69

Наздраве Путин

преди 1 година

Догодина Путин сам ще си пие газта и петрола. НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ СА КРАЯТ НА ПЕТРОЛНИЯ РЕКЕТ !!!

68

Лили Рибката

преди 1 година

Може ли таван за цените на ф 16,че нещо солени ни излизат......

67

Без зеления

преди 1 година

Най смешното! НАТО и САЩ се изтрепват да пращат оръжия в *** , където кротко Русия ги чака и унищожава! Даже не необходимо да ги търси, те сами идват при нея! Джавелинчи , сезарче и други прехвалени не променят посоката на фронта а просто биват заличени! А що се отнася до великите хаймърси намират се в Украйна от там стрелят със ракети за 300км! Руснаците го знаят но за сега си мълчат! Ще му дойде времето!

66

Новата история

преди 1 година

Руснаците са свикнали на глад и мизерия. Да видим как са в консуматорските общества ЕС, САЩ и сие с глад и студ. България също няма да имаме проблем.

65

Анонимен

преди 1 година

А що не ги спира ми само говори, а??? Аре спрете ги да видиме де!!!

64

nomom

преди 1 година

....a, той и Шпйгу беше изволнен ама ей на 2 баржи с десантчици дадоха фира пак...

63

msm

преди 1 година

Интересно какво ли разбиран руССките фашяги от пазарни условия?! Енергоносителите вече не се търгуват на пазарна основа, а са геополитически диктат на условията. Газста трябва да остане в ъгъла, който иска и може да си позволи цената - да пазарува. Има много други решения, които да я заместят - нещо като зехтин - олио - свинска мас

62

Кико

преди 1 година

Те ще го самоубият и този! След кратко заболяване си "отиде" нашия приятел(и семя-тоже)!

61

Христо Христов

преди 1 година

До Не може ли/64"Да се вдигнат парите за наемници" - може, ама ТИ ЛИЧНО, даде ли една заплата за Украйна, когато Киро ви прикани европеидните про'с'таци?

60

дъждовна вода

преди 1 година

Вице-премиерът на РФ Александър Новак обяви еднозначно, че руската държава ще лиши от доставки на петролни продукти страните, които подкрепят Пиндостан и наложат таван на цените. Русия няма да работи при непазарни условия.

59

Анонимен

преди 1 година

Чичето много наплашено гледа, явно го е страх да излезе да изпуши един фас на прозореца муахахахаах.

58

До 69

преди 1 година

Българин си но от "второто качество".

57

Анонимен

преди 1 година

ами спирайте , ще ни стане тъмно студено и най накрая и ние да се облажим от евролиберастките ценности

56

Анонимен

преди 1 година

До Не може ли - може естествено , НО само ако ТИ лично грабнеш пушката и идеш да арестуваш Путин !

55

баба мара

преди 1 година

отдавна трябваше да се спре крана още щом започнаха с незаконните санкциинезаконните кражби на пари и имущество на руската държава и неини гражданивсичко до тук е незаконно само съд може да постановява подобни деиствияникои на запад не говори за мир всички се надпреварват да пращат пари и оръжиеа всеки ден умират млади хора от двете страни семеиства са опустошени

54

Не може ли

преди 1 година

Да се вдигнат парите за наемници биещи се на страната на Украйна до степен да привлечете всеки със военен опит и Путин да бъде принуден да гледа украински парад във Москва ! Тогава ама да ги има тези изнудвания , докато има война Путин ще използва газта и петрола като оръжие ! Ако загуби войната ще бъде свален ,а света ще си отдъхне !

53

Анонимен

преди 1 година

САЩ и ЕС преминават в нов строй. Тъй като са развити капиталисти, вече минават към така наречения планов социализъм. Демокрация няма и няма да има вече. Ще има зависимости, огради, и ограничеия.

52

Жебок

преди 1 година

Русия може да спре всекакви нефтопродукти за навсякъде из Европата и БЕЗ да се поставя таван на цените! Въобще, почвайте да я дундурката Руската Федерация! Който успее да направи това най-рано - най-много ще спечели!.... Такааа.... По местата!... Готови!... БУМ-Старт! )))

51

Анонимен

преди 1 година

Каква ирония на съдбата. Тези, които най-много плачеха за комунизма сега са недоволни, че се връща, а тези които най-много искаха да избягат от него, сега обясняват, че това не е комунизъм. Стигнем ли до планова икономика, то почти сме се върнали в комунизма. Следващата стъпка ще е забрана на всички партии на Запад, които искат каквито и да е отношения с Русия. Тогава вече ще се е върнал. Разликата ще е в това, че БКП-тата в Европа ще се състоят от няколко партии подчинени на едни и същи кръгове

50

Анонимен

преди 1 година

И за неразбралите да поясня. Не става дума за петрол, а за продукти след преработката му. Европа масово купува такива, защото с цената на ток и газ и е много скъпо да си ги произвежда сама в предишните обеми. И нефтохим масово изнася, и това е причината за високата цена и у нас. И ако не вземат мерки поне нашите държавници, ще става и по зле. И с тока е подобна схемата.