264

знаещ

преди 1 година

Нямал да работи с ГЕРБ хаха... На твоето приятелче Венко Сабрутев, жена му случайно да е назначена от ГЕРБ преди 4 години когато бяха на власт, за зам. финансов директор на Български Енергиен Холдинг , холдингът който държи енергетиката??? Та този същия Венко си е част от ГЕРБ и ДПС , а Кирчо ще ни залъгва , че нямало да работи с ГЕРБ ???

263

До 284

преди 1 година

Има снимка с дрон в рекламата на ПеПе. Наистина няма никой,освен ПП Пълен Провал.

262

Анонимен

преди 1 година

Аз съм от Пловдив. Живея на 5 минути от мястото на събитието. Сградата, която виждате зад флашмоба на ПП ПП е Военният клуб в Пловдив (емблематична многофункционална сграда в центъра на града). Минавах случайно по време на флашмоба, но освен хората от ПП имаше не повече от 10 човека отстрани. Качете снимки да видят хората мижавия интерес.

261

Анонимен

преди 1 година

Помните ли Сидеров как държеше маса над главата си в същата поза? Хахахаха Да си носят по една ламарина, че много камъни и павета ще летят по Промяната Почина!

260

Хахо

преди 1 година

Кокорчо немое си вдигне ръцете докрай - гащите му влизали у ду.***.то. Ай режисьора на клипа да прави и за малки деца като Кокорчо нещо, че да не се мъчат

259

Анонимен

преди 1 година

Киро е като в детска градина. Ще си играя с Иванчо, с Драганчо пък нема. Докато Драганчо му покаже едно лъскаво автоНобилче и Кирчо изведнъж се заиграе с него. Детинска му работа, ама властта и държавното управление не са като игра в детска градина.

258

Анонимен

преди 1 година

Киро теб не те питаме това, а къде са ония милиарди? И изобщо не ми пука с кой искаш или не искаш да се коалираш- БИТА КАРТА СТЕ!!!!!

257

Анонимен

преди 1 година

До гневен мъж - Що не вземеш да се поуспокоиш и да помислиш. Гневът не е добър съветник. Щом толкова народ скача срещу ПП явно си има причини. Пък те хич не са скрити или отдавнашни. Погледни "промяната" в последните 6-7 месеца и ще ти се изясни народният гняв. Иначе на приказки и закани в ще-време Киро и сие го докарват. Само че, докато те приказват, животът ни тече, по-добре някои, дето ще работят, а не само да се ежат.

256

П.К.

преди 1 година

Какво "работене" от вас??? Лъж-ци, крад-ци, обирд-жии, моше-ници Нищо. Нищо абсолютно нищо не става от вас. Вие сте го-ла вода.

255

Анонимен

преди 1 година

Американците знаят ли, че няма да преговаряш с ГЕРБ?! А на бас, че ще преговаряш!

254

Анонимен

преди 1 година

ПП и в частност Петков са царе на лъжата! В никакъв момент и за нищо не може да им се вярва!

253

Анонимен

преди 1 година

Петко е стар агент на ДС навре синчето покрай Радев да се реализира

252

БЛАГОДАРИМ ТИ КИРЕ

преди 1 година

ЗА ВИСОКИТЕ ЦЕНИ- МАГАЗИН ЦБА- БЯЛ ХЛЯБ МИЗИЯ - 350ГР- 1.35ЛВ- 1 КГ Е 4ЛВ- ЧУВСТВАМ СЕ ГОРДА С ТЕБЕ КИРЕ. ТВОЯТА ГОРДОСТ МИН ПЕНСИЯ 465 ЛВ- ИНФЛАЦИЯ НА ХРАНИ 30/40% И МЯТАМ ОТ ТЕРАСАТА 120/160ЛВ- ИНФЛАЦИЯ МЕЧТА ЗА ВСЕКИ ПЕНСИОНЕР

251

Анонимен

преди 1 година

Простокирието се събрало на площад! Шепа хора, но агресивни, нетърпими, омазан в червени линии, непрекъснато в някакъв цикъл сякаш и от там истерични. Няма разум и спокойствие- има лош български и наведени пред стопанина ще ни докарат да студуваме, но и директно ще ни вкарат във войната! Това е секта с бързи и лесни решения за програмисти натискащи цял ден клавиши.

250

дедо Его

преди 1 година

хора не разбрахте ли,че ПП са поредният политически проект, измислен от ДС и БКП кукловодите само да запазят благините,които крадат и натрупаха от нас вече 30 години...ГЕРБ са единствените,въпреки техните недостатъци,признати от Европа и способни да оправят нешата в Татковината...

249

истински мъж

преди 1 година

Плазноглавите и лишени от разум,са тези,които поддържат разбойническата организация,която за 12 г. съсипа и окраде всичко.

248

Анонимен

преди 1 година

Пп няма да работи с ГЕРБ. Просто им харесва бсп да ги работи тях. Да им извива ръцете. Да лъжат и шикалкавят. Да се провят,че имат позиция,но нямат съюзници. Лицемерно.

247

Анонимен

преди 1 година

И има празноглави дето пак ще гласуват за ПП и Герб ! Едва ли има по прос народ от българите и то в София представете си ! Излиза, че *** от село е хиляда пъти по умен от " увния, красив, интилигентен" софиянец

246

гневен мъж

преди 1 година

90% от сайтове демонстрират простошки и арогантен език спрямо ПП.Защо ли?Защото ПП са единствените,които могат да са първи.Задкулисието и корупцията е впрегнала всички,за да плюят ПП.Ако човек има ум,ще си направи своя извод.Простащината не помага господа.Идва затвора за багдатския банкянски крадец.Неизбежно е!

245

Случаен минувач

преди 1 година

До Факти 264Петков е патологичен лъжец, човек, употребяващ наркотици и разбира се, kypваp. Асен пък е пасивен пeдepact. Гафовете, които натвориха за 8 месеца, ще ги плащаме всички.Тази зима всички ще ги усетим.