19

1

преди 1 година

До Кви са тия бе,не драги ми от ДНЕС БГ.този коментар,който вони от расизъм,защо не го изтриете,а най-малко прочетете написаното в сайта на министерството на правосъдието,какви са наказанията,за тези,които не признават холокоста ,и изповядват расизъм.

18

НЯМА ЛЕСНО !!!

преди 1 година

ТРЯБВА НИ ИКОНОМИКА, А НЕ ДЪРДОРКОВЦИ ! СТИГА С ТИЯ ФИЛИ И ФОБИ ! ИМА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИ ИНТЕРЕСИ И ТЕ СТОЯТ НАД ВСИЧКО ОСТАНАЛО ! НЕ ИСКАМ ДА ЧУВАМ КАК СЕ ОПЛЮВАТ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПЛЮВАЛНИЦИ ! КОЙТО НЯМА ПРИЛОЖИМИ ИДЕИ И СПОСОБНОСТИ ДА ГИ ОСЪЩЕСТВИ, ВЪН !ИСКАМ ДА ВИДЯ РАЗУМНИ ПРОЕКТИ ЗА ИКОНОМИЧЕСКО РАЗВИТИЕ !

17

Добре,

преди 1 година

за своята евроGейска ясно, а варианти и за нашата,Българската икономика?!? М? Лаладжия?!?

16

Инж. Пипитков

преди 1 година

До Бяхме на 6 мястоНа шесто място бяхме преди Втората световна война .После дойде комунизма и събори 3000 църкви,събра всичките роми на Балканите в България-да борят боржуазния строй,и отне имотите и животните на народа.Натика ги в панели,практически България беше един огромен лагер на БКП.През 1989г. нямахме тоалетна хартия и салам в магазина даже.Магазините празни не можен не само да излезеш извън страната ами и да си смениш града в България. Заплатите бяха по 30-40$ на месец...

15

Кви са тия бе

преди 1 година

Мамка му,турци във Български парламент?Ко е туй Нийещо.Националната сигурност на Република България е в опастност? Такова нещо е абсурдно.1 Без история и националност,без родина бивш престъпник раздава порции и се облагодетелства???Това Нийещо при родолюбеца Сталин да са го полазили свински червей

14

Дойде време

преди 1 година

дпс,гербАЛА,ДОСТ,СДС,БКП,БСП,НДСВИ ОСТАНАЛИТЕ майчини партии да са на бригада във Белене и водачите на листите, един по един за лечение с АК-47.

13

Варианти се търси

преди 1 година

С учени хора които избягаха от вас,заради снайпериста от храстите на летния сарай?

12

Бяхме на 6 място

преди 1 година

Във света през 1989г. достигна България и след това дойде османската демокрация с 1 престъпник Ахмед Доган и от тогава копаем дъното с тоя *** до като не се отстреля.

11

Каквото се докосна

преди 1 година

Бомбаджията от г.Буново на вагон майки с деца,осакати държавата и умре всичко Българско и родно след него и трева не никне от гнилоч и зараза.

10

Какво произвежда

преди 1 година

За да изнася кюнеца на световна борса и къде е печалбата.Вожда на племето ти майчино едно време гледаше тютюн с мизерно качество и бракуван мат'рял като гледачите от племето ти.

9

Каква икономика

преди 1 година

Имаш бе,кючек,ти учил ли си туй Нийещо баса кюнец.Знаеш ли изобщо какво говориш. Имаш ли реална представа за икономика.

8

Анонимен

преди 1 година

Да си отива с кресливите диреци.

7

Анонимен

преди 1 година

Да научи Български да му *** и на него.

6

КО Е ТУЙ НИЙЕЩО

преди 1 година

Турчин-европреец!аКъдйе туй Нийещо на,кога мюсюлман е европеец ба кюнец.

5

Ъхъ !

преди 1 година

Българската икономика стана просто един кючек , драги ми Кючук ! Друсат кючеци Про100 Киро, Кокорчо и компания , а българите оплакват наводнените си къщи , провалената си реколта, празните си джобове....!!!! А и ти, Кючул, и ти заедно с Про100 Киро и Кокорчо , друсате държавните парички в офшорни банки и нагъвате баклава и шербет ! Бедните българи да " го д.хат "!

4

Анонимен

преди 1 година

Този оправи македонският въпрос, сега и икономиката ни ще оправя.Всички хора на Пеевски и ДПС да се изнасят в Турция!

3

Българин

преди 1 година

И турч.аля ли сте цензурирали ... баси филтъра дето имате.

2

Българин

преди 1 година

Вън *** от българската политика!

1

руски поодлоги

преди 1 година

И Слави Трифонов и Ахмед Доган са стар и вкиснат руски борш и от неговото претопляне манджа няма да стане, но вие дерзайте друзя.