81

ДО 73 "САМО ТАК

преди 1 година

А ЗАЩО ПУТИН- ПРИВАТИЗАТОРА НА ЛЕНИНГРАД И МИЛИАРДЕР В ЗЕЛЕНО, ЗАЕДНО С ВСИЧКИТЕ СИ ДЕЦА ТИ НЕ ПОЖЕЛАЕШ ДА ПАДНЕ ОТ 6-ТИЯ ЕТАЖ, А ГО АПЛОДИРАШ?

80

ПАДАЙКИ ОТГОРЕ

преди 1 година

ПАДАЙКИ ОТГОРЕ ИСКАЛО МУ СЕ Е ДА ИЗВИКА: "НЕТ"- "НЕТ" -"НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕТ". НОЕ ЗНАЕЛ,ЧЕ АКО СТОИЧЕСКИ НЕ ИЗДЪРЖИ СЕМЕЙСТВОТО МУ ЩЕ ПАДНЕ ОТ 10-ТИЯ ЕТАЖ.

79

През последните

преди 1 година

години оставам с впечатлението, че руските болници нямат ни стълбища, ни асансьори ? Ако греша, моля да ме поправите ! Доста лекари и сестри опитаха свободното летене ! А сега и шефът на Лукойл, Равил Маганов, критик на Путьовската екскурзия в Украйна ??? Ами, много интересна инициатива !!! Очаквам съвсем скоро волните птички Путин, Лавров, Песков и компания да ги последват !!!

78

до 84

преди 1 година

Един чуждофил не е българин, сам си е пресякъл корена. Ние да си вършим работата ! Ако работата не върви, това вече ще е проблем !

77

историк

преди 1 година

Равил Маганов, шеф на Лукойл, критик на Путьовската Екскурзия в Украйна полетя от прозорец на болница в Москва. Догодина ще го последват тези, които са поръчали това ! НАРОДЪТ Е КАЗАЛ: Който зло мисли, сам пада в него !

76

Съветските Болни

преди 1 година

Руснаците да не ги мислим така или иначе тази т.нар държава си отива и ще се рзпадне заедно с престъпната шайка кагебисти, но най трагичното е, че в България все още има русофили това е трагедията на българския народ.

75

СеСеРе

преди 1 година

Руската мизерия престъпност не случайно наричат тази държава МОРДОР а навремето Рейгън я наричаше Империята на злото

74

Златев

преди 1 година

Естествено, че е поръчково убийство - разгърнете историята на Русия и ще видите колко много дейни личности са си отишли от този свят поради : катастрофа, унищожителна бо лест ,внезапен сърдечен удар , просто изчезнали и т. н . - списъкът с подобни " случайно сти " е дълъг... Нищо ново !

73

r3v0lv3r

преди 1 година

Горкият, тежко болен и със слабо сърце и затова е паднал от шести етаж.Москва се замозапали и 50 хиляди руснки войници просто решиха да отидат на по-добро място.

72

Анонимен

преди 1 година

Не искал да дава доброволно всичко на Путин но го принудили.

71

мдаа

преди 1 година

истината е че да си началник е смъртоносно -я ще те хване болест я ще паднеш от стола и ще се потрошиш. затова не се лакомете -по-полека =по-далече

70

Анонимен

преди 1 година

Хайде моля ви се..."умрял при вуду ритуал".Направо си го е убил.А онзи Киркоров където танцуваше с обърнат кръст и веднага след посещението му в Крим почнаха да взривяват?Не се занимавайте с магии и наркотици.

69

Маг Папазов

преди 1 година

Тоя не е искал да пие чай

68

Анонимен

преди 1 година

Руснаците пазят АЕЦ от сатанистите...искат да намалят населението.А иначе в основата на тези мистериозни убийства са си сатанисти.Всички сатанисти са анархисти.

67

Анонимен

преди 1 година

Ребята, ама недейте така! Аз нали съм от вашите?

66

до 79

преди 1 година

До До Укро феноветеСтига си разпространявал руски басни!!! Къв го дирят руснаците в мужда АЕЦ? Пазят централата от своите войски ?

65

САМО ТАКА

преди 1 година

КРАДЛИВИТЕ ОЛИГАРСИ СИ ГО ЗАСЛУЖАВАТ. ЦЯЛАТА ДЪРЖАВНООПРЕДЕЛЯЩА СОБСТВЕНОСТ ТРЯБВА ДА СТАНЕ ДЪХРЖАВМА - ЕНЕРГЕТИКА, МЕТАЛОДОБИВНА И Т.Н, КАКТО Е В НОРВЕГИЯ И ШВЕЦИЯ.

64

путин самоУбива

преди 1 година

Много често путин самоУбива олигарсите си?!?!

63

Масква

преди 1 година

леко потъна....

62

Питам

преди 1 година

До Не ви изнася нали 82 За кои нацисти питаш ?