158

Анонимен

преди 1 година

Какъв е тоз пренос на радиоактивно зърно, с такова ли ще храните хората и животните в Европа и по света. Повече не искам нито да ви виждам нито да ви чувам. Това ако е вярно както изглежда е жестоко престъпление.

157

Анонимен

преди 1 година

А блокирането на Северен поток 2 какво е? Какъв е Байдън да казва, че целта му е спре Северен поток 2, независимо по какъв начин.

156

Анонимен

преди 1 година

тоя грюненшвайнюхен дерглистен разсипа Европа като й засили едно 5-6мильона авантаджии,опропасти хиляди тонове западно оръжие и ощетолкова боеприпаси,хуманитарни матеряли,спомогна да бъдат избити 5-60 000укронацисти,спря нафтата,тока и газта заЕвропа ипрофука десетки милярди суха пара. Скоро се очаква известен инквизитор да го закупи от укр РАДАта за да упражни всичките си му нови разработки на гаври с анатомията, психиката и входно изходните канали назелглиста и то пред очите на семейството му

155

Глух Пор

преди 1 година

До Анонимен 174- "Целият народ на Украйна е армия"- Да! И една част от народа и се бие с другата част на народа и. Дали ще се избият до последния украинец ще видим. Въпросът е кой предизвика и насъсква да продължи това безумие

154

Глух Пор

преди 1 година

"Зеленски: Русия готви решителен удар в енергийната война срещу Европа"--- Добре че е пророк Зеленски да ни го каже. Гений е и заслужава да му слушаме прозренията и гледаме снимката му Само да беше казал и кой започна пръв със санкциите, още преди "пълномащабната"! Пък и той самия после удари едно рамо!А всъщност ЕС трябва да целува ръка на Путин, че ги придвижи по-бързо към Зеления им Проект, да минат изцяло на китайски слънчеви панели, батерии и вятър. Иначе нямаше да се успеят с графика си.

153

Анонимен

преди 1 година

Целият народ на Украйна е армия. Няма начин русняците да избият всички...

152

Z

преди 1 година

Знае ли въобще какво говори тоя наркоман? Има ли си идея, че скоро цялата "Украинска" армия ще загине?

151

Анонимен

преди 1 година

Не искате демокрация, ама тайно се надявате да станете Членове на управляващата партия...

150

Анонимен

преди 1 година

За разлика от демокрацията в авторитарните режими всички се подчиняват на управляващата върхушка, която се опитва да се перпетуира във властта.

149

Анонимен

преди 1 година

Определение на демокрация: Смяна на властта чрез периодични избори. Няма нищо общо с членуване в ЕС. Още една характеристика на демокрацията: Всички приемат решенията, взети с болшинство.

148

Анонимен

преди 1 година

Ходих до Кауфланд и Лидл, промоциите приключили още в началото на седмицата. Само по скъпите неща са на промоция. По евтините са се изравнили със скъпите крокодили. Обаче има хора на позора които вярват в демокрадията съжалявам.

147

Анонимен

преди 1 година

Първо да кажа че съчувствам на укрите дезертьорите има ги доста в Бг, но това би трябвало да е сигнал към оатаналите да сложат оръжие и да поискат примирие. Малко е късно но Руснаците са много добри братя и сестри. ...

146

Анонимен

преди 1 година

Гадно дете, само ковлади другарчетата.

145

Анонимен

преди 1 година

Имам усещане че Володимир Зеленски е председадел на евопейската комисия. Цяла Европа се изнизаха лидеритепри него , да же при папата няма такава аудиенция. Може би той президента на най - бедната държава в Европа , командва парада в развитата индустриално Европа. Парадокс

144

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Нееее, Русия не води война срещу Европа1 Русия води война срещу англосаксонският модел или така нареченият Бретануудски модел. И постиндустриялният Запад няма с какво да се противопостави на Русия. Единственият коз на Запада - еврото идолара - вече са изпята песен. Запада е обречен ! Украйна да му мисли.

143

уточнение

преди 1 година

Цяла Европа ще мръзне и ще плаща непосилни сметки заради този предател и прислужник на хамериканците ,които богатеят на гърба на европейците.факт.Останалия свят вече е наясно какви са целите на тази война, и подкрепят Русия.Жалкия ЕС ,Гватемала ,Ю.Корея и Канада са едва 15 % от населението на Света.факт.

142

Офф ,да се омита

преди 1 година

До кога ще ни натрапвате този жалък комедиант-фашист, и неговите долни покровители от Велика Кравария?Оссрайна трябва и ще изчезне.Милостта на руснаците не е безкрайна и е на изчерпване.Краварите и техните еврослуги воюват с Русия с ръцете на подлите укрофашаги.Цената я плащаме ние ,робите на евроджендърите!!!

141

Въпрос

преди 1 година

Когато налагаш санкции е логично да помислиш за последиците. Когато безусловно подкрепяш нечия държава - също. Дотук нямаше никакви изненади. Освен в отрезвяването на обикновения човек в ЕС, че всички държави са зависими една от друга. Времето на идеологиите отмина, време е за трезв прагматизъм.Индия, Китай, ОАЕ се устремиха към космоса, към бъдещето. Не бива да живеем в миналото.Китай е бил превземан многократно, но още го има.Както и България. Духът е важен, не територията.

140

Анонимен

преди 1 година

153 е напиано нещо крайно тъжно и стресиращо. 200000 пограбани войници това е все едно да погребеш Русе, половината Пловдив или Велико Търново. Каква ужасна гротеска е това да копаеш хиляди кубици зема за да погребеш войската си замотата в мильон и 200 квадратни метра украинско знаме. Спри войната. Предай се. Самоубий се. Това не се трае и няма никакъв смисъл да не подпише капитулацията на Украина

139

Бай Дрън

преди 1 година

Така ви се пада, след като ни забранихте Южен поток.Всичко да спират Русия, надменните така наречени "европейци", нищо не заслужават. Макар че май по-голямата част от континента Европа всъщност е в Русия, хаха. ***.