70

Rrr

преди 1 година

Ищите газ у Макейна. Отправьте делегацию к нему

69

Експерт

преди 1 година

Значи, ердоган докогато почне да намери газ в черно море, турската икономика става все по зле, ако и България почва да търси там гас, вече ясна е картинката и за българската икономика, защо да добавя ,че ердоган всяка година поне 10-15 пъти намира там газ чрез 10 години на сам....

68

карти

преди 1 година

Шелфовете почти навсякъде имат петрол и газ и продължава и навътре. В момента раздават морски концесии на много места.

67

Иванов

преди 1 година

Не само че трябва да има газ но има такъв в българската част на морето и след толкова години чакане протакане е време час по скоро да се почне да се намери и сондира а всички и всеки който е пречел и пречи като защитава чужди лобита да понесе наказателна отговорност политици журналисти икономисти,защото се касае за националната сигурност все пак

66

Maimyncho

преди 1 година

Kak da nameri gaz,Kato ne iska da go nameri.Vseki na vlast v Bg,e vurzan na ryshvetite na ZASPROM.

65

ГАЗ ИМА И У НАС!

преди 1 година

ЩОМ В РУМЪНИЯ И ТУРЦИЯ ИМА ---ЛОГИЧНО Е ДА ИМА И В НАШИЯ ШЕЛФ , ЗАЩОТО РАЗЛОМА НА КОНТИНЕНТАЛНИТЕ ПЛОЧИ МИНАВА ПО ТАЗИ ЛИНИЯ...!

64

ГАЗЪТ е ВЕЧЕН

преди 1 година

ПЕТРОЛЪТ е империалистическо оръжие на Исляма което след 200 години и думата ПЕТРОЛ ще бъде изцяло забравена тъй като в безкрайната Вселена няма да има дори една капка петрол произвеждащ се от отлежала над 1 000 000 години растителнотоживоинска биомаса...............Дефицитния изчезващ гробищен продукт Петрол е истинския унищожител на СССР................ГАЗ има от на Луната до накрая на Вселената и ВИНАГИ ще има и никога не е бил и е невъзможно да е оръжие и заради това го няма вече СССР

63

Георги Георгиев

преди 1 година

До Мушан Никой не иска да влиза в конфликт нито с Рунъния, нито с Турция. Не се знае дали газовите находища в Черно море са общи или не. Можем да си дупчим на наша територия и да си получаваме газ. Не става дума за Добруджа и за шистов газ. Става дума за конвенционален (обикновен) газ, какъвто получават в Румъния, в Турция, в Русия, в Украйна, и т.н. Никаква земя няма да се отрови!

62

Анонимен

преди 1 година

До Наздраве Путин - Ееее - Да можеха новите технологии да произвеждат и мозъчни клетки , та да ти дадем една , че сега си направо за съжаление !

61

хаха

преди 1 година

До Наздраве Путин - Братан тия нови технологии с какво ще ги захранваш дорогой мой. Зимъска с какво ще си топлиш дупара..та? Ток с какво ще си произвеждаш? Торове с какво ще си произвеждаш да ториш слънчогледа да има какво да люпиш лятото. Мнооо лесно се пише, *** мнооо трудно се разсъждава

60

Наздраве Путин

преди 1 година

Догодина Путин сам ще си пие газта и петрола. НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ СА КРАЯТ НА ПЕТРОЛНИЯ РЕКЕТ !!!

59

ИДЕ КРАЯТ

преди 1 година

НА ПЕТРОЛНИТЕ ДИНОЗАВРИ !!! НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ СА КРАЯТ НА ПЕТРОЛНИЯ РЕКЕТ !!!

58

Енергетик

преди 1 година

Вицепрезидентката ,Илияна Йотова , щяла да пръдне на плажа в Китен и веднага ще се появи газ в Черно море. Остава само да се наредим на опашка с бутилки в ръка и да си пълним газ .

57

Петров

преди 1 година

В Бг само приказки от нищонеставащи и крадливи политици откакто сме влезли в ЕС и нищо значимо не е направено в сферата на икономиката. За справка в Румъния още една рафинерия, корабостроене с норвежки инвестиции, завод за автомобили Форд, добиват шифтов газ и газ от Черно море, запазените производства на Дачия, Рено, тролейбуси и тн.Скоро ще дишаме и прахта на Албания.

56

Анонимен

преди 1 година

До Богомил - Ввсички сме атланти! Атландда е била в Африка, но са екпериментирали с опани оръжия и така са предизвикали огромне потоп и разрушение, а след това е останал само сахара и причите за "Потопа". В хороскопа го прочетох!

55

Анонимен

преди 1 година

""Най-неочаквано вместо да се повишава нейното използване в енергийния баланс, то намалява." - Смешното е, че аз това го иксам от както бях на 11 години, ама ми казваха,да мълча. И докъде ни докараха? А да - теая зима ще имаам 700 лева за ток, до там!

54

Крим не е руски

преди 1 година

България и да има ресурс изменниците -роби на Москва няма да позволят..

53

ИСТИНАТА

преди 1 година

До лайците на тази Новина - Турция НИКОГА не е търсила Нефт и Газ в Черно Море . Призовавам Грамотните Хора да се намесят - Газ има в Средиземно Море - Българите го мислят за Бяло Море (Бяло море е на Северния Полюс )

52

Анонимен

преди 1 година

Празни приказки за запълване на ефирно време

51

Винету

преди 1 година

Всеки българси и чуждестранен турист по нашето Черноморие да бъде задължен да п.ръдне по няколко пъти на ден у Черно море и Газта ни е гарантирана!