55

калинков

преди 1 година

""...Според Иван Демерджиев по-сериозна намеса от Турция би ни помогнала. Южната ни съседка обаче отделяла огромен ресурс да охранява границите си с Афганистан...""Че коя е тази южна съседка, дето има граница с Афганистан бе, калинков. Чакайт го този да свърши нещо...

54

ЩЕ, ЩЕ

преди 1 година

"Ще има и лица, за които ще бъдат предприети наказателни мерки." Тия наказания за престъпниците на държавна служба отдааавна ги знаем. Но, при закон за служител, независимо какъм държавен пост заема, ако участва в престъпни схеми, наказанието е: Никаква ДЪРАВНА служба, дори и пазач или чистач ДО ЖИВОТ, да видим колко ще се осмелят да загубат сладката си работа. Ама кой ще одобри и гласува подобен закон. НИКОЙ, или почти никой. Поняли, тарикати.

53

Бай Иван

преди 1 година

Аз си спомням, че през 2013-2014 представители на комитета от хелзинки и умнокрасивитета директно в социалните мрежи си комуникираха свободно, как да помагат на нелегални мигранти да влизат на територията на страната ни, една даже спеше с един-"невинна жертва на войната", който в последствие се взриви в Германия, сега предполагам правят същото, но в по-скоро групи, последствия някакви да има ;) ???

52

Анонимен

преди 1 година

Какво става с бившия замдиректор на Гранична полиция Йотко Андреев, който преди време бе понижен и изпратен да си дослужва на спокойно място в Дирекция Миграция?

51

Анонимен

преди 1 година

Г-н министре откога Турция граничи с Афганистан бе експерте?Нерде Ямбол,нерде Стамбул.

50

България над всичко

преди 1 година

откога Турция има граница с Афганистан хахахахахахаха

49

РАРО

преди 1 година

Първо - репотбор в цялата Гранична полиция ог гл. секретар до полицая на границата и най много в така нареченото ОИД. Второ издирване на всички гранични полицаи закупили апартаменти и скъпи коли себе си , жевата и децата през последните поне 5 години. Да доказват как. Трето тези на пенсия и заплата да се освободят и на техно место млади хора.

48

Гиб Мелсън

преди 1 година

По времето на Винету корупцията процъфтя. Стабилизирало се било. Те нещата не се случват за година или година и половина. Корупцията се гради с десетилетия. Да те пратя в Германия да видим за година и половина колко немски полицаи ще корумпираш.

47

перко

преди 1 година

След 89 гоидина МВР винаги е тънело в корупция. П ри управлението наГЕРБ нещата се постабилизираха, а сега сед година и половина отново тези практики се завърнаха!

46

Анонимен

преди 1 година

Добре де, колко е трудно да се минира тая наша граница!? Това трябваше да е направено преди пет години още.

45

ЬЬЬ

преди 1 година

Едно куче,научило се да яде яйца,ще ги яде докато е живо,независимо от заплатата която получава и облагите които има.И не рокади,а трябва да има съд и присъди + конфискация на имущества и никакво право да работят до края на живота си в структурите на мвр,независимо от длъжността която биха заемали.Държава ще имаме само при некорумпирани полиция,съд и прокуратура.

44

ХАХА

преди 1 година

За едно лято и си купуват апартаменти ония дето уж трябва да пазят границата!А тоя вместо да ги тикне в затвора разговарял с тях и 7м казал "Няма да правите тъй...ей"!И те взели че се уплашили рииш ли!))

43

П.К.

преди 1 година

Години и години, наред, схемите за пренос на нелегални мигранти от каналджиите са работили безотказно.. Не е било възможно това да се извършва без участие на властите... Не е могло да се правят тези незаконни маршрути без активното участие на ръководни лица, без корупция. А кои правителсгва са си затваряли очите и са облагодетелствали тези незаконни акции? Както изглежда, те са познати и известни на всички българи...

42

Анонимен

преди 1 година

Поредния милиционер "Цяла седмица интензивно се работи с каналджиите", абе сульоо за таки думи в САЩ ще те подхване прокурор, отделно дис. уволнение. Докато "пазители" работят с каналджиите - това ще е положението. Все едно ФБР да работи с Коза Ностра.

41

Анонимен

преди 1 година

Некадърщината сред полицаите и техните ръководители е пословична.Тоз експерт откри топлата вода като установи,че имало замесени полицаи в каналджийството.Ами има разбира се което се знае от години,откъде минават,кога минават,колко са и т.н и т. н.

40

Анонимен

преди 1 година

. . . в които имаме съмнения да са замесени наши полицаи. . . . Веднага уволнение за този министър със съмненията! Никакво съмнение не трябва да има! Да не е слабоумен?

39

Гиб Мелсън

преди 1 година

Както казах в деня след атентата в Бургас за да загинат тези двама полицаи за това са допринесли де групи полицаи. Едната група, която покрива канала и кешира парите. Другата група некадърниците, които сто километра тичат след един бракуван автобус и не могат да го спрат. Едните полицаи корумпирани, другите некадърни и накрая бургаските полицаи платиха с живота си заради тях.

38

Анонимен

преди 1 година

Ротацийка да забрави обществото и после ги връщаме на по-високи постове. Този филм сме го гледали. А Белене за вас кога?

37

Анонимен

преди 1 година

Роднина и милиционер. Роднина и милиционер. Светла му памет на Тодор Колев, че преди 30 години го разказа тоя виц! Та тука поредният безименик и безродник говори пак в бъдеще време. "ще направим това, ще построим това". АМА КОГА? Защото аз съм на 50 години вече и това бъдеще време... ами мааму стара не се случва. Не в собствената си държава живея, ами в някакъв цирк. Та КОГА ще е последната излагация? КОГА, бе? Една шепа дрипльовци със сакове не можете да спрете КОЛКО време?

36

Анонимен

преди 1 година

Щели да спират мигрантитете? И как, като ги посрещате на граничната бразда с хляб и сол и извозите до мигрантските центрове в България!Това не е спиране, а помагане на мигрантите.