252

тя

преди 1 година

Ха , ха , ха - пазарната икономика на Запад стана планова !

251

до 293

преди 1 година

ШТ=Щ. За другите грешки просто нямам думи.

250

Искаш да кажеш

преди 1 година

До Четете бе хораза САШт е казано, че ште се разпаднат. Русиа и Германиа ште бьдат в симбиоза.Това ште доведе до невиждан разцвет на науката и техниката, пред което IBM, Apple, Google ште са просто мижитурки.

249

Четете бе хора

преди 1 година

Русия ще се разпадне като предлественика си СССР на множество републики. Предсказано е за 2027 година.

248

Анонимен

преди 1 година

До 290 А защо са тези санкции и блокирането на руските активи? Когато нахлуваш в чужда държава , започваш война и избиваш невинни хора ще има и ответни реакции!

247

До 289

преди 1 година

Аха. А блокирането на $600 млрд руски активи и шест пакета санкции (общо над 12000) не е шантаж, така ли? Да ти имам дървената логика!

246

Анонимен

преди 1 година

Русия освен да заплашва,шантажира и изнудва с тази газ друго не прави.Но колкото и трудно да бъде тази зима Европа ще се преустрои,ще сложи край на своята зависимост от руската газ и тогава ще стане много зле за руската икономика!

245

РУСОФИЛ

преди 1 година

АБЕ МИЛИ БРАТЯ РУСИ !!! АКО НЕ СЛОЖИМ ТАВАН НА ЦЕНИТЕ НА ГАЗА И НЕФТА, НАЛИ ВИЕ ЩЕ ВДИГНЕТЕ СЪЩИТЕ ЦЕНИ ДО НЕБЕСАТА. ТА ТОВА И КОКОШКИТЕ ГО ЗНАЯТ. ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ ЧРЕЗ ПОЛИТИЧЕСКИ МАНИПУЛАЦИИ ЩЕ НИ ВЪРТИТЕ НА ШИШ.

244

БЪЛГАРИЯ Е В ЕС!

преди 1 година

НИКОГА НЯМА ДА ОСТАНЕ БЕЗ ГОРИВА И ЕНЕРГИЯ--КОЙТО СИ МИСЛИ ,ЧЕ ЩЕ КЛЕКНЕМ ПРЕД РУСКИТЕ СВИ НЕ , НАПРАВО СЕ ЗАБЛУЖДАВА!

243

СМЕХ...

преди 1 година

....НЕ САМО В РУСИЯ ИМА ПЕТРОЛ И ГАЗ....ха,ха,хааа....а , има и водородни технологии Радев е прав!

242

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 289Объркал си се. Русия казва, че не може САЩ и Англия да командцат еднолично света! Какъв е Байдън, та да спира Северен поток 2? Защо руския газ трябва непременно да минава само през Украйна? Доставяй ми стока. И ако някой ти блокира сметките и ти не можеш да си получаваш парите, продължавай да ми доставяш стоката. Давай! Или аз да ти пращам биячи и ти въпреки това да продължаваш да ми пращаш стока?

241

Анонимен

преди 1 година

Русия действително живее с убеждението че са господари на света и всичко трябва да стане както те кажат, защото живота е немислим без тях. Радвам се че това се случи, сега ще видят що за психопати и лицемери са там, а това ще спре бъдещи инвестиции с такъв несигурен партньор. *** трябва да разберат, че нито са специлани, нито са уникални, нито някой е длъжен да им знае езика. Ш.ибани мародери.

240

пуйката

преди 1 година

Русия при тези цени до края на годината ще си върне инвестицията в "Северен поток 2",която е половината от 9,5 милиарда евро за над хиляда км тръби под Балтийско море,а западните фирми Френската енджи 987 милиона,австриъската ОМВ - 729 милиона,немската унипер над 700,още една с над 730,а ШЕЛ не разкрива размера на инвестицията си,вероятно и те от продажбите на вътрешните си пазари и няма проблем за преки щети,а косвените не са за компаниите инвеститори.

239

Анонимен

преди 1 година

Браво Г7 такава глупост сътвориха

238

пуйката

преди 1 година

Гигантите тръпнат в очакване на следващите решения на "икономическото джудже".Няма нужда от мозъчни тръстове да гадаят,тъй като всяка империя следва единствено своите намерения без да бръсне ничие мнение,а руската в случая е възприела,че Запада и е обявил икономическа война,при което поведението и ще е на пълно откъсване от търговията с него с таван или без таван на които и да е цени.Просто с газа ще са готови след година да го пренасочат изцяло на юг.

237

Ми така

преди 1 година

Се прави На зло куче, зъл прът.

236

Алекс

преди 1 година

Този филм сме го гледали.По същия начин фалираха СССР.

235

Мдаа Дааа

преди 1 година

Хитрата сврака с двата крака!!!Путин чу Г7 и си го премести крачола...Интересно, по закона на махалото колкото по силно го засилиш, толкова и силно се връща по главата на пускателя... Та както обикновено жална ни майка... пак ще сме от къде страната на булката!!! Оня си има и папо и топло и цялата менделеева таблица си има!!!!

234

Анонимен

преди 1 година

До Та такива ми ти Децата обаждат ли се от Запада, или вече и това не правят? :)))))

233

Та такива ми ти

преди 1 година

Работи.....Еврокомиссия считает решение не возобновлять работу "Северного потока" из-за неисправностей "цинизмом"Цинизм - это разрушение советских памятников, кража российских золотовалютных резервов, отмена русского языка и русской культуры.