13

Joko

преди 1 година

Къде се скри онзи зад ник Кирро, който откри обектът преди един месец !

12

Хан Тервел

преди 1 година

Аааа...извинете той не бил 99% готов , а само останалия 1% от него.

11

Zeitgeist

преди 1 година

До АнонименКакъв удар по Газпром? Гръцкия търговски флот е най-големия в света и в момента са износител номер 1 на петрол и LNG от руските пристанища. Познай какъв газ ще тече по този конектор? През месец август са изнесени 190млн. барела, което е рекорд! Санкциите направо ги закопоха. Боже мой колко си елементарен!

10

Читател

преди 1 година

Абе, кво строят тия!? Петков нали го откри!? И то няколко пъти!? Същите мошеници:)

9

Неразбрал

преди 1 година

Ама чакайте сега. Нали уж вече беше готов? Тестваха го, че газът успешно тече към хранилището? Само документацията и допълнителните съоръжения се довършваха? После казаха, че е готов на 99.9%? Пък сега изведнъж тепърва го строят?

8

Анонимен

преди 1 година

В строителството на тръбата може и да има напредък,ама при търсенето на източници на газ няма.Без Газпром следва енергиен,а оттам и икономически колапс.

7

Анонимен

преди 1 година

Ако не беше Кирчо, този интерконектор никога нямаше да види бял свят!Всичката русофилска сво лач нямаше да допусне неговото завръщане ,сега и льотчика се мъчи да го саботира,но Кирчо го направи до там че вече спиране няма, измислят някакв кранчета за пожарната и други такива глупости за да не го пуснат ,но е късно. А всички знаем как гербавите го мотаха 12 год и накрая Мустафа заплаши мутрата и го принуди да започне да го строи. Това е удар в сърцето на Газпром ,но е свобода за България и смър

6

Анонимен

преди 1 година

Тоя за какви ни взема, колко *** ще го строят този интерконектор?

5

Анонимен

преди 1 година

Ало Ра деф вземи да осевериш малко тези министри само глупости и лъжи говорят ......тоя не знае за какво получава заплата

4

Augusto Pinochet

преди 1 година

СПОКО БЕ ХОРА КАТО СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД ТЕ ЩЕ ГО ДОСТРОЯТ. ДО ТОГАВА ЩЕ СА ПРИКЛЮЧИЛИ СЪС "СИЛАТА НА СИБИР 2" И ИМАТ СРЕДСТВА И ОПИТ.

3

Анонимен

преди 1 година

Голям смях. Със строителството на кой интерконектор има напредък - на построения ли?Нали уж кран въртяха - пълна трагедия.

2

Minuva42

преди 1 година

Той колко пъти вече беше почти готов, напълно готов. Само бордюри му оставаха, само боя... :) Цялата ви работа такава - лъжлива!

1

Анонимен

преди 1 година

Как напредва , Кирчо нали въртя един кран там да го снимат? Или и това бе поредната лъжа .