76

Спрете ни тока

преди 1 година

не искаме вода!

75

Анонимен

преди 1 година

Аре спирайте го най-накрая тоя газ! На всички омръзна тоя водевил. Спирайте и визите. Баси, сутрин , обед, вечер едно и също.

74

Ха ха

преди 1 година

Байден ще им праща танкери с втечнен да го спират - ес и сащ вечна дружба

73

мак

преди 1 година

Като латерна - газово оръжие. А че самите евротакиваонакива дръпнаха спусъка и те са единствените виновни - мълчание. Перчат се, че хранилища са запълнени. Какво ще стане, ако хората няма да намалят температура в къщи, нито ще съкратят къпане и подобни фантасмагории? А ако зимата ще е люта? Докога ще стигне това богатство?

72

Пайзер разработили

преди 1 година

ваксинка която да те кара да халюцинираш и да си мислиш че газ има. Урсулката била поръчала 500 милиона бройки, да има за всички съюзници в големия съюз. Разбира се и комисионните са раздадени вече.

71

Анонимен

преди 1 година

Диверсификацията е купуване на руски газ от различни доставчици.

70

Урсулката го измисли

преди 1 година

като ни спрат газа, минаваме на газове. Народът вече се е запасил с пвц бутилки от минерална вода и Смилянски боб. Нека събирането на газ започне сега!

69

Анонимен

преди 1 година

На какво е "готов"? Да издои отново населението си? Да го затвори, като му измисли нова пландемия или друго от сорта? Да въведе по немски образец забрани, важащи за простолюдието, не и за нацистите Меркел и наследници? То така - на чужд гръб е лесно да си "готов". Особено след като сам си о.рал положението си. Ние видяхме колко сме готови, след нашенските мошеници, дето приказваха глупости за втечнен газ и по-евтини суровини от май ната си. Лъжци елементарни. Подкрепяни от медийни мижитурки.

68

Ламята

преди 1 година

Мийнуайл у кравария,сбирщайнът Артемис,пак не литна.Имало теч на гориво,Агейн.Това нещо ако случайно литне,ще се превърне в най скъпият фойерверк в света.Ще се наложи,пак Холивуд да се намеси.

67

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е така наречения бизнес да мисли за модернизация на производството и сбогуване с газа. Стига само са ревали: Ще вдигнем минималната заплата, когато се повиши производителността на труда! Как да се повиши като всичко почти се прави ръчно или на някакви поточни линии от 70- те години. Как при това положение ще се сравняваш със западните държави? Никакви компенсации от бюджета-да се оправят

66

лена

преди 1 година

нас киро ние е уредил с газ и то четири пъти по евтин . мдаааа

65

Мен

преди 1 година

Да спират газа. Така бизнеса сиреч ДС и бившата номенклатура ще фалира. Освен това рецесията най накрая ще убие инфлацията а и всички фирми които се крепят на субсидии и помощи. Освен това балоните на имотният пазар и други активи като крипто, акции, облигации ще се сринат. Безработицата ще скочи и селяните на дошли в град паке се върнат на село. Нищо страшно няма нещата ще си доидат на място

64

Анонимен

преди 1 година

Значи Путин няма за какво да се притеснява и да Ви мисли - Всички са щастливи и готови да празнуват Коледа !

63

Анонимен

преди 1 година

До АнонименЗимата руснаците си пият водката на теферич, да му мислят изнежените дойчовци. Какво значи на теферич? До външния клозет ли?

62

От хората

преди 1 година

Запълнени хранилища.Няма ли да ползват газ.Това новинарите не им омръзна да ръсят небивалици.

61

Анонимен

преди 1 година

Индия и Китай не получават евтин газ, защото са приятелски страни, а защото се възползват от ситуацията и изнудват джуджето за допълнителни отстъпки. И той им кляка

60

Анонимен

преди 1 година

Имаш рубли имаш газ, нямаш рубли нямаш газ.

59

Анонимен

преди 1 година

Зимата руснаците си пият водката на теферич, да му мислят изнежените дойчовци.

58

Анонимен

преди 1 година

рашките решили да правят номера на германците, много голяма грешка, мисля вече с европейския пазар на Газпром е приключено

57

Ламята

преди 1 година

На какво е готв ЕС?Да мръзне и да гладува?Не е готов и вие не сте готови.Просто още е горещо и самозлаблудите все още вървят донякъде.