67

Анонимен

преди 1 година

Еххх, къде е Банкянския да ви каже и покаже как цената на бензина при него за 5 месеца в края на диктатурата му, скочи с над 16% от 1,81 на 2,10 лв/л. И да не забравите, че идват избори.

66

Анонимен

преди 1 година

Мутродемократите а 12 години окрадаха и разграбиха държавата за 100 години напред. Грабиха даже повече от предшествениците им - демократите от СДС.

65

До 72

преди 1 година

Казваш ми, че твоята бензинова трошка на 30 години, замърсява по-малко от дизеловият ми автомобил с Евро 6. Разкажи ми повече.

64

емигрант

преди 1 година

Големият ви проблем е овце пRости, че само в България нафтата е по-скъпа от бензина, но това за една овца не е проблема, проблема е, че тази овца не разбира това и дава всякакви "акъли" тук, но не и разумни ! Нима в другите държави дизеловите автомобили да са по-малко от бензиновите ? Лукойл не ви е виновен, търсете вината в празните си глави, ако имаше нещо в тях нямаше да има Лукойл и беднотия в България !

63

А

преди 1 година

Еххх, къде е Киро Истината да ви каже и покаже как бензина става 4 лв. И да не забравите, на изборите още в 6 сутринта пред урните за Киро.

62

Анонимен

преди 1 година

Лъжливите комунистите от БСП, ПП и ДБ окрадаха и разграбиха държавата за 20 години напред. Няма пари за магистрали булеварди и за нищо освен за кражби и комисионни и преводи към офшорките!!!

61

тт

преди 1 година

В украйна която е във война бензина е 2.60, дизела 2.80.

60

Електрокар

преди 1 година

При електричките отделянето на частици от гумите е по-интензивно, т.е. замърсяват повече от колите с ДВГ. Заради по-голямото тегло и по-големият въртящ момент. Така че предстои да разкрием колко още вреди изникват с масовизирането на електричките в градски условия. Накрая да не се окаже поредната опакована в целофан измама $$$

59

до 69

преди 1 година

Искаш да ми кажеш, че повечето дизеляк, който оставя гъст черен дим на светофара е по- чист от бензиновата ми трилитрова кола, след която дори и не мирише? Разкажи ми повече!

58

Анонимен

преди 1 година

Голямият проблем е, че ГЕРБ-СДС владеят бизнеса с горивата и високите цени са един от начините, по които ГЕРБ-СДС се опитват да се върнат на власт.

57

Анонимен

преди 1 година

В България автомобилите са пренебрежимо малък замърсител на въздуха. Насочете енергията си към истинските замърсители.

56

Анонимен

преди 1 година

Принципно бензиновите коли замърсяват повече от дизеловите коли с едно малко изключение - азотните оксиди. За България са важни фините прахови частици, а при тях колите от евро 5 нагоре замърсяват еднакво малко - бензин и дизел.

55

Анонимен

преди 1 година

Нека са скъпи горивата, малко да се отсеят барутарниците по улицата, всеки клошар се качил на кола и трови въздуха.

54

Анонимен

преди 1 година

Дизелът да стане 4.50 поне, след отстъпката!

53

да питам

преди 1 година

а кога се очаква хляба да почне да върви към ниво 3 лв. ?

52

Г7

преди 1 година

Сега като сложим и пределна цена на нефта от Русия ще удари 6лева. Ние ДДС и акцизи си прибираме, вие се оправяйте.

51

Анонимен

преди 1 година

Почти две години цените на бензина и дизела се повишават и това няма връзка с специалната военна операция на Русия в Украйна, която започна преди малко повече от седем месеца. Нито пък с наречените от Севда - Кирчо и Кокорчо.

50

Анонимен

преди 1 година

Да припомним....Любимият град на Бойко Методиев Златев...пардон Борисоф бе град Бургас.Там се изливаше рогът на изобилието.Там случайно попада и Нефтохим/Лукойл и резиденцията на Доган.пред очите ни растеше.Случайно пак там ГРАБ печелеше всички избори.Пак казвам.Докато Бойко Методиев не се завърне на власт , цените няма да паднат.От над зависи.Без протести няма да мине.И не забравяйте срещу кого.Защото ще има много провокатори с цел отклоняване истинските причини.

49

Анонимен

преди 1 година

Като гледам цените за днес на онзи сайт, Петрол вдига средната цена - 3,21 бензин и 3,46 дизел. Останалите са значително по-ниско. Примерно Лукойл 3,14 бензин и 3,32 дизел. Разликата между цената на дизела и бензина не е толкова много, освен на бензиностанциите на Петрол.

48

Анонимен

преди 1 година

Вярвайте на ГРОБ-ДПС-арските тро лчета, че всичко е сгрешено. Че ако те бяха на власт, война нямаше да има, нафтата щеше да струва 20 стотинки, хляба 10 стотинки, заплатите 5000 лева. Нали точно последните 12 години стана масовото напускане на страната. Тогава когато света изживяваше най-големия си икономически подем, ние нищо не направихме, напротив, намаляхме с 1 000 000 заради ска паната крадлива корумпирана политика н ГРОБ-ДПС.