297

Европеец

преди 1 година

До Бай ДрънИзглежда малко четеш. САЩ са велика сила, така, че няма как да стане.А Руската *** се разпадна отдавна, това е само остатъка от нея, който също е на път.Няма как тези аллкохолоици да са военна сила и фактор.Изглежда много си повярваха, пълни деебили. Сега е ред на Чечня, която ще се отдели, а после и другите ще се махнат, защото тези гии теглят само в калта.

296

Европеец

преди 1 година

Това Джудже е много зле в главата.Виждат, че ги спукаха от бой, но те с промитите мозъци говорят пълни глупости.Сугорно е притеснен, че след края на воййната ще бъде осъден или убиит.Но да беше си мълчал, а не да говори глупости. Украаинцците ще го открият, рано или късно, заедно със шефа му. Тези са пътницци отдавна.

295

ББ

преди 1 година

относно ядрените с който играеш...вашите няма да излетят дори...дайте повод моля...приятели...това е 21 век...технологийте на заплашващият ви са от 20 век...от ерата СССР!обясни на децата и внуците си защо ще умрат!

294

ББ

преди 1 година

"великата"убива и изнасилва жени и деца в Украйна...за тоалетни чиний,имате убийствата,разрушенията,смъртта,позора и срама за ценности...отказали се от Бог,това ви е "величието",над 100 х. деца на руснаци са убити в украйна...за нищо...кой си ти,че убиваш децата на сънародниците ти бре...лилипут алчен,САЩ прогониха синчето ти осребряващо животите на руснаците..."велик"...убиец и крадец!!!

293

Бай Дрън

преди 1 година

Евала на Медведев, казва го в прав текст. Честно казано, САЩ ще се разпадне доста преди Русия. Тексас е готов.

292

Morski

преди 1 година

Велика Русия ?!?!?!?! СМЕЕЕХ

291

Анонимен

преди 1 година

Тоя лилипут пак говори глупости.

290

Анонимен

преди 1 година

Щом ядрените арсенали са единствения знак за величие значи Русия е стигнала дъното.

289

Кен Ли

преди 1 година

Руският бушмен последно време много си изтърва нервите и пелтчеи свирепи глупости !

288

мдаа

преди 1 година

руския бушмен не оже да загрее че държавите не са велики ако имат големи бомби и ракети , а ако дават на човечеството прогрес и го водят към бъдещето .Америка е дала на света компютъра интернет , джаза , рокендрола ,автообила ,трактора ,комбайна,прахосмукачката ,джинсите и тн и тн и с това е велика а Русия е дала цареубийството , отровите с новичок ,чая с литий изнасилването на деца в украйна ,кражбите на територия , имущество и нй-вече тоалетни чинии.Сами си отговорете кой е велик

287

toti

преди 1 година

Тоя е висок 1,50м ,па неме се надигне и каже некои глупости де сам не си верва или иска да го забележи некой!!! Явно провизиите ви се исчерпаха и сега ни замервате с приказки или нещо Пунин се скри и каде ееее???

286

Анонимен

преди 1 година

Медведев трябва да направи само едно нещо : да се гръмне веднага ..Няма по увредена ватенка !!!!

285

Анонимен

преди 1 година

Медведев е Главният ***.ОТ на всички ***.оти по света .Невероятен улм.пен ....

284

Handel

преди 1 година

Не можеш да запазиш нещо, което не съществува.

283

Анонимен

преди 1 година

Тези мокри сънища за "велики" не останаха ли в миналия век?

282

Хитър Петър

преди 1 година

Замисъла "RNG" съдържа гибел за човечеството.

281

Anonimen

преди 1 година

Търсим червена тоалетна хартия,но след забърсване да не остава боя по ,,повърхноста",много дразни и сърби.

280

ЬЬЬ

преди 1 година

Най-голямата опасност за разпада на русия е путин,медведев и всички около тях, подкрепящи неговата политика и унищожението на Украйна.Идва страшният съд, но той ще съди всички тия руски военнопрестъпници начело с путин.Амин!

279

Anonimen

преди 1 година

Нещо взеха да заемат защитна позиция брадърите от Московието. Щом взеха да мислят за отбрана а не за нападение,значи работите във Великая не са много аферим.Скоро от Кавказ ще задуха вятъра на свободата.

278

Mopcku_

преди 1 година

щом се разприказваха за ядрено оръжие, значи в масква вече мирише здраво на га8на :D