84

Урсула е за трепане

преди 1 година

Комунизъм се завръща. Явно Европа се нуждае някой да я изнасилва. Било то Хитлер, било то САЩ, било то Русия. Няма собствено мнение, защото няма собствено производство на почти нищо. Изнесе производство в третия свят и си мисли, че ще управлява парите. Смях.

83

Анонимен

преди 1 година

ЕС ако не спре да бъде американски икономически инструмент и да работи за интересите на САЩ, ще се разпадне!

82

Гей7

преди 1 година

И как определяш цена на нещо, което нямаш?

81

глупаците са 7

преди 1 година

Путин благодари на усилията на Г7 да преизпълнят руския бюджетен приход!

80

Г7 без топки

преди 1 година

Тия си отнесоха топките със незаредена пушка!

79

Потребител

преди 1 година

Абсолютно неверен цитат на WSJ, Александър Попов написал тази статия. По-скоро си е дал собственото мнение и вероятно не знае английски език. Няма линк към уж цитираната статия от WSJ. Статията е за някой жълт вестник. Стойност 0.

78

Анонимен

преди 1 година

поревднара ружа игнатова и оня хапче в душата си е набил една заплата в тая пиамида иначе резервациите са от шефове на автом компании, които ще ги купят за да ги разглобят и да видят какво има вътре това е светнах ви пък вие си набивайте парите в такива мошеници

77

ЕС+САЩ=цензура

преди 1 година

До Донки ХотАко 60 % от Руснаците не знаят къде е България /силно се съмнявам, тяхното формално образование не е на етап Родител 1, мултикултурни ценности и правиРезаниКраставичоци/, то 99,999999999% от Хамериканците не знаят, че изобщо съществува България - 60% безмозъчни негроАфроХамериканци на социални помощи, които Хамерика се чуди как да ги храни, че като се разбунтуват бият белите!

76

Анонимен

преди 1 година

Две мирни споразумения нарушени... Нещеш мира, те на ти секира

75

Анонимен

преди 1 година

До 81: браво! Много добре казано!

74

Анонимен

преди 1 година

Русофобите какви глупости пишат... Каква злоба какво нещо... И защо? Заради един зелен Наркоман? Тоест зеления наркоман да сложи натовски ракети на руската граница и това ще е един щастлив свят??!?

73

Анонимен

преди 1 година

Запада се разпада!!!

72

Анонимен

преди 1 година

Тоест се очаква Русия да изпълнява а запада да нарушава собствените си правила за свободен пазар???!? Има ли мислещи?

71

Анонимен

преди 1 година

Платена от долните руснаци публикация...

70

Анонимен

преди 1 година

Запада никога досега не е бил управляван от по некадърни управници. Много жалко, защото гледам хората продължават със същата упоритост да ги търпят.

69

Донки Хот

преди 1 година

До коментар 41"русите са наши братя".... Искаш да кажеш, тези с този цвят на косата, защото, ако си бил в Русия, трябва да знаеш, че 60 %от руснаците не зная къде е България/освен тези, които са идвали тук/, така че са доста далече от наши братя и сестри, но ти, ако ги чустваш като такива, прав ти път....

68

Анонимен

преди 1 година

Хубавото е, че Русия е в ръцете на Европа и САЩ и от вас тук нищо не зависи. Те ще се справят с тях, както са го правили и с други преди това. Да заплашиш открито западняците с ядрено оръжие и да си мислиш, че те ще забравят просто ей така и ще ти се размине накрая? Явно са големи оптимисти в Кремъл. Тепърва ще има да патят от глупостта си руснаците.

67

Анонимен

преди 1 година

За първи път чувам потребители да се оплакват от таван на цената. Странна работа. Или сте *** или слабоумни.

66

Анонимен

преди 1 година

68 Те вече я стоят и съвсем скоро ще е готова инфраструктурата. За какво мислиш е този всичкия рев от Русия? Цената на газа падат всеки ден, защото хранилищата са вече пълни. Терминалите за втечнен газ на Германия са наполовина готови. Гърция строи, дори Албания строи. Няма ги вече Меркел, Шрьодер и дори нашия *** да саботират. Европа държи парите, това е истината. Да, една половин година се гърчиха, но скоро ще се гърчат други. Който плаща, той поръчва музиката.

65

Анонимен

преди 1 година

За Г-7 важни бяха сънищата им как се разпада Русия и богатствата и са техни. Г7 все още живее в миналото... мислят си че като печатат парите държат бога за шлифера ама на оказа се че парите не се ядат, не се пият, енергия не доставят... хаахахахах, реалната икономика е различна от въображаемата дейност на борсите на финансовия капитал.хахахах