7

Анонимен

преди 1 година

Ами бригадира,контролиращ бригадата която работи!Кой друг!?

6

Тошо

преди 1 година

Катедралата в Париж пламна също от ремонтни дейности !Кой следи и управлява тези дейности.......и кой ще носи отговорност !?На тези въпроси никой не даде отговор, а само какво ще сеправи от тук нататък!Да знам, важното е че няма пострадали!Но и това е важно...защо се стигна дотук !?

5

Питам

преди 1 година

А нещо за причинилите пожара при ремонтните дейности няма ли да има ?Застрахователната компания трябва да си търси парите от тях.Такъв е закона.

4

Анонимен

преди 1 година

Сбъдната ученическа мечта! Другата беше училището ми да се взриви със всички вътре и да остане само дупка на мястото.

3

Аню

преди 1 година

Тази новина я четохме преди години,но сега вместо тютюневи складове,сте написали училище.В Пловдив вече не остана терени за строеж на кооперации,а това парче имот може да бъде откраднато направо за стотинки.Ако ,,Продължаваме Промяната" изгуби на следващити избори,гаранция че на мястото на това училище ще изникне модерна сграда с офиси,апартаменти,или просто хотел от ранга ,,курварник". Мутрите с джипове и ланци ще си джиткат наооколо,а децата ви ще ходят на училище по другите ромски квартали.

2

Анонимен

преди 1 година

Не разбрах кой е човекът иначе е твърдение без доказателство за отклоняване от отговорност - т.е. директор! Но в България всичко е възможно!

1

Асан

преди 1 година

Не ми крещете бе у Симитли съм шЪ мЪ рeндоcват :)))