24

T.Шак

преди 1 година

Сблъсъците между TIR и мотопед обикновено са фатални за мотопедиста. Да се е пазил! Жалко за шофьора на камиона! Него ще го съдят, а другия ще го копат.

23

български гражданин

преди 1 година

Големите ТИРове имат една "мъртва зона" която просто шофьора от кабината няма как да я види... Почнаха да здължават производителите да слагат камери на новите коли.. А на старите лепят лепенки с предупреждения... "Ако четеш това, шофьора не те вижда"... Ама трябва да можеш и да четеш...

22

Анонимен

преди 1 година

Жалко, че не е онази дето се хвали че кара с над 100 из София...А той не е ли видял тира? И да го е видял, няма как да спре. Просто не може. На всеки може да се случи, те са незабележими - нито светлини, нито светлоотражатели, жилетки, просто нищо.

21

Анонимен

преди 1 година

От статията се разбра че не е бил с мотор, а някаква ел-тротинетка

20

09

преди 1 година

Теоринетмен Застраховка гражданска отговорност имал ли е? Номера имал ли е? Пиян бил ли е ? Дрогиран? Мигачи? Спрете го това безумие, на читавите хора проблеми правите с тея ппс дето не са регламентирани.

19

Анонимен

преди 1 година

Професоре, без тирове няма хляб за теб и семейството ти. И няма да загинете от ТИР ами от глад. По гадно ще е. Аз съм завършил магистър юрист. Адвокат му викат по простичко - да ме разбереш. И карам камион в чужбина. Българите а не тираджиите са най простите. Това поне е мнението по света. А тия с моторчетата са консуматив , по света. Защото се навират сами и грам не знаят и не мислят какво правят. Камиона има поне четири огледала, ама не можеш да ги гледаш едновременно всичките.

18

Па съм я бе

преди 1 година

Това шофьорите на камиони да най-тъпата част от обществото.Не случайно повечето да шведи и гащници.

17

иван

преди 1 година

До 23 - Американските тирове нямат ли огледала от дясната страна?

16

Анонимен

преди 1 година

Войната на тировете срещу хората продължава! Карат като бесни, рушат пътищата, избиват ни...От години на държавата не й пука.

15

ами

преди 1 година

ми не се вижда ми камьона има зони дето нищо не виждаш - хората задължително лепенки сложиха в Европа на камьоно тъпунгелите да четът да не се увират има мъртви зони бе хора *** да са хора да разберът

14

аха

преди 1 година

мисля на същото кръстовище ми се случи некви 3ма. селски тъпани дремеха на тротоара - свети зелено минавам двама от тъпаните тръгват прибягват бързичко а другия дърт тъпан дебел *** неадекватен ромски каъо че ли беше се юрна след тях ама бавен и *** и добре че карах бавно да спра но защо в последният момент се юрнаха беше мое зелено а на тях очевидно червено - седяха в очакване и под напрежение хубо че ги видях и се сетих че са *** и непредвидими, има неква магия там иска си жертвите тоз град

13

Оффф

преди 1 година

Хора,разберете ,не се вижда. Аз ударих едно БМВ,по същия начин със соло камион. На десен завой в кръстовище ме изпреварва от дясно. Няма как да го пазиш,не може да се опитваш да изпревариш в кръстовище,няма такъв филм,длъжен си да изчакаш МПС-то пред теб,да извърши маневрата,без значение на къде е.

12

Анонимен

преди 1 година

Не пишете глупости, пръдльовци. Няма само един виновен и не може да има. За танго трябват винаги две страни

11

Мммм…

преди 1 година

Все ми е оная. Или пък, тая.

10

М

преди 1 година

Абе мен кола ме е страх да карам, тия с моторите са оперирани от чувство за самосъхранение. Баща ми навремето казваше , каквото искаш карай само да не на две колела.

9

Алекс

преди 1 година

Шофьорът на ТИР-а няма вина.Самоубиецът с тротинетката е решил да го изпревари от дясно.Е,не се е получило.

8

Анонимен

преди 1 година

МВР Айтос - оставка, и нов конкурс за работни места, стари пульовци не се приемат! Това е единственото решение!

7

Анонимен

преди 1 година

вместо да ме гонят, дали карам с 10+, да хванат вечер тия с тротинетките + тест за алкохол. Сега един без светлини (а облечен в черно) кара посредата на платното, минава на червено... е, как да го пазя, като той самия не се пази? На сфетофар ми минава отляво/дясно и застава пред мене.. (първа кола съм)

6

Анонимен

преди 1 година

Няма ли някой да сложи ред на тия самоубийци с тротинетките- тепърва ще берем ядове!

5

Анонимен

преди 1 година

ПОЛИЦИЯТА СПИ, МЪРЗИ Я ДА ГЛЕДА