93

Ангел Иванов

преди 1 година

До Ху кеърсКомарите не влизат в това число. Тях си ги има. Не се радвайте.

92

Дедо ви

преди 1 година

Чедо мое, нищо не разбираш от пчели и кърлежи. Кърлежите по пчелите са съвсем различно нещо от кърлежите за които пръскат по градинките. И още нещо, тук е написана самата истина. Спомням си, че преди 40 години когато карах Москвича, наистина предното стъкло беше цялото в размазани насекоми. А сега за цялото лято нито едно насекомо. Тогава съм карал със 70-80 км. час, а сега рядко падам под 120 и предното стъкло е чисто. Няма насекоми, това е самата истина.

91

Анонимен

преди 1 година

Светът се променя, някои видове изчезват, нови се появяват, и динозаврите са изчезнали и ако не бяха изчезнали сега нямаше да можеш да караме автомобили и да се отопляваме на газ.

90

Анонимен

преди 1 година

Включете нормална жълта живачна или фосфорна лампа и такава с LED. Вижте на LEDа ще кацне ли едно единствено насекомо.както кацне обадете ми се. Сами си направете изводите.Не разчитайте на торта от т.нар образовани и учени те да ви казват кое как и защо

89

Анонимен

преди 1 година

Защото глобално е дръпнат шалтера на Депопулация на всичко живо и до 2025г 70 % от вас ще са прясна тор облазвана от червеите в ямата

88

Анонимен

преди 1 година

Прекалено много числа, проценти, изследвания - язе на такива работи не вервам.

87

балканджи Мишо

преди 1 година

Разбира се че ние сме виновни, не са частните самолети и фабриките на богатите нееее.

86

До 96

преди 1 година

Не се излагайте - по соца се прилагаше ДДТ като хербицид. Много безвредно!!!

85

Анонимен

преди 1 година

Докато не спрем да използваме американските отрови ,така ще бъде.Тия изсухлени *** ще изтровят цялата планета.Докато използвахме нашите си препарати за растителна защита нещата бяха добре

84

Анонимен

преди 1 година

Гласувайте за Кирчо - той ще договори нови насекоми!

83

Ху кеърс

преди 1 година

Това може само да ни радва, че тези гадинки ги няма така ще живеем доста по добре от това комар да те смуче, буболечка в окото и тем подобни гадинки.Евала, харесва ми как попринцип вината я прехвърлят тактично към гражданите, но все пак управляващите са си мършата на обществото нормално е.

82

Анонимен

преди 1 година

Ако насекомите изчезват какво ще ядем - нали са храната на бъдещето (в някои салами в магазините и в настоящето протеиновата паста от насекоми е в саламите).

81

Жорката

преди 1 година

В средата на август карах в Италия и ми направи впечатление, че почти никакви насекоми не бяха размазани на предното стъкло или по предната броня и фаровете. Докато в България все още си има доста, което явно е добре за целия хабитат. Всичко идва от начинът на обработване на земеделските земи (мое мнение).

80

Анонимен

преди 1 година

Поредната статия, предназначена да си играе със страховете на една голяма група от хора. Насекомите са на периоди. Например тая година няма много комари край Дунав. Вероятно заради сушата. Скакалците също ги няма нещо. Специално в България и хората намаляха и е доста по чисто от индустриалния период. И си мисля, че в България няма никакъв проблем с природата.

79

Ти да видиш..

преди 1 година

Виновни са американските лаборатории в Украйна.Хи , хи..!

78

Анонимен

преди 1 година

Az problem s towa nqmam ...

77

Безпартиино сираче .

преди 1 година

До Анонимен 85 Дали Бойко ще върне насекомите не знам , но се надявам да върне държавността.

76

Анонимен

преди 1 година

Гласувайте за ГЕРБ, Бойко обеща,че ще върне и насекомите.

75

преди 1 година

Насекомите са доста интелигентни, имат чувство за самосъхранение и оцеляване!, при благоприятни метеорологични условия и температури се радват на хубавото време и слънцето, а нощните на Луната, а при неблагоприятни условия, все едно какви, са скрити и чакат подобряването им!

74

Анонимен

преди 1 година

Абе комари си има,за другите не знам.