38

Интерфакс

преди 1 година

"На 3 септември осем безпилотни летателни апарата на въоръжените сили на Украйна с окачени боеприпаси бяха използвани за нанасяне на удари по територията на атомната електроцентрала. Руските системи за радиоелектронна борба блокираха украинските дронове, приближаващи се до станцията, след което гранатите бяха хвърлени принудително в безлюдни места на разстояние повече от километър и половина от охранителния периметър на станцията, каза говорителят *** МО на РФ Игор Конашенков.

37

Пак по опорката?

преди 1 година

До r3v0lv3r: "Нищо не са видяли, защото ги водиха за ръчичка и беше само за няколко часа"? Те и сега са там. Ти експертите от МААЕ не ги мисли за по-п'рости от себе си. След като са там, няма как да не видят че се стреля с тежко оръжие от територията на АЕЦ. На оръдията заглушители не се слагат. А колкото до видеото, такова, като това, как се стреля от някъде, много хора могат да направят.

36

Анонимен

преди 1 година

До Пак по опорката? Е да де но видяха това които искаха да им покажат :) Хайде сега и ти върви и виж видеото как се стреля ОТ централката :)

35

r3v0lv3r

преди 1 година

До Пак по опорката?Нищо не са видяли, защото ги водиха за ръчицка и беше само за няколко часа. Нагласена работа, днес показаха видео как руснаците стрелят от теротирията на централата с РЗСО. Влизате в theins ru и там го има видеото.

34

Анонимен

преди 1 година

изборите ги печелят двете бузи на продажния *** герб и ПП-продажните п00ки Честито

33

Пак по опорката?

преди 1 година

До Kresi: Чети и тогава пиши. В централата няма тежки оръжия. Това комисията от МААЕ го видя сама. Има охрана от руската армия, която е със стрелково оръжие. Анадънму? ....... А укронацистите изтраяха един ден без да обстрелват АЕЦ и пак започнаха. Пробваха и диверсионни групи но не мина номера.

32

Анонимен

преди 1 година

Альо сороспияците. От тук на сетне манджата, друсалката, тока и нафтата платени. Край на гювеча, привилегиите и безплатната манджа и поркане. Ще плащате в реална себестойност. Нема кинти нема ток, манджа и друсалка. Ако не е ясно ще ви го разясняват по трудния начин.

31

Анонимен

преди 1 година

Цялата истерия е доста манипулирана. Много хора у нас помнят какъв хубав " подарък" ни направиха преди години украинците , работещи в Чернобил. Не им вярвам.

30

Kresi

преди 1 година

Я кажи защо в централата руснаците са вкарали оръжия.За да избегнат обстрел а

29

Москва потъна

преди 1 година

Като избухне и във Ватинкиландия ще отиде облака.

28

Анонимен

преди 1 година

От какво МАГАТЕ са на място, Украинците спряха да лъжат, че Руснацитв сами си бомбандират АЕЦ-а и вече говорят истината. На тези долни Укри не може да им се вярва дори на йота. Само, че никой не се интересува, заливат ни с лъжа ден след ден и ни карат да й вярваме. И никой няма да търси сметки за стотиците фалшиви новини пуснати от Укритее и препечатани от нашите медии. Минало заминало. Скоро ще се разбере и за великата "Херсонска контра-офанзива", в която наркозависимия изпрати хиляди на смърт

27

информация

преди 1 година

Около 600 украинци и 12 елитни британски офицера загинали при атаката с катерите. Операцията замислина от Британците под командването на техни офицери

26

Санитар

преди 1 година

Скоро мобилните крематориуми, дето горят труповете на руските войници в Украйна, ще дойдат и до България. За изгарянето на телата на руските ***.

25

Оракул

преди 1 година

Ядрения шантаж говори за кидващия край на Путлеро-фашистка Русия.

24

Анонимен

преди 1 година

Тази жентрала трябва да бъде пренасочена към Русия. Така и така украйнците ще измрат всички. За какво им е ток? Дано само това стане по-скоро.

23

Minuva42

преди 1 година

До БългаринВсе едно да кажеш че Софияя трябва да си плаща на Бургас за горивата

22

Българин

преди 1 година

Редно е Украйна да си плаща на Русия или на ДНР за тока, който използва от тази АЕЦ. Ако не си плаща, скоро всички мощности ще бъдат насочени за вътрешно потребление в Донецк и Запорожието.

21

Анонимен

преди 1 година

И си лазят... Наред..

20

Ми

преди 1 година

А сега как се захранва и докога ще работи централата? Да не стане късно?

19

Майна

преди 1 година

Когато разпуснал Варшавския договор , Горбачов, милият, обяснявал, че сега и Нато щяло да се разпусне... А дано! Ама Надали!