно дете за да могат да ги изтикват напред за да предизвикват жал у толерастите

13

Обективен

преди 1 година

Да ги товарят и да ги карат в Банкя при комунистическия бацил мухоБойко!

12

Евроатлантик

преди 1 година

Веднага да минават на соцял-1000 евро на калпак

11

Анонимен

преди 1 година

Направо за Германия- хич не ги мъчете и хабете евросредства! Както бате каза- аз концлагер няма да правя и няма да стреляме по тях- като си тръгнат за Меркеландия- прав им път! Как да се конкурираме с техните помощи- колкото наша средна заплата в София!

10

до 10

преди 1 година

защото, бсп, копейкин и другите казаха - искаме само путин да праща войски и не дават на нато, дават на путин само, ама той май не ще

9

най-бедните

преди 1 година

са най-продажните, нормално

8

Анонимен

преди 1 година

Защо благообразното админчо изтри всички коментари, кжито припжмнат за 2014-15 г., когато благодарение на Борисов НЕ видяхме и помен от талибанската вълна?

7

Гиб Мелсън

преди 1 година

Само армия и то наборна може да спре потока. Всичи останали варианти с полицейски и военни служещи са обречени. Те са корумпирани и пропускат. Един набоен войник докато разбере схемите, те ще го сменят. Ротация на наборни войници през един месец да не могат да усвояват схемите на полицаите и военните как да събират парите от бежанците.

6

Анонимен

преди 1 година

Пускайте ги да минават свободно. Даже е редно да им се осигури безплатен транспорт към западна Европа. Ще ни излезе по евтино отколкото да ги държим и да ги храним.

5

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

ГЕРБА ЯКО КЪРТЯТ ПАРИ

4

Анонимен

преди 1 година

Алооооооо............... крадлива Копировачке на Новини да не сме в 2015 г какви 50 нелегални Мигранти ***?

3

Анонимен

преди 1 година

Гълъбите на Радев са много по-зле от калинките на Борисов! ФАКТ !!

2

Уонко Нормалния

преди 1 година

Излиза, че ме ве ре и Службите държат Канала и никой не се опитва да Разследва! А ние им Плащаме за тия неща, а тия са по зле от Престъпници щот са под пагон. И кво праиме са? Нищо много Ясно.

1

Професор

преди 1 година

Горките хора. Да им се предостави българско гражданство веднага.