228

П.К.

преди 1 година

Съвсем не по ръба??? Те, янките, са си с пряко участие и действие в тази война. Та ежеседмични "помощи" в стотици милиони, та оръжейни конвои, та преки логистични и други такива военни насоки на операциите от американски военни стратези. И, привидно, в "сянката" на нищо незначещите укри. И всичко, на всяка цена. За да изчезне Русия. Да я няма повече на Световната Карта. Тя е трън, голям бодил в техните очи- И, защо? За да бъде един световния жандарм. Едноличния хегемон. Това ли е демокрацията???

227

Анонимен

преди 1 година

Абе само руска телевизия ли гледате ряшко-поклонници? Първо, ако са толкова ербап и унищожават всичко, защо ***, че американците давали някакви оръжия? Унищожават на баба си качамака. Украинците им разкъсаха шортите, те тръгнали да се зъбят на Америка. Ами ако спрат да пращат, а направо дойдат? Тогава кви ще ги вършите? Или разчитате, като ви завладеят да ви хранят?

226

Анонимен

преди 1 година

Прави ми впечатление, че тези славянски кллоуни продължават да го наричат "специална военна операция", въпреки че вече сринаха почти цялата градска инфраструктура на чужда държава, а военните действия траят над половин година. Просто защото им скимнало, че не било война, моля ви се.

225

Анонимен

преди 1 година

русия не е европейска държава, да заминава в Азия, да не се занимава с бандитизъм в Европа

224

Анонимен

преди 1 година

До СтрахАма няма нужда да си предсавяш, виж ги само как хубаво бягаха от Афганистан оставяйки оръжия за 80 милиарда, а сподвижниците им капеха от самолетите по пистата

223

Въпрос

преди 1 година

До Анонимен- И защо да влизат със самолети след като могат да си свършат работата и без това? За да ти докажат че могат ли?

222

Не фен на Путин.

преди 1 година

До Един Българин= А защо трябва въобще да ти спират газа? На дърва, мазут и въглища, а и без електричество по екологично ли е? Защо трябва да се връщаш с векове назад, без логическа причина! Разбирам тези санкции срещу Русия нещо да имаха желания ефект. Тогава бих те разбрал и подкрепил. Не усещаш ли че се опитват да те подготвят за новия ресет-да съсипят икономически средната класа, да не притежаваш нищо, храната да е кът, да ти отнемат и малкото независимост, послушно да зависиш изцяло от тях

221

Анонимен

преди 1 година

"Словакия дари С-300 на Украйна,бяха превърнати в пепел.Същото се се случва и с американските тенекии,има и видеа даже" ----------------- дам гледаме ги видеата, фоайерверки на десетки руслямски щаб квартири, муниции и мостове...За това ли руслямците още не смеят да влезнат със самолети в Украйна, а изтрелват ракетите от границите си дори от самолетите??? Щото С300 са на пепел???? Мдаааам....сигурно!

220

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е Америка да с включи пряко и да приключи сибирската империйка . Като гледам 5, 6 хаймарса каквоп правят с ушанките. Ако американците се заемат по-сериозно - джуджан няма да устиска и 3 дни.

219

Един Българин

преди 1 година

Умирате от страх да не се намесят САЩ, защото знаете, че няма как да спечелите война със САЩ без Китай. А китайците ви подхлъзват не за първи път. Приемете че сте скапана държава без армия и без иконимика. Русия е суровинна държава , каквото скоро може и да не е за платежоспособните държави, дуржава от третия свят. Добре че Горбачов пусна България да се присъедини към клуба на богатите, а не да чакаме подаяния от братския СССР. Какво като ми спрете газа? Ние може и на мазут и на дърва.

218

Синцов

преди 1 година

Рвбковс, за каква война говорите, нали в Украйна няма война ?! Или сте нападнали и ня коя друга суверенна страна ?! Излиза, че съвременна Русия може да си води където и ко гато поиска война ,а да се помага на нападнатите вероломно държави е престъпление !? Абе вие там, в съвременната руско-фашистка обител добре ли сте ?! Вашите твърдения са просто ненормални !!!

217

Страх

преди 1 година

Русягите толкова ги е страх от САЩ, че не си представям какво ще правят ако САЩ се намеси. Тръмп го каза, че по време на неговото управление е модернизирано ядреното оръжие на САЩ с доста по-модерно от това на руснаците. Да не говорим, че икономически са доста по-напред. Руснаците не могат с Украйна да се справят, а какво остава ако се намеси някоя държава от Г7 директно. Никакъв шанс. И ВСВ я печелят благодарение на САЩ това го знае всяко хлапе. Никаква военна сила не са. В Афганистан ги попиля

216

до дедовия

преди 1 година

да ве, представяш ли си , да имат различно мнение от тва на един истински червенотиквеник, скандално прости

215

Ганьо

преди 1 година

Той и Хитлер не води война , а специална операция за освобождението на арийците

214

Анонимен

преди 1 година

Е нали това не беше война,а специална военна операция!

213

Анонимен

преди 1 година

А Русия къде се движи...

212

дедовия

преди 1 година

Боже, колко прости хора пишат тук. И ти Ряпков Зяпков си един от тях. Който си мисли, че Русия ще рухне е гладък между ушите. Иде време и ще гледаме, ако оцелеем. Фаш са сатанисти и ще бъдат наказани.

211

Ряпков , Ряпков...

преди 1 година

САЩ ше ви кеца когато и както си иска , с оръжията които дава на Украйна ---АМИ ИМАТ ХОРАТА --ДАВАТ------НА ВАС КАК ВИ ДАВАХА ПРЕЗ ВСВ???!!!

210

Анонимен

преди 1 година

коя война, онази дето я правите в суверена държава?

209

deathbymyhand

преди 1 година

Смешен анализатор си ти...