6

Анонимен

преди 1 година

Всичко е кредити. Драги е бивш банкер и освен да трупа кредити на внуците на италианците в момента (а то почти няма такива, само емигранти прииждат и раждат, а италианците масово с по 2-3 кучета) друго не умее. Стига сте го хвалили това паднало правителство! Лъжат, мажат и обещават. Както всички лъжливи европейски лъжливи лидери демократи. По-важно е зимата как ще мръзнат, а те това не го умеят.Бог да пази България! Ние сме силни и сме свикнали да оцеляване. Където и да сме.

5

Ламята

преди 1 година

Стига сте ревали бе.И у нас ще има.Ей ся ,коалиция -кравария за българия, като спечели,ще има обещания на корем.

4

Селяндур с джип

преди 1 година

Октомври 500 еврака на калпак + 300 за всяко дете в семейството. Я пак? Кой щял да яде бръмбари и червеи? Май няма да са нито европейците, нито руснаците, най- вероятно ще да са обитателите на Фикиландия и подобните им.

3

Анонимен

преди 1 година

в немско 300 еврака за септември.

2

Анонимен

преди 1 година

Изглежда само българската държава е създадена и съществува с идеята гавра и унижение на гражданите си! Вижте подкрепата за гражданите в Гърция, в Румъния, в Унгария. Да не поглеждаме по на запад...

1

Анонимен

преди 1 година

И ние в България винаги можем да разчитаме на подкрепа от страна на правителството! Обичайната комбинация от три пръста с преобладаващ среден!