52

Шегичка

преди 1 година

Тия почти ще ни стигнат с глобите и наказанията. Ама му е малко, у нас за такива нарушения минимум 25г. каторга щяха да му дадат на тоя моторист. Честно!!!

51

Анонимен

преди 1 година

Наща с тортинетката ще го сцепи тоя

50

Анонимен

преди 1 година

Ако е в бг ще плати и нищо.

49

Анонимен

преди 1 година

Ор-лякът си купил скрап за 5К и сака писта за 250 км/ч, щот видите ли на километража му било нарисувано 250 км/ч. Не си единствения по тея пътища ве нещастнико, другите си карат със 100-120 а ти сакаш да фърчис с 50 г кошник, като оня третополов гащник на тротинетка, карал със 120 щот табуретката можела да вдига толкоз. Аре тичкай да ридаей в килера на панелката и злобно за скърцаш със зъбки.

48

УБиват с хологрмаи

преди 1 година

При тестове след сигнали :Водач на Опел корса наближава спрял ТИР с включени аварийни.. Изведнъж се озверява че трябва да намали натиска пълна газ РУГАЕ и иска да смачка големия камион. След дни съпругата на същия наближава линейка излизаща от здравен пункт - озверява се ,натиска *** газ и ругае яко.. Диверсанти провеждат мръсни експерименти с холограми..

47

Убиват с холограми

преди 1 година

В България високо организирани престъпници продават чрез МВР рекет нагло престъпни дигитално холограмни оръжия.. ЕКсперти да огледат холограмните лепенки за тех прегледи преди еко стикерите.. Ползват ги за тотално проследяване и обемно обсебване през америкаснки сателити - 12 и един черен сателит на военно терористичната мафия.. Обсебени през тези холограми са неадекватни ,озверяват ги,озлобяват ги ,,Експерти да огледат видео на автомобили с висока скорост вижда се обем около обсебения водач.

46

Gin

преди 1 година

Карам по над 50к км на година. Винаги в ограниченията или до 10км отгоре. Давам го лекичко, спокойно, пълен кеф. Спирам за кафенце или за хапване, или просто ей така. Колата ми е 3000 кубика атмосферен бензин с газово и падам под 10/100 газ. Няма такъв кеф като спокойното шофиране.

45

Анонимен

преди 1 година

Киро, айде стига си се представял за София, много та мола!

44

Ганьо

преди 1 година

в бг може и без книжка, но ще му намерим и фалшива ако му е неконфортно. След 100 акта получава наградка защитен свидетел на полицята.

43

Анонимен

преди 1 година

Даниел да не е заменил таксито с мотор? :) Или тоя е роднина на Емили Тротинетката? Сега ако ми кажете, че е бил и по джапанки в дъжда, направо го признавам.

42

agent

преди 1 година

да се премести у БГ.

41

Анонимен

преди 1 година

До София Като станеш напреднал модел, пак се обади. Сега не си ни интересна.

40

Гиб Мелсън

преди 1 година

Сигурно има български корени. Няма друго обяснение за поведението му.

39

Анонимен

преди 1 година

В държави с бяло население и съд а не гешефтута могат да те осъдят по косвени улики без проблем. Затова там има ред. В Амуджистан на Балканите няма да те осъдят за такива маловажни престъпления дори след като прегазиш и убиеш няколко човека.Но Бг не е бяла държава а Африкански Рог!!

38

Анонимен

преди 1 година

Пълна глупост. По видео от неговата камера неможе да го осъдят. Виж ако са го засекли с радар или със статична камера за скорост поставена от полицията, това е друго. Днес .бг пак се опитва да изсмуква статии от палеца на левия си крак.

37

Иван

преди 1 година

Идва в България и му издават веднага книжка. Срещу съвсем скромна сума. Дупка.

36

Браво

преди 1 година

И в България трябва да бъде така.

35

Анонимен

преди 1 година

В *** ни държава нещата щяха да се подредят другояче

34

Анонимен

преди 1 година

Ако дойде в България, щеше да мине с някоя мизерна глоба за стандартите на Норвегия и това щеше да е. Ама по наще пътища с 300 си е самоубийство.

33

пепи

преди 1 година

Съмнява ме че по запис от камера ще го осъдят . Няма ли камера и печат че е проверена - няма глоби .