73

Я па я..!

преди 1 година

Не работен график, а страха е причината.Като знае колко врагове си създаде, не смее да се покаже на вън.И неговата не е лесна. Затворник в Кремъл.

72

777

преди 1 година

Страх ли беше думата!

71

До 93

преди 1 година

А защо САЩ "нападна" тези страни? Какво се извършваше в Югославия, в Афганистан....? Кажи де?? Като казваш А, кажи и Б! И кажи как свърши Милошевич. Ей така ще стане и с Путин след време.

70

от ЮАР

преди 1 година

До Войната в Югославия? Съвсем правилно НАТО се намеси. Защото Милошевич, Караджич, Младич и подобни отпаддъци избиваха хора без съд и присъда. На тази жестокост трябваше да има отговор. Народите на Югославия нямаха никакво желание Сърбия да им казва как да живеят. Словенци, Хървати, Бошнаци, Македонци, Косовари нямат никакви причини да живеят под шапката на Белград и бяха прави да се борят против режима. Грешката на режима беше, че взеха да трепят хората и това не можеше и не трябваше да е!

69

Войната в Югославия?

преди 1 година

До от ЮАР: "Нато няма нито един случай на агресия на чужда територия, откакто е създаден този съюз". Наистина ли? Е, това се казва къса памет. През 1999-2001 НАТО води война до нашата граница. Бомбардировки, използване на боеприпаси с обеднен уран. Една ракета падна в Горна Баня. Добре че не уцели центъра на София.

68

Анонимен

преди 1 година

НАТО затваря Русия от северозапад до югозапад в плътни клещи и обръчът ще става все по-як ----------- Нали Нато е миролюбив, за какво са му "клещи" ако не ще да воюва ??? А просто така ако може натовските оръжия носят само демокрация нал тъй??? Натовските оръжия не убиват и не причиняват смърт нали.... Е нема луд да ти верва.

67

от ЮАР

преди 1 година

До Какъв беше ГорбачовИ какво като се разширява НАТО? Не мисля, че това застрашава Русия с каквото и да било. Нато няма нито един случай на агресия на чужда територия, откакто е създаден този съюз. Сега Путин получава допълнителни 1300 км. НАТО-вска пряка граница. Ще получи още, когато Украина (твърде вероятно) се присъедини. От Свалбард (Шпицберген) до Проливите и Кавказ НАТО затваря Русия от северозапад до югозапад в плътни клещи и обръчът ще става все по-як, заради тъппата политика на Путин.

66

от ЮАР

преди 1 година

Ако е вярно, че Путин е отишъл, значи все пак е постъпил държавнически. Тук, в ЮАР, когато се спомина Питер Бота, на погребението му бяха Де Клерк, Мандела, Табо Мбеки, Зума. После, като се спомина Де Клерк, отново бяха всички живи бивши президенти и настоящият също. И все с максималните почести и държавен протокол. Защото има правилен начин на мислене и държавност, въпреки че ЮАР държава само от 350 години. Но държавността и законите, приемственоста и консерватизмът са много яки.

65

Какъв беше Горбачов

преди 1 година

Г'лупак и н'аивник. Казал му (даже повторил три пъти) тогавашният държавен секретар на САЩ че НАТО няма да се разширява "нито на йота" на изток и той взел че му повярвал без да има нищо написано и подписано. И сега берем плодовете на тази наивност (или нещо повече от това). А за компенсации за изтеглянето на военният контингент на СССР от Германия Хелмут Кол бил приготвил 2 милиарда марки. Горбачов не поискал нищо. И войничетата ги върнаха в Русия на гола поляна. Той и Елцин бяха трагедия.

64

Стига глупости

преди 1 година

До Горбачовист: Какво общо има Путин с Горбачов? Чети итогава пиши. Общото е само това, че на Путин му се наложи да вдига на крака Руската федерация, която наивникът Горбачов и пияницата Елцин бяха докарали до разпад.

63

Горбачовист

преди 1 година

Ако не беше Горби, Путин щеше да копа памидори и картошки в някое кунгфу с дървена барака. Явно е достатъчно умозалухан, за да не го проумява.

62

Бачо Киро

преди 1 година

Горбачов почина в Москва през 1992 година

61

Анонимен

преди 1 година

Моля вички които са под 50 годишна възраст да не коментират ,защото всичко казано от тях е или чуто или прочетено някъде. Така ,че те са без собствено мнение

60

Западняк

преди 1 година

А на погребението на двете си дъщери ще присъства ли?

59

Анонимен

преди 1 година

Голям лицемер - уж изказва съболезнования за Горбачов, а няма намерение да отиде на погребението. Действията му говорят достатъчно. Нищо чудно да лъже и че го е посетил в болницата. Та нали Горбачов в последните си интервюта непрекъснато е критикувал Путин за войната!

58

Факт

преди 1 година

Зает е да тренира за неговото си.

57

Анонимен

преди 1 година

Страх тресе джуджака. Страх от любовта на народа. Типично за всеки самозабравил се диктатор. И тоя ще пуккне сам като пссе в някоя колиба насред гората, също като идола му Сталин. Съдба...

56

Анонимен

преди 1 година

Горбачов погреба лчбимия СССР на Путин, съвсем нормално е да пропусне :))

55

Анонимен

преди 1 година

Погребението е събитие от личен характер. Чест прави на Путин, че не допуска да се превърне в театър.

54

До хахахаха

преди 1 година

Благодаря за коментара - видях го и наистина путиня поднася цветя.... Дотук за достоверността на новините в тоя пропаднал сайт.... Това е умишлена дезинформация и в нормална държава автора и самата медия щяха да понесат наказателна отговорност.Вааааси и пробития сайт. Кой им плаща на тия ве?!?!