25

Предпремач

преди 1 година

Строителната мафия се подигра дебелашки с министъра на културата!

24

Анонимен

преди 1 година

За какво са ни паметниците и култура сега сме съвременни европейски потребители. Така че ни трябва нещо за консумация а не култура и паметници.

23

СМЕХ...

преди 1 година

КЕЛ -ФАЙДА ....КАТО ИЗГОРЕ И ГО РАЗРУШИХА...ха,ха,хааа....Миников да прай бибитки на комунистите сега , ако ще !!!

22

До София

преди 1 година

Софке, ти да не си завършила училище за деца със специални образователни потребности? Навремето имаше такива и никой не се подиграваше на децата-СОПаджийчета, защото те растяха и доколкото могат се образоваха сред себеподобни. Затова допускам, че ти нямаш реална самооценка, защото не се сравняваш с останалите жени, а само с тебеподобните. Затова си останала с впечатлението, че си хубавица и ставаш за такива снимки. Може, но за стенвестника във вашето помощно училище.

21

До Анонимен 13

преди 1 година

Дали е така както ти пишеш? Или съдиш за не чак толкова далечното минало по филма "Тютюн", направен по преработения под партийна диктовка великолепен роман? Чул ли си изобщо за стачката на тютюноработниците през 1953 г.? Защо са стачкували? Като повод за стачката са изтъкнали факта, че в периода на Царство България са били по-добре платени. Кой е смазал стачката (имало е и убити стачници)? Бъдещият свекър на Меглена Кунева, тогава е бил шеф на МВР-Пловдив. Та може да спорим кога е било робство.

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 20 Сградите придаваха атмосфера на тази част от града, защото имаха определен архитектурен стил. Беше възможно да се използват и за други цели, но някой е решил, че ще е по-изгодно да лепне там безвкусно проектиран стандартен МОЛ или сграда с жилища-кутийки, по чиито балкони към улицата да се вее пране като в гето.

19

Анонимен

преди 1 година

До 18 На центъра на Пловдив - тютюневи складове. Може и да е било актуално преди 80 години ама вече не е.

18

Анонимен

преди 1 година

За какво ни е "тютюнев град " , след като забраняват пушенето а и цигарите станаха толкова съпи ?! Така и така съсипахте България за 30 г. - БУТАЙ , и с тези складове и без тях все тая - Нито ще станете по -умни , нито по- патриоти ! От КРАЖБИ и БЕЗЗАКОНИЕ смърди на крака навсякъде вече !

17

Анонимен

преди 1 година

минеков ще иска това ,минеков ще иска онова,а ако тази съборетина падне и убие някой ,минеков дали ще иска да е отговорен,Тази грозна гледка в центъра на Пловдив ми омръзна да я гледам 40 години минавайки от там Най после нещо хубаво се случва Браво на кмета за подкрепата

16

О, майко

преди 1 година

Той нали изгоря? Тези от служебното всеки ден излизат с ново достижение.

15

Мое скромно мнение

преди 1 година

Минавал съм покрай тези складове като съм бил в Пловдив. Нищо красиво, нищо културно и нищо архитектурно няма(ше) в тях.

14

Анонимен

преди 1 година

Е те го сринаха, сега паметник, умрела държавка.

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 11 - То един патриотичен символ - живото росбтво си е биал тая индустрия, преди години ...

12

ха

преди 1 година

Държавата ще решава кой какво да прави с имота си!?Баси комунизма,баси чудото!!!

11

Анонимен

преди 1 година

Майните се гърчеят... Неслучайно не са участвали в априлското възстание.... Тия за пари и майка си ще продадат, а вие ми говорите за тютюневи складове. Тия са търговци, а не патриоти. Ако можеха и тепетата щяха да продадат. Гърчоля, арменци и евреи... Това е Пловдив.

10

Анонимен

преди 1 година

"Няма да позволя тази разруха. До последния си ден тук, аз няма да го разреша." - Ти си тука за уйкенда, бе батка!

9

Анонимен

преди 1 година

"Статутът на всички 12 сгради в Тютюневия град в Пловдив ще бъде променен и те ще бъдат обявени за недвижима културна ценност." - Обявявам Александрийската библиотека за национален символ и настоявам, да се построи наново!

8

Анонимен

преди 1 година

До айде сега - Тая гнусна сграда прилича на сцена от индистрален лондон през 19-ти век. Не е особено красива. Била духа на Пловдив - едно време са имали и бесилки на центъра, преди 300 години. Да ги върнем и тях ли?

7

Анонимен

преди 1 година

"Що за беззаконие, аком сме толкова безсилни да противодействаме на нещо случващо се очевидно (и то в центъра на Пловдив" - Може би не сикки сме вагано-джандър-хипстъри ... Сейш ли се?

6

Анонимен

преди 1 година

Какви са тея глупости? В процес на събаряне, частна сграда, всички разрешителни на лице, ама сега тоя си трупа точи и ПРЕЦАКВА проект за милиони и милиони. Какво прави тая развалина в цсърцеот на Пловдив? Грози града! Пречи!Мирише зле лятоот, зщаото кой знае какво ли е умирало вътре!