384

Emigrant

преди 1 година

Платения т,рол на задкулисието май вече ставаш банален и лесно разпознаваем?!Кратки простотии,обидни фрази спрямо Борисов с по едно изречение и веднага поне 10 плюса,чрез хакване на сайта с фалшиви ИП адреси!!Много си елементарен ,нагъл ояден п,ес на каишка на Черепа,Бобокови и вся асталная!!Навсякъде личи гнилия почерк на КГБ,пърдон,ФСБ,но не музикалното!!

383

Учуден

преди 1 година

Не мога да се начудя що за из,род трябва да си или 85%в и,мбе.цил,след като изгледаш на спокойствие пресконференцията,да съскаш и да плюеш,по хора,които ти обясняват като на бавно развит,как за две години поредните случайници върнаха БГ поне с 10 години назад!Показват ти документи,видно е как ви крадът,ама нйе аз съм фен на Киро про100то щот е баш мушангията от мойте розуви сънища,на който искам да приличкам,Аз,децата и внуците ми!!После са чудети що са ни владяли всички комшии наокулу!!

382

скорпи

преди 1 година

Той не плаши а предупреждава!

381

Анонимен

преди 1 година

Този няма ли да млъкне вече! С глупостите дето блещолеви само става по-омразен в очите на хората! Мн гнусна и противна личност е този!

380

Ангелина

преди 1 година

Не се притеснявай- не е здравословно !Честните ,мислещите и независимите хора,няма да се "подведат" от престъпната клика на ГЕРБ и обвързаните с нея без оглед "на цвят" икономически кръгове от мафиотски тип,както и хора в институциите ,действащи ,като ОПГ за организиране и изпълнение на престъпни мръсни поръчки от всякакъв характер.Смирете "бесовете си",защото и без това ,за една голяма част от вашата групировка я чака затвор - НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА УПРАВЛЯВАТЕ!

379

Алито от София

преди 1 година

Този нагъл толуп, не стига че все още е жив и на свобода, а и акъл дава, за 12 години всеки един добър премиер в страна малка като България и с толкова много пари отпуснати от Европа а и партия с еднолични министри, би подобрил живота с много, газ, бензин, нафта, това са само минимална част от доброто за народа и сега нямаше да се мъчи как пак да командва и да си краде, все пак над 15 милиарда му конфискувана, някой журналист да го е отразил в медиите, не, а защо ли?

378

Анонимен

преди 1 година

Ние не се плашим от мутри

377

Анонимен

преди 1 година

Мястото ти е в затвора, там ще те оправят.

376

Анонимен

преди 1 година

Не, той Бойко няма оправяне, той не знае какво прави и какво говори. Той е за лечение.

375

Анонимен

преди 1 година

Държави в европа с проруско население -- одобрението за Русия в България - 85, Сърбия - 99, Македония - 74, Унгария - 91, Гърция - 82, Турция - 71, Босна - 72, Беларус - 93.

374

Анонимен

преди 1 година

Това "няма оправяне" е свързано само и единствено с неправилни отношения и сделки в чужбина.

373

Анонимен

преди 1 година

Какво друго очаквате от една мутра,освен да ви заплашва?

372

Анонимен

преди 1 година

Стига,бе!Ние 12 години се подвеждахме по теб и пак оцеляхме,ще оцелеем и сега.

371

Анонимен

преди 1 година

Бат боко мутрата заплашва българите.

370

не ни плаши бе

преди 1 година

След 12 години разруха под "мъдрото" Боко управление нищо не ни плаши. Станахме най-мизерните в Европа, след сърби, албанци, македонци....Да не говорим за Румъния

369

Анонимен

преди 1 година

Вкарайте в го в фермата за норки да бъде одран

368

Илиев

преди 1 година

Съд,затвор,след това пенсия,това е логичния път на индивида сложил на колена народа си.Не за пп,но против герб.Това ще е лозунга на българите,които ще изтикат "Възраждане" на трето място на 2-ри октомври.

367

Борисов

преди 1 година

Може да плаши само гаргите.

366

Митака

преди 1 година

Бойко си беше за смяна - добър, лош - 12 години на власт са много - срастване се получава с властта.Тези ПП изглеждаха свестни, но заеха наистина изключително остра позиция срещу Русия, което пряко рефлектира върху проблеми с енергията, инфлацията и т.н.А в една много бедна страна като България това е почти фатално.

365

Анонимен

преди 1 година

Може да са всякакви ГЕРБ, но е истина, че ПП не управляванха добре държавата.Върхът беше ситуацията с газа - Германия си купува руски газ, а ние не. Не съм русофил, русофоб и не знам какви глупости. Аз съм обикновен българин и очаквам от политиците прагматична политика в интерес на България.