53

Николета Денкова

преди 1 година

Няма да учат в студени класни стаи! Няма да учат изобщо и проблемът ще се реши!

52

Анонимен

преди 1 година

Ще учат ли децата ни в студени класни стаи? Няма значение. Важното е украинските "бежанци" да изкарат зимата в топлите ни спа-хотели.

51

Анонимен

преди 1 година

"По царско време в училищата е имало печки на дърва и въглища. Имало е дежурни учители които са подържали огъня. Баба и дядо са учили точно с такова гориво. Защо сега да не може." _____________ Защото годината е 2022-ра. И най-вече - защото има начин, който е РЕАЛЕН, проверен и евтин, за да ни е топло, комфортно и лесно.

50

Анонимен

преди 1 година

абе споко, ще минат онлайн и си седят дома на топло, то вече му свикнаха, зоро беше първата година

49

Вера

преди 1 година

Ще намерите пари за децата ни, както намерихте за вашия си джоб!

48

Анонимен

преди 1 година

Само пенсионерите ли ще мръзнат?? Адя адя... На студено тамън ще харчат повече енергия от тази, която са поели със сладките напитки и храни и няма да напълняват.

47

Слава какаина!

преди 1 година

Нашите деца не са важни! Важно е децата на какаина да са нахранени, татковците им въоръжени, а майките им гримирани! Това са европейските ценности днес! И без храна моежете! И да се къпете един път в седмицата! А дънките да ги перете един път в месеца. И заплатата всеки месец да я превеждата на наркомана за да се бие с руското изчадиее.

46

Анонимен

преди 1 година

Хоум Офис , Хоум Скуул

45

Ванката сами сме

преди 1 година

Няма я държавата - трябва сами се оправим и да оцелеем през зимата, планински спални чували, палатки, термо дрехи и огньове дори и по апартаментите. Зимата ще е свирепа. Трябва запаси храна и оръжие да имат хората.

44

Анонимен

преди 1 година

Заради образованието сме в такава дилема. Ако политиците ни бяха образовани нямаше да се задават такива въпроси. Шуробаджанаци само в политиката.

43

До 38 свободен човек

преди 1 година

Когато се освободим от една зависимост, а се закачим за друга това как ни прави независими???

42

Евро-либерастия

преди 1 година

Еко сделки, санкции, ЛГТБ и хомосексуализма ще грее европейците. Истанбулската конвенция ще ви пази и топли също. Карайти тротинетки и велосипеди щото няма да можете да си позволите автомобили.

41

Анонимен

преди 1 година

В момента в Русия има такива огромни възможностти и потенциал за развитие на бизнес каквито никога никъде не е имало. Евтини енергии, евтини ресурси, липса на външна конкуренция (западът сам напусна), ниски данъци и толерантна данъчна политика, държавни преференции за бизнеса. А ЕС без евтини енергии и ресурси има само една възможност - да обеднява, икономиката да се свива докато накрая съвсем умре.

40

Зеленски е на Топло

преди 1 година

Зелето си е на топло и безопасно и командва глупавите европейци.

39

За УКрайна

преди 1 година

Подкрепяме Украйна и не е важно дали ще учат българчетата и дали ще са здрави,

38

Анонимен

преди 1 година

Путин пък ще си седи на топло, Газпром си лапнаха милионите. Само ние и ЕС сме с пръст отзад. Либералите да плащат сметките сега.

37

Анонимен

преди 1 година

Те кога са учили на топло зимата?

36

Зеленски Студувайте

преди 1 година

Важното да подкрепяте Украйна и санкциите. Украйна трябва да номер 1 най-важното нещо в живота ви дори и с цената на това децата ви да студуват и да не се къпят. Дарявайте пари и заплати за Украйна. Подкрепяйте украинските войски и украинските дезертьори ги настанявяйте само в луксозни и СПА хотели. Да живее УКрайна

35

Има Онлайн обучение

преди 1 година

Това остава като алтернативен вариант. Другото е да пуснат децата в голяма зимна ваканция и после цялото лято да си учат.

34

Анонимен

преди 1 година

Има кюмбета на дърва и въглища, що да е студено!