25

Икономист

преди 2 години

Уважавам го Любомир Дацов като финансист. Все пак, ако разгледам идеалния случай при пазарната икономика, самото понятие бюджет е погрешно. Именно това не разбират сегашните безработни, които се кандидатират за депутати. Особено тези от ДПС, които си мислят, че от почетния им лидер или от Данчо Ментата зависи нещо. Листовете им и имената в тях ги подрежда лично Мустафата.

24

Петъръ

преди 2 години

Някой като започне да ми говори за "нашите пари" и започвам да се развеселявам. Парите не са наши, те са винаги на някого - на Иван, на Драган, на Петка или на държавата. Те не са наши. Същите тези хора след това започват да философстват как е най-хубаво да се изхарчат "нашите пари" тоест парите на някой друг.

23

Анонимен

преди 2 години

Къв бюджет ? Гълаба опрости 800 милиона на буларгаз за да не си плащат парното софиянци . Тоя да не се мисли за папа ? Кой е този да опрощава дълг към всички нас ? Никой не е гласувал за него. Ние плащаме кредит за милиарди за Ф16 които даже нямаме а парите връщаме. Как този човек ще прави бюджет ? Той раздава нашите пари за да не си плащат парното . Това ли е важното ? Парното , бизнеса ,членството и за всичко това плаща едни народ който изчезва за да плаща чужди сметки.

22

Бълб

преди 2 години

Времето на фалшивите хора свършва. Това е положението. Финансист ставаш след като финансираш РЕАЛНИ обекти на обща стойност поне от двеста хиляди лева и тези обекти могат да се видят и пипнат от всеки желаещ. Такива виртуални финансисти като Дацов отиват в небитието.

21

Анонимен

преди 2 години

Намаляхме,защото в училище ни учат как на Запад са развити държавите,което автоматично води до извода как ние сме някакви бавно развиващи се.Кой иска да стои при бавно развиващи?Мечтата на всеки ученик е да се уреди да учи и работи на Запад или в САЩ,защото там плащали добре,а тук е все криза.През тези години при управлението на ГЕРБ се улесни излизането и хората хванаха пътя да си осъществяват мечтите.Някой ден ще се върнат.

20

Петъръ

преди 2 години

Да си министър или заместник министър, това не е професия. В БГ в новите времена е лесно всякакви случайници да стават министри, зам. министри, че даже и премиер министри. Този човек Дацов какво е направил през живота си досега, освен да дава никому ненужни интервюта, че да се кичи със званието финансист? Какво е финансирал великия финансист господин Дацов?

19

Анонимен

преди 2 години

Вярвайте на ГРОБ-ДПС-арските тро лчета, че всичко е сгрешено. Че ако те бяха на власт, война нямаше да има, нафтата щеше да струва 20 стотинки, хляба 10 стотинки, заплатите 5000 лева. Нали точно последните 12 години стана масовото напускане на страната. Тогава когато света изживяваше най-големия си икономически подем, ние нищо не направихме, напротив, намаляхме с 1 000 000 заради ска паната крадлива корумпирана политика н ГРОБ-ДПС.

18

Анонимен

преди 2 години

Почти две години цените на бензина и дизела се повишават и това няма връзка с специалната военна операция на Русия в Украйна, която започна преди малко повече от седем месеца. Нито пък с наречените от Севда - Кирчо и Кокорчо.

17

Тъп По тъп Най тъп

преди 2 години

Червенушки не бюджета е грешен а нема хора за червените феодали. Един надник за час в строителството на запад вече е 30 евра. Без заплати Булгаристана обезлюдява и идва турската армия да го набие е дебелите червени зелки.

16

Анонимен

преди 2 години

Някогашното юпи на Мадридския иска отдавна да приемем еврото. Истината е, че България ще направи страшна грешка ,ако влезе в Еврозоната. Страните , които бяха във валутен борд, като Литва и Естония, сега са с най- високата инфлация в Европа. А Европа и светът влизат в тежка рецесия, която ще продължи 5-10 г. Всеки ще се спасява поединично Икономиките се свиват, инфлацията расте.

15

пришълеца

преди 2 години

Мда:))) посоката ви е грешна:)))

14

До 23

преди 2 години

Ти си срам за троловете бе.Този човек е бил зам. Министър на фимансите при две правителства и те не бяха служебни.И вместо да се вслушвате лалво ви лазват елспертоте, вие го плюете и после че чудите защо сте зле

13

Петъръ

преди 2 години

Един човек сега като няма с какво да се занимава става или политолог или финансист. Този човек и той. С какво този човек е заслужил названието финансист? Какво през живота си до сега е финансирал?

12

Много им се краде бе

преди 2 години

Човече сега главната цел на партйите за предстоящите избори коя е?! Идват сега по програма от ЕС между 8 и 12 милярда за това е борбата повярвайте хора. Отворете ги тия очи за толко години това беше и сега пак им повярвайте

11

Анонимен

преди 2 години

Споко- и на ръце да ходим те не ни искат в Шенген и еврото, че и в ЕС. Така, че няма опасност да ни вземат. Ще има подлости, естествено, и опашати лъжи, но това са си ценности, сега, преживяват се!

10

Анонимен

преди 2 години

Вярвайте на ГРОБ-ДПС'арските тролчета, че всичко е згрешено. Че ако те бяха на власт, война нямаше да има, нафтата щеше да струва 20 стотинки, хляба 10 стотинки, заплатите 5000 лева. Нали точно последните 12 години стана масовото напускане на страната. Тогава когато света изживяваше най големия си икономически подем, ние нищо не направихме, напротив, намаляхме с 1 000 000 заради скапаната крадлива корумпирана политика н ГРОБ-ДПС.

9

Анонимен

преди 2 години

Дацов се опита да стане министър чрез ИТН и сега не му остава друго освен наукоподобно да плюе по другите.

8

Анонимен

преди 2 години

Финансистът изрежда факти, които всички виждаме в хладилника си след двугодишната вакханалия на "модела Грипен Ветото". "Добрата" новина е, че Решетников "изчегърта" Боко, а лошата - че след ***...на, СлаФчУ и ПростоКиро сега не знаем кого си е заплюл за следващите избори, та се чудя - дъл ше е Стйефко "Операцията", или поредният неизвестник "фризьор" на Кобилата Простакесова, за когото тепърва ще чуем?

7

Анонимен

преди 2 години

"Това, което чувам от политическите лидери, е, че все едно тези хора не живеят в България." - че ти си живеят в Канада , други пък в палати в Банкя или с асансьори до хола. Те са си добре , ние да му мислим.

6

msm

преди 2 години

До Анонимен 9 - завършил е механотехникума у Враца, ако не вярваш, бегай питай хората там. Изпечен крадец от кариерата. Напоследък пак започна да се облизва за постове.