10

Анонимен

преди 1 година

До бсп за затвор Какво искаш да кажеш бе, човек? Дешифрирай написаното заради онези, които не можаха да го разберат.

9

Цеца

преди 1 година

Моя все иска тройки и четворки, води ми разни от бара да ме лашкат той да гледа и да го дърви. Писна ми вечер през вечер по двама по трима да ми се изреждат и да ме джасат до посиняване, искам нежнуст и чуство

8

българин

преди 1 година

Снощи ( събота ) към 7 30 се прибирам и гледам до входа на сеседна кооперация чака хазносвач на готова храна . Една кокона слезе да вземе доставката и си викам - " Браво , тая щом в събота вечер не ще да приготви вечеря , а поръчва буламачи , халал му на съпруга - уцелил е !"

7

Ако си жена

преди 1 година

И си се занемарила, защото те мързи да се движиш повече, да взимаш душ всеки ден и косата ти винаги да е чиста, да си поддържаш облеклото в приличен и кокетен вид (не е нужно да е луксозно), мързи те да готвиш - затова купуваш пици и полуфабрикати, чакаш винаги той да пусне пералната и прахосмукачката и хем не му даваш да си гледа спортните предавания, хем крещиш, че няма да купувате втори телевизор, защото искаш летуване на Малдивите, тогава бъди сигурна, че в главата му се мътят бунтовни мисли

6

Знаци си дал ти

преди 1 година

Вече трети месец не си платил сметките, не пазаруваш, не носиш у дома нито пари, нито хранителни продукти. Вечер дремеш пред телевизора, дори на разходка не я извеждаш, а когато тя ти намеква, че колежките все я подпитват дали вече не мислите за деца, ти отговаряш, че сте още млади и трябва да си поживеете. Ако ситуацията у вас е такава, бъди сигурен, че милото вече обмисля как най-безопасно и безболезнено да се отърве от теб.

5

Активист на атакА

преди 1 година

Айде обрахте сабахлям краставиците.

4

До Катя

преди 1 година

Браво урво, голяма повод за гордост. Заради такива парцали, като теб страдат нормалните хора. Дай й само да се чекне на шпека и да си начеше шушимигата.

3

хаха

преди 1 година

сами идваме и сами си отиваме, пък и в днешно време бракове и връзки до края на дните са мираж

2

Анонимен

преди 1 година

Сексуалният живот може да си е съвсем наред, но един от двамата среща друг човек, спрямо когото чувства не само сексуално привличане, но има и нещо друго - сходство в характерите, житейските цели и интереси и т.н. Или пък надушва възможност за по-изгоден брак. Такива ми ти работи. Зависи си от човека и от това кой какво търси.

1

Анонимен

преди 1 година

Всичко е точно така, но не разбрах защо да се развежда човек?