27

Вангелчо

преди 1 година

То га ша е коалиция за ко да се хабим да гласуваме ?!

26

ПП ВЪРНА КОМУНИЗМА

преди 1 година

РАШКОВ, НИНОВА, БОЙКИКЕВ........... БАЙДЪН ГИ ХВАНА-И УВОЛНИ КИРО И АСЕН..!!

25

Анонимен

преди 1 година

Този Чашков пак ли е в списъците,докога пенсионирани служителиот МВРи МО ще ни управляват,ето заради такива екземпляри които пият през работно време,имат по 19имота и 38 тоалетни взимат пенсия вече по 2000лв.НИКОГА НЯМА да се оправим,защото те работят единствено за частни интереси

24

Анонимен

преди 1 година

Вие ще сте последни

23

..?

преди 1 година

С какви ли компромати държи Рашков Харвардските измамници, че без него не могат? С такъв ортодоксален комунист, щели да правят "Промяна"? Отврат!

22

Анонимен

преди 1 година

Тази разпитвал назидателно Евгени Михайлов 20 часа заради записа " Да дойдат танковете" защо е толкова важен на младото поколение политици? Та той им прави лоша реклама. Кой лъже тези млади хора, че Рашков е авторитет, демократ и борец за справедливост?

21

Анонимен

преди 1 година

О, ОПИКАНИ КАК СИ ДНЕС ОГЛЯВА ЛИ СА ЗА ЧУВАЛИ С МИЛИОНИ, А ЗА ОЩИ ИМОТИ, А- ИМАШ СИ ТИ ФИКСАЦИИ ОТНОСНО ИМОТИТЕ И МИЛИОНИТЕ В ЧУВАЛИ, АКО БЯХТЕ ПРОДЪЛЖИЛИ ДЪ НЪ СВЪРШВАТИ ЩЯХМЕ И НИЕ ДА ВИ НАСТИГНЕ ПО МИЛИОНИТЕ- ПОМНИТЕ ЛИ 1995Г/1997Г- С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ/ В НОИ С ПИК/ С 22 Г СТАЖ ЯНУАРИ 1997Г МОЯТА ЗАПЛАТА СЛЕД ДЕНОМИНАЦИЯТА БЕШЕ 12,75 ЛВ ЗА 20 РАБОТНИ ДНИ- ПОЗОР СТЕ ВИЕ ГАДЕН ЧЕРВЕН КРАДЛИВ ПОЗОР.

20

Augusto Pinochet

преди 1 година

РАШКОВ - ЦЯЛ ЖИВОТ СИ БИЛ ЧИНОВНИКА ТАРИКАТ - НО СЕГА НАДМИНА СЕБЕ СИ ТИ СЕ ОЛИЦЕТВОРИ С ПРОДАЖНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ /ПП/, ЧЕ ЕДВА ЛИ И САМ СЕ ПОЗНАВАШ СУТРИН. БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ТРЯБВА СЪВСЕМ ДА СИ Е ЗАГУБИЛ ИНСТИНТА ЗА САМОСЪХРАНЕНИЕ ЗА ДА ГЛАСУВА ЗА ВАС, ЗНАМ ЧЕ ПАРЛАМЕНТА НЕ СЕ ИЗБИРА ОТ НАРОДА, А СЕ РАЗПИСВА В КВ.БОЯНА, НО ТЕ СЪВЕТВАМ РЯДКО КАФЯВО АКО ДОЙДЕТЕ ПАК НА ВЛАСТ ***, НАРОДА НЯМА ДА РАЗБЕРЕ И ЩЕ СТАНЕ САКАТЛЪК, ГОЛЯМ И "КОЗЯК" НЯМА ДА ВИ ПОМОГНЕ БЪДЕТЕ СИГУРНИ, МНОГО ШЕ Е ЗЛЕ.

19

Анонимен

преди 1 година

Как събра тоя тип 23 луксозни имота? Как?

18

баба мара

преди 1 година

гн рашков заложихте на аморални хора от пп и така авторитетът ви отиде накино добре си бяхте като министър сега идват избори кои ще се бори с купенитегласове

17

Решетников

преди 1 година

Гешев ,този защо не е в затвора?

16

Лв ле,

преди 1 година

Най-забогателият като държавен чиновник , собственикът на 22 имота, ще твърди че КПКОНПИ не била извършвала проверки? П.П. Перверзията Продължава!

15

ДС/БКП

преди 1 година

Българския народ никога не е избирал подмолен нагъл милиционер за министър.

14

Вики

преди 1 година

Наистина Дамаджана българските граждани трудно избират хора които да ги ръководят.Толкова трудно,че избират измамници като тебе и цялата ви промяна.Българските граждани(една част) ,хем ги сърби,хем ги боли,искат нещо но и те не знаят какво искат.И вие като печени лъжци ,мошеници се възползвате от про..сто .ти.я.та им .Такъв е целия ви електорат

13

www

преди 1 година

До перкоТака е колега, именно поради това той държеше да оглави точно тази комисия, за да прекрати разследването срещу себе си!

12

перко

преди 1 година

Рашков е разследван от КПКОНПИ заради притежание на 19 имота за които не може да докаже позхода на парите! Киро *** и Кокорчо са потенциални клиенти също! Затова етози напън за власт.

11

Асан

преди 1 година

Съчма ли съм гюле ли съм :)))

10

Христо Христов

преди 1 година

Аз ще гласувам за Киро и ПП - гаранция че евроинтеграцията ще продължи до пълното измиране на неграмотните евлопеидни про'с'таци! Да дадем шанс на България да се развива без тези па'ра'зити!

9

перко

преди 1 година

Каква е разликата между БСП, ДБ и ПП? Комунисти , комсомолци и пионери!

8

анонимен

преди 1 година

Пенсионирайте го този некадърник!