59

Анонимен

преди 1 година

До МАШИНАТА КАЗА! Та ББ цели 3 мандата лъжеше с гласовете на ромите, тези с турско самосъзнание и бедните/продажните българи, с гласовете на роднините на 430 хил. държавни и общински чиновници без софтуер! И престанете да лъжете от ГЕРБ и БСП - не можеше ГЕРБ да купува гласове, а БСП беше напуснат от над 630 хил. електорат! В същото време Възраждане и ДПС повишиха гласовете! Паралелно МВР пресече опитите за далавери. Това бяха истинските причини, а не софтуера на машините за гласуване!

58

Анонимен

преди 1 година

Каква добра работа свършихте? С подписа на Нинова към Полша и оттам за Украйна ежемесечно се транспортираше оръжие, вкл. снаряди за тежкокалибрени гаубици, РС за РсЗО Град, за гранатомети РПГ,отделно патрони за автомати и картечници.Замълча Нинова за гафа с отказания газ от Газпром, за 70-те изгонени дипломати, бореше се като аслан за оставане на кабинета ПП на власт. За осъвременените пенсии през декември 2021 - мин.Гьоков и НОИ оставиха половината пенсионери без повишение заради ББ-те 6 години

57

Бай Пешо

преди 1 година

Е то ще има, ама сигурно ти ще го гледаш от Сливенският затвор

56

Анонимен

преди 1 година

др. ИМПЕКСОВА правителство ще има,но вас нема да ва имаааа,кое не разбра!

55

нИНА

преди 1 година

Даа ще има но теб няма да те има лъжкиня долна

54

Анонимен

преди 1 година

Ще има, но не с теб!

53

Анонимен

преди 1 година

Не я искат в селото , тя за града пита. Нахална е. Да си хваща под ръка Руменчо Гечев- корифея и да си стоят на топло.

52

Кк

преди 1 година

Най-важното, за да преведем България през тежките зимни месеци. Да не би да спечели изборите или да влезна в коалиция че ще превежда нещо и някой????Да се преведе БСП през 4-те % че там е проблема.

51

МАШИНАТА КАЗА!

преди 1 година

Така е. Схемата за правителството сллед "изборите" е направена. Машинно гласуване може да осигури изпълнението на плана. Не казвам, че непременно ще има манипулация наМнашинния вот, но таква е възможна от техническа гледна точка, ВСЕ ПАК ТОВА Е СОФТУЕР. Във Венецуела се гласува с машини и на други основно екзотични места. "Цивилизованият свят" към момента все още избягва машинното гласуване.

50

Калеко Алеко

преди 1 година

И какво ще е това правителство в което пропутинска партия, наредена от избирателя на 5-то място ще взима министерства като това на икономиката и вицепремиерски постове, както беше в последния злопулучен парламент...огън ще го гори това правителство, което не подхожда европейска държава като България...ББ добре ги беше наврял в *** г_з и тогава имахме и държава а сега имаме територия на която кирчо, кокорчо и такива като Импексова, и мравояда си разиграват конете под вдигнатия юмрук на фигуранта

49

Анонимен

преди 1 година

Секна и месечния и ся я обземат горещи вълни

48

Анонимен

преди 1 година

Съгласен , правителство с БСП е пагубно за страната . Икономическите им корифеи като Румен Гечев трябва да са в затвора , а не в парламента

47

Анонимен

преди 1 година

Дръжте я в БСП докато напълно ги унищожи отвътре!

46

Анонимен

преди 1 година

Ако БСП мислят да са в него , то по-добре да няма . От тях нищо хубаво не сме видели

45

Кризата

преди 1 година

Луд човек само може да повярва на БСП, че ще се борят с кризата не напротив ще направят нови още по-големи кризи.

44

НЕ НЯМА

преди 1 година

НЯМА да ИМА и това е сигурно.

43

Анонимен

преди 1 година

Но то път без БСП!

42

7373

преди 1 година

Лелче, когато се научиш да влизаш през парадния вход в управлението, може и са се получи. Партията ти, която превърна във фирма, винаги влиза през задния вход във властта. Нищо не си направила като министър. Спри да лъжеш!

41

Состин

преди 1 година

Вдигнали пенсиите а те пък взеха че се обезцениха двойно. Голямо постижение, няма що. Само социални разходи са и в главата на тая. Какво направихте за работещите хора, за тези дето плащаме с данъците си всички тези мастрафи??? Една брутална инфлация и нищо повече, и не ми говорете за това как се вдигнал БВП, що от свръх производството на оръжие само ти намаза Корни, никой друг.

40

ПЕНСИОНЕР

преди 1 година

Няма спор,че пенсиите се вдигнаха.Но това не е лична заслуга на Корнела или БСП,а на цялото правителство.Защото,ако А.Василев като финансов министър, не си беше свършил работата,нямаше сега Корнела да се хвали.Още преди година той каза,че пенсиите у нас са мизерни и че ще работят да не останат такива.Така,че Корнелке,много здраве имаш от един пенсионер.