9

Алекс

преди 1 година

Нали точно г-жа Раева промени правилника като въведе възрастови ограничения за треньорите?

8

Анонимен

преди 1 година

Щом крадне заплати занчи лъже. И както до сега това ще облече нашите в окрадени идеи за играни костюми и хореографии от руския отбор, койта май няма да бъде допуснат. Безплодна ялово стерилна грозотия над и под показаната шия.

7

Анонимен

преди 1 година

Алооо нема ли да те заболи гла ата ,с тази ваша алчност.Хората нямат работа а тази дърта филия иска да взима две заплати,кой и как се позволява подобно нещо...срамувам се от такива като тази

6

Анонимен

преди 1 година

Това се нарича конфликт на интереси. Тя е председател на федерацията, а сега и треньор?! Т. е. е работодател сама на себе си?! Как става тая работа? Очевидно е стремежът да взема 2 заплати, но малко приличие няма да навреди

5

мак

преди 1 година

Хубав спорт, зрелищен, но няма как оценяването да е на 100% безпристрастно и обективно. А раева не я уважавам заради изцепките й и на щерката. Заслужават презрение.

4

Анонимен

преди 1 година

Т. е. освен треньор на футболния отбор на Левски, сега е почнала пак и художествена гимнастика да се занимава ли?!

3

Клеопатра

преди 1 година

Самозабравила се, нагла жена, която си мисли, че е нещо специално. С мъжа си правят безумно добра комбинация на двама *** със самочувствие, търсейки облагодетелстване на гърба на псевдо-славата си на спортисти.

2

Анонимен

преди 1 година

Този,, спорт "трябва да се забрани. Ако някой изисква от децата да гладуват в цивилизованите държави му вземат децата, а диетоложките ще бъдат вкарани в затвора.

1

Хахо

преди 1 година

Щото Анонимен си е чисто прабългарско име. Голямо умозаключение направи, ама в каква насока така и не стана ясно