170

Анонимен

преди 1 година

Неуважение имаме Българите , просто са скарали в затвора Тодор Живков без ясна присъда и са чакали да умре, общи линии така действаме в България, докато в Русия си му дават възможност да доживее старини позволяват му достоен живот дори май е олигарх , но е ясно че руснаците не го харесват , затова пък западняците му свалят шапка на Горбачов , германците на които ги превърна в икономическа сила , и англичаните които им позволи да стабилизират кризата в която бяха влезнали със сериозни руски фин

169

OMG_Lucker

преди 1 година

Това е някакъв нов и изключително радикален прочит на историята. Ама моля ви се, повечето четящи тук помним! Да се каже, че Елцин бил разрушил СССР, а не белязания- е прекалено! Аз ли нещо не разбирам, вярно, че е сутрин и още не съм се събудил ама чак толкова да съм заспал... Проблемът е не преходът, а обявената без бой капитулация, именно от белязания и начина по който беше разграбено и тук и там граденото от т. нар. "върхушка".

168

Любопитно

преди 1 година

ми е кой световен лидер ще отиде на погребението на Путин. Сегашният руски президент скоро става на 70, и определено не върви към 69...

167

Бай Дрън

преди 1 година

Е то оставаше и Путин да е фен на Горбачов. Тогава щяхме да намразим и Путин. Той даже не трябваше да полага цветя.

166

пуйката

преди 1 година

И как да иде след като в Русия Горбачов имаше половин процент одобрение докато бе жив.Върнаха го починал в Русия,жив живееше на острова.

165

анонимен

преди 1 година

Горбачов беше атеист и това се споменава и в автобиографията му . Путин след стъпването си на власт се опитва да върне народа към православието. През комунизма атеизмът беше религията. Така че и това е още една причина , заедно с разпадъка на велика Русия или СССРда не обяви траур за Русия, както обяви за смъртта на Елцин.

164

Анонимен

преди 1 година

При Горбачов започна разпадът на СССР. Затова Путин не го обича.

163

Анонимен

преди 1 година

Горбачов не беше фашист, няма нужда на погребението му да присъстват фашисти!

162

Роза

преди 1 година

Какво значение има дали Путин е присъствал на погребението?!Горбачов ще остане в историята като миролюбец,въпреки всичките си грешки.А Путин ще остане в историята като разпалвач на кървава,братоубийствена война.

161

toti

преди 1 година

Явно си мислеше дали хората ще се уплашат да идат на погребението и да го УТСВИРКАТ !!! и то не беЗ ПРАВО !!!

160

Анонимен

преди 1 година

Той не обича осъзнатите хора.

159

Горби е велик

преди 1 година

Горби е велик, а Путин зло псе!

158

Някой

преди 1 година

Горбачов беше личност, докато Путин, ако не заплашваше че ще врътне едно кранче, или ще натисне копчето, никой нямаше да го забележи! Една сервилна усмивка, ала Мона Лиза, и все се опитва да каже обратното, на това което ще направи! Само примитивните мужишки мозъци му се впечатляват!

157

Ехоооо

преди 1 година

Как не са изпратили Горби посмъртно при Навални е изненада! А убиец да "липсва" на погребение на Светец е логично!

156

Анонимен

преди 1 година

Всичко е ясно. Злото умира пред доброто, т.а и за това вожда на раша не е посмял да иде!!!

155

Илюзионист

преди 1 година

Горбачов превърна невъзможното във възможно. В тази своя дейност Горби не беше сам. Сам човек става само за тоалетната. СеСеСеРе беше в икономически колапс и краят беше ясен - демократизация или вариант Северна Корея .

154

Случаен минувач

преди 1 година

В книгата си "Златото на Партията" Игор Бунич (бивш функционер от КГБ) пише: Горбачов вече се пенсионира и си живее тихо и кротко, почти не дава интервюта. Не му завиждайте, заслужил си го е. Да разрушиш тоталитарната система с нейната страшна армия и милиция и да останеш при това жив, повярвайте ми, не е лесна работа. Никак не е лесна.

153

Е. и...?

преди 1 година

Какво като е умишлено ? То и Горбачов умишлено съсипа Съветския съюз..а пък САЩ умишлено нападна Югославия Ирак Либия Сирия Афганистан и умишлено налага санкции на Русия Китай Иран Венецуела Куба...умишлено предизвика Ковид кризата....а сега съвсем умишлено насъска Украйна срещу Русия и Тайван срещу Китай...да му мисли Европа която е най потърпевша. Това е всъщност е идеята на Чичо Сам !

152

Анонимен

преди 1 година

Петното почина на възраст, по естествен начин без инциденти. Путин положи цветя в болницата. Какво повече искате? Салюти се правят само за заслуги. Горабачов има заслуги към САЩ, но и към Русия. С една дума - предател!

151

Другарят Путин

преди 1 година

Гробачов беше национален предател и продажник!