17

Анонимен

преди 1 година

Вчера купих комплект лекарства против ковид. 176 лева. Честито нс печелившите посредници на ковида.

16

Аман от мафиоти

преди 1 година

МЕдицинската и фармацефтичните мафии са окупирали "Здравеопазването". Колкото повече болни и по хронично болни толкова повече милиарди се ограбват през Здравната каса и през аптеките.. Въпреки писмени предупреждения по време на наглата диверсия рекламирана като SARS COV19 десетки хиляди бяха избити чрез дигитално холограмни видео терористични оръжия..ЕКсперти да проверят болниците и конфискуват опасните съоръжения..внесени след март 2020.

15

Ликвидират Българите

преди 1 година

НАгли престъпници менкат на власт нарочно създадени доказано престъпни групировки маскирнаи като партии..Провежда се показно ограбване на десетки милиарди годишно както чрез отработени схеми през оперативни програми и еврофондове така и с манипулирани цени на тока и горивата..Терористите на власт провеждат показна ликвидация на Българите в България..Села и градове броят години до пълна ликвидация.. НЯмА раждаемост.. Децата се увреждат целенасочено с камери и други античовешки оръжия..

14

НЯМА ЛЕСНО !!!

преди 1 година

ТРЯБВА НИ ИКОНОМИКА, А НЕ ДЪРДОРКОВЦИ ! СТИГА С ТИЯ ФИЛИ И ФОБИ ! ИМА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИ ИНТЕРЕСИ И ТЕ СТОЯТ НАД ВСИЧКО ОСТАНАЛО ! НЕ ИСКАМ ДА ЧУВАМ КАК СЕ ОПЛЮВАТ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПЛЮВАЛНИЦИ ! КОЙТО НЯМА ПРИЛОЖИМИ ИДЕИ И СПОСОБНОСТИ ДА ГИ ОСЪЩЕСТВИ, ВЪН ! ИСКАМ ДА ВИДЯ РАЗУМНИ ПРОЕКТИ ЗА ИКОНОМИЧЕСКО РАЗВИТИЕ !

13

Анонимен

преди 1 година

Ти нямаш право да говориш ...

12

Илюминат

преди 1 година

Само компютър ще Ви оправи! Иначе нямате наяждаме.

11

Анонимен

преди 1 година

До 17 Е то парламент така или иначе ще има, дори и при президентска република.

10

I’m

преди 1 година

В парламентализма няма нищо лошо, дори е най-доброто! Но за парламентализъм е необходим манталитет, начин на мислене, интелект и личностни качества. Повечето от тези неща не са актуални за нашите 240 радетели за народното благо. Ние като народ не сме израстнали толкова! Ми то в един вход на един блок хоратане могат да се разберат за приоритетите и нуждите на входа и вечно има интриги, разправии и сръдни. Какво остава за управлението на една държава!

9

Анонимен

преди 1 година

точно тая усукваше за канадското гражданство на Киро,ако бе казала истината,нямаше да сътвори простотийте които направи като министър председател.

8

Анонимен

преди 1 година

Народите по света са се борили за парламентаризъм и ограничаване на властта на монарха, а Слафчо се бори за фашизъм.

7

Анонимен

преди 1 година

Чалгаро-фашизмът на Слафчо и приятелите му от Мафията искат веднъж-завинаги да премахнат партиите и парламента, за които светът се е борил от стотици години. Парламентът е създаден, за да ограничава властта на монарха. Чалгаро-фашистите искат да ни върнат в неконтролиран от народа режим на диктатура. Чалгаро-фашистите искат дясна диктатура на Мафията, която ще постави на власт "Багеристът" от Пловдив, който събори архитектурните паметници пред очите на народа и министъра.

6

Асан

преди 1 година

Френската революция и гилотината всичко решава :)))

5

До 2

преди 1 година

По-добре си стой в Швейцария като мияч на чинии или най-много ВиК майстор! Мисли си, че си живееш добре И няма нужда от заяждане за килограмите на жената, умственият и багаж е много пъти над твоя!

4

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 6 - Ни са кат теби, нали!

3

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 2 " Другарката дето я угояваме за коледа дали е чула за Швейцария която изцяло се управлява от Референдуми." Другарчето-чалгарче с мазно фатмаческо акълче дали е чувало, че в Швейцария от векове живеят хора зрящи грамотни и имунизирани срещу отровата и простащината на ко...***..изма и чалга-метастазите му?

2

fact

преди 1 година

НЕ! ЦЕЛТА Е ДА ВКАЛА СЛАВУЦА В ПАРЛАМЕНТОТ!Се едно дава алиби на сериен изнасилвач и убиеч!

1

Анонимен

преди 1 година

Къв е тоя кикимор изплувал от древните кроманьонски морета?