12

Анонимен

преди 1 година

"тва се знаеше, че ще се случи... Още преди 3 дни гледах по венецуеланските новини, че има сигнал, че САЩ и аржентинската олигархия подготвят преврат" ...................... Случилото се не е първи преврат срещу нея. Преди години Кристина Киршнер беше президент на Аржентина при цъфтяща икономика и бе в много добри отношения с Президента Путин. За да я свалят от власт, пиндосите й спретнаха хиперинфлация като на Жан.

11

Анонимен

преди 1 година

Е как така все засичат тия патлаци, бе?! Нещо за простатата не вземат ли? Все по-млади са засегнатите от засичаш патлак! На Доги му се размина също след засечка..сега на тази, слава Богу! В Русия патлак да засече не съм чул!

10

Анонимен

преди 1 година

Много евтин театър, голяма новина, почти е простреля с пистолет-играчка

9

Някой

преди 1 година

Еййййй, паднах от смях! Това е досущ като при нашия герой Доганчо! Ей тия пистолети как винаги засичат когато най-малко трябва, брех, брех, брех... някой вярва ли на това изобщо?

8

Анонимен

преди 1 година

Искат да им сложат некои Кирчо и Кокорчо и на тях.

7

до 6

преди 1 година

Вашингтон, баце, Вашингтон. Дано ти платят 10-те стинки на коментар, че си много зле и си направо за уволнение

6

Анонимен

преди 1 година

Прочетох тия дни един много точен коментар... Русия дават на съюзниците си ресурси на ниски цени за да им подсилва икономиките (както беше и с Европа до преди няколко месеца) докато САЩ източват ресурсите на своите. Това е много печеливша стратегия за американските олигарси през последните 30 години, но се оказа много губеща в дългосрочен план. Колкото и да се преструват хората и да мълчат е явно как сред 90та всички ресурси и кадри на Европа, Африка, Ю.Америка и Близкия изток бяха източени.

5

Анонимен

преди 1 година

Дългата ръка на Масква.

4

Анонимен

преди 1 година

Дам, тва се знаеше, че ще се случи... Още преди 3 дни гледах по венецуеланските новини, че има сигнал, че САЩ и аржентинската олигархия подготвят преврат. Канала е TeleSUR в тубата има и английска версия - TeleSUR English. На който му е интересно може да изгледа - Argentina: Political organisation warns of possible coup d'etat in the making. Правителството в САЩ е бясно, че Аржентина ще влиза в BRICS и знаят, че Латинска Америка вече не изпитва страх към тях.

3

Анонимен

преди 1 година

Като при Почетния

2

Анонимен

преди 1 година

И там ли си обичат политиците?

1

Ей,

преди 1 година

доживях да го напишете правилно - ,,вицепрезидентката,, Както трябва да е и ,,журналистка/та,, То че българският език е труден труден е, но когато ти е майчин няма оправдание.